Jump to content

vind/schimb e46 318i facelift

bogdan.m

Recommended Posts

Vand deci e46 318i facelift sau schimb cu pisica coupe 2.0i, cu clima, dupa 94.

Despre e46:

- data fabricatiei 09/2001 - motor n42b20 - 105kw/143 cai (16 valve, doua axe, evacuare rapida din fabrica...);

- culoare argintiu metalizat cu negru (trecute in C.I.V.);

- climatronic;

- 6 airbag-uri;

- senzori parare spate;

- inchidere centralizata;

- alarma cu telecomanda;

- geamuri electrice fata;

- folii geamuri omologate RAR;

- trapa electrica;

- boxe DLS;

- DSC;

- faruri DECTANE (model seria 5/7), cu lupa, xenon;

- proiectoare ceata;

- stopuri cu leduri (semnal, frana, pozitie);

- jante aliaj 18'' AC SCNITZER FORGED, cu anvelope noi 225/40 (trecute in C.I.V.).

Masina arata si functioneaza impecabil ! Se vinde pentru ca doresc sa cumpar un e36 coupe de 2.0i, care, la randul sau, vreau sa il iau impecabil.

Pretul : 8000 eur negociabil.

Edited by alex_maniacu_91
Ajustare titlu.

Scuze. kilometri - 184.000. Motor 1995 cmc.

Si in legatuta cu farurile vreau sa spun ca arata mult mai bine in realitate. Masina nu avea faruri cu lupa si stie toata lumea ca farurile oem fara xenon la e46 sunt varza (atat in ceea ce priveste vizibilitatea pe carosabil, cat si in ceea ce priveste deranjarea participantilor la trafic din sens opus). In plus, focalizarea luminii pe faza scurta cu aceste faruri este foarte buna (nefiind deloc deranjanta pt. cei care vin din sens opus), lumina proiectata pe carosabil fiind chiar mai intensa decat la farurile oem cu xenon de e46 (am facut mute comparatii cu alte e46). Deasemenea, daca intereseaza, am dat pe faruri 500 euro. La acesti bani puteam oricand sa cumpar faruri de e46 oem cu xenon sh, dar strict din punct de vedere al eficientei vizibilitatii pe carosabil, aceste faruri after market sunt cu mult peste cele oem.

Acum, totul depinde de gusturi si de inclinatia/deschiderea fiecaruia catre altceva decat oem pe bmw. Nu am facut aceste precizari pentru a convinge pe cineva anume ca farurile oem sunt inferioare fata de unele faruri after market, ci pentru a asigura pe un eventual cumparator ca eficienta farurilor de pe masina mea este peste cea standard. :)

• 3 weeks later...

Si in legatuta cu farurile vreau sa spun ca arata mult mai bine in realitate. Masina nu avea faruri cu lupa si stie toata lumea ca farurile oem fara xenon la e46 sunt varza (atat in ceea ce priveste vizibilitatea pe carosabil, cat si in ceea ce priveste deranjarea participantilor la trafic din sens opus).

Care toata lumea? Eu sunt super multumit de faruri si nu am auzit pe nimeni cu e46 sa se planga. Poate cei cu E34.

fiecare cu gusturile lui ... bafta :)

Si in legatuta cu farurile vreau sa spun ca arata mult mai bine in realitate. Masina nu avea faruri cu lupa si stie toata lumea ca farurile oem fara xenon la e46 sunt varza (atat in ceea ce priveste vizibilitatea pe carosabil, cat si in ceea ce priveste deranjarea participantilor la trafic din sens opus).

Care toata lumea? Eu sunt super multumit de faruri si nu am auzit pe nimeni cu e46 sa se planga. Poate cei cu E34.

m-am referit la comparatia dintre farurile de e46 fara lupa/xenon si farurile de e46 cu lupa/xenon. scuze. nu am vrut sa jignesc pe nimeni. salut.

• 3 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.