Jump to content

Mi se opreste MP3-ul cand dau vol tare! e36

Recommended Posts

Sal la toti BMW-istii, am un mp3 sony plus pe spate tot boxe sony si pe la vol 20 mi se opreste! parca nu mai are curent,ca si cum s-ar reseta! de ceva vreme mi se mai stinge si cand pun contactul sau deschid o usa.ce sa fie? ceva scurt pe undeva? si unde as putea merge sa rezolv? in cluj de preferat. ahhh bmw 318i 1995. Va multumesc

Intai sa verifici bateria, probabil nu mai face fata,

Dupa ce verivici bateria si totul e ok, citeste cartea tehnica la MP3, unele aparate au protectie si se opresc singure.

Incearca cu alte difuzoare cu impendanta de 4 ohmi, da volumul treptat mai tare si vei vedea ca nu se mai opreste MP3-ul.

Bafta.

Sal la toti BMW-istii, am un mp3 sony plus pe spate tot boxe sony si pe la vol 20 mi se opreste! parca nu mai are curent,ca si cum s-ar reseta! de ceva vreme mi se mai stinge si cand pun contactul sau deschid o usa.ce sa fie? ceva scurt pe undeva? si unde as putea merge sa rezolv? in cluj de preferat. ahhh bmw 318i 1995. Va multumesc

ce grosime ai folosit la firele de alimentare la mp3 (plus si minus) si de unde ai luat alimentarea (plus si minus la mp3) ?

Poi eu numa am conectat mufa ca sunt trase firele! sunt fire normale de astea subtiri,numa ca sunt moolte pe acolo si nu prea stiu de unde vin.au fost izolate da le-am desfacut si izolat mai bine dar tot degeaba ca tot asa.am crezut ca mis slabe boxele si am cumparat boxe pe spate noi dar tot degeaba! de unde sa fie tras curentul? astar ar fii,la vol mai tare are nevoie de mai moolt curent si nu are de unde si de aia se opreste?ceva sfaturi cum sa desfac si sa le schimb! mersi moolt

pai la instalatia originala a masinii trebuie sa ai acolo +12V de baterie (care suporta un curent mai mare) si de contact - la player-ul nou trebuie legate la fel: plus baterie la plus baterie, plus contact la plus contact - asta ar fi un lucru de verificat / facut; pe de alta parte instalatia oem a fost proiectat pentru un consum mai mic (o verificare empirica dar eficienta - vezi sigurantele de pe vechiul HU si noul player...o sa vezi ceva diferente acolo), in principiu poti compensa (intr-o oarecare masura) cu un condensator de 0,5 - 1 F...numai sa ai unde sa-l inghesui...legat cat mai aproape de firele de alimentare (+ baterie si minus) la noul player

• 2 weeks later...
  • 4 weeks later...

uita-te pe alternator si vezi la cat poate sa incarce. in general am vazut ca multa lume pune baterii mai mici decat are nevoie masina. eu nu-mi aduc aminte sa existe undeva vreo optiune in diagnoza unde sa poti seta valorile de incarcare..

incarcarea o face alternatorul si ansamblul de diode de pe el.. daca alea nu sunt ok nu incarca..

mai mult de atat nu stiu..

poti sa te uiti in autodata si sa vezi pe motorul tau ce baterie ai nevoie si ce alternator ai..

...

II vreo problema dak am pus una de 73Ah fata de 63Ah cat am avut vechi?

...

Nu.

nu o sa mai incarce bateria corespunzator, ar trebui recodat computerul de la incarcare pentru baterie de 73

Exista asa ceva ?

...sau poate te referi la releul de incarcare (voltage regulator) ?