Jump to content

BMW E30 FANTOMA?

optimus

Recommended Posts

"Daca vreau sa merg 100 km vreau si eu sa stau in confort,sa ma bazez pe masina,nu sa stau cu gandul ca ma lasa in orice minut,cama sta este treaba"

Saracul de tine...conduci stresat rau..

Uite cum sta treaba, o sa spun doua vorbe si de aici tragi tu concluzii...daca te duce capul...:

1. Am un e36 care are dotari mai multe decat iti imaginezi tu.

2. Am curajul sa plec cu ea si in Siberia daca am antigel bun si roti de iarna. Merg zi de zi si in week-end la munte si vara la mare.

4. Am un confort in ea de n-o sa crezi.

3. Nu l-as da pe nici o masina E46.

Cred ca e suficient sa-ti faci o parere despre e36...daca tu ai avut un cazan e problema ta.

• Replies 80
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

.Dc oare ? oare nu exista e30 pe forum?posesori de e30 nu au postat sau ce ?Ma poate ajuta cineva cu niste lincuri :)

Exista un alt forum BMW unde sunt mai multi posesori de masini mai vechi.Nu pot sa iti spun numele insa deoarece probabil voi lua ban instantaneu, trebuie sa il cauti singur cu prietenul google.

Pe acest forum sunt in general oameni cu multi bani, de aici si lipsa masinilor vechi. :lol:

Edited by Bavaria

Exista un alt forum BMW unde sunt mai multi posesori de masini mai vechi.Nu pot sa iti spun numele insa deoarece probabil voi lua ban instantaneu, trebuie sa il cauti singur cu prietenul google.

Pe acest forum sunt in general oameni cu multi bani, de aici si lipsa masinilor vechi. :)

Confirm.

Offtopic:

salut Bavaria pentru revenire si Ciupanu' din respect pentru atitudine si educatie

Florine ai zis ca te-ai dus in multe colturi ale tari,eu ti-am mai zis fa o diferenta intre inconstienta si realitate,esti entuziasmat,e bine,poate,poate......cand vei intampina unele probleme departe de oras poate o sa-ti aduci aminte in mare de vorbele mele,iar despre e30 cum poate sa se spuna ca a fost o masina mai reusita ca e36?e36 a ajuns si asta in 2009 o masina depasita dar nu poti spune ca ursul a fost mai reusit,eu cred ca trebuia scos din fabricatie mai demult prin '89,barile alea care aveau o prindere de neconceput,nu mai spun de bara din fata care era compusa din nu stiu cate elemente si avea o prindere de neinteles,capota aia care se deschidea ciudat si daca vroiai sa faci ceva la motor te chinuiai rau de tot,panourile alea de la usi asemanatoare unei coli de hartie,torpedoul ala care la nici un urs nu statea fix,panourile spate care aveau zeci de rame pe acolo,o cotiera nu au pus si ei din fabrica,nu stiu nene eu vreau confort,eleganta,plasticuri gandite calumea,rezistente,sa te simti bine in masina,referitor la e46 am mers intr-un touring si un sedan ambele din 2005,da nene,masini,am stat si in spate ma ungea pe suflet,lansa bine,plasticuri rezistente,deci eleganta imbinata cu sportivitate,stil,tinuta la drum,masina noua e masina noua e masina noua,a ca pasiunea,ok luati e30 ca a fost odata ca niciodata o masina,salut.

ce limbaj ai dobandit mai draga bogdane...

Te introduci prin meandrele concretului frizand sinergia faptelor...."colturi ale tari"...se scrie "tarii" cu doi d-aia...i....

"Daca vreau sa merg 100 km vreau si eu sa stau in confort,sa ma bazez pe masina,nu sa stau cu gandul ca ma lasa in orice minut,cama sta este treaba"

Saracul de tine...conduci stresat rau..

Uite cum sta treaba, o sa spun doua vorbe si de aici tragi tu concluzii...daca te duce capul...:

1. Am un e36 care are dotari mai multe decat iti imaginezi tu.

2. Am curajul sa plec cu ea si in Siberia daca am antigel bun si roti de iarna. Merg zi de zi si in week-end la munte si vara la mare.

4. Am un confort in ea de n-o sa crezi.

3. Nu l-as da pe nici o masina E46.

Cred ca e suficient sa-ti faci o parere despre e36...daca tu ai avut un cazan e problema ta.

Problemele apar in momentul in care ii pui suspensie Sport . Odata cu aceasta incep probleme electrice :)

Ciupanezu,mai nu am zis ca-s proaste ma bmwurile,doar ca m-am referit la cele vechi,doar am mai spus ca am mers in 2 e46 unul sedan si altul touring ambele din anul 2005 si da,nu am ce zice,confort,te simti altfel,e alta viata,normal ca,cu un bmw vechi nu am curaj sa ma duc departe ca nu imi plac peripetii din astea,eu la e36 am schimbat multe,te rog sa ma crezi,consumabile,tot ce tine,ulei grup,cutie,dar asta nu inseamna ca am curaj sa ies cu ea la drum lung,altii nu stiu cred in ele prea mult,nu sunt realisti,ei cred gata daca scrie pe motor bmw gata domne e strong,da ma dar e un motor de 15 ani,referitor la e30,ce pot sa mai spun.......,sa le ia domne' cine doreste sa chituiasca non stop,sa stranga suruburi,sa stea cu capota ridicata foarte bine,pasiunea pasiune,foarte bine,succes,eu unu ma repet,vreau confort,fiabilitate,sa-mi ascult o muzica,sa stau relaxat,sa stau linistit,cam asta e situatia,salut a si inca ceva.....,Florine ai sa ajungi la vorbele mele,culcate tu pe ''urechea'' aia......:))

eu unu ma repet,vreau confort,fiabilitate,sa-mi ascult o muzica,sa stau relaxat,sa stau linistit,cam asta e situatia,salut a si inca ceva.....,

Pai inseamna ca BMW-ul nu este de tine. :lol:

+1 :)

Iar legat de E30 gusturile din cate stiu eu nu se discuta...ca altii vor comfort e treaba lor..aici e vb de gusturi si pasiune..de ex pt multi E30 e mai frumos ca celelalte modele..

Apoi sa fim realisti..nu inseamn ca daca E30 are deja o oarecare varsta e o masina la care toata ziua strangi suruburi si stai cu capota ridicata...chestia mi se pare ridicola :) ..sunt si E30 praf..dar sunt si E36 si E46 praf..asa ca sa nu generalizam

Nu trebuie dezapreciate modelele vechi de BMW cum e s E30 care au facut multe la viata lor..si inca fac cele ingrijite..

Si chiar daca au peste 20 de ani ,inca le mai VEZI PE STRADA..asta spune multe fata de alte modele ale altor marci din aceasi generatie care au disparut demult

Si crede-ma in general mai multa atentie atrage un E30 ca restul gamei..nu dau exemple concrete

Un alt lucru hazliu e faza cu ''sa ascult muzica si sa stau relaxat''..nu vad d c nu ai putea face acesta 2 lucruri conducand un E30

Nu am nimik cu dorintele altora..dar sa fim totusi mai realisti si sa nu generalizam....

fantoma ursului-tatic-adolescent-cu-capul-dat-pe-spate

Ce vremuri....:)

Acum nu mai vrea sa auda de masina care l-a facut faimos aici, pe forum :lol:

Florine ai sa ajungi la vorbele mele,culcate tu pe ''urechea'' aia......:))

Omule.. daca e sa te lase in drum te lasa si o masina din 2009. Termina cu prostiile astea. DAca tu n-ai vazut in viata ta un E30 sau E36 intretinut cu care poti sa mergi oirunde fara teama nu inseamna ca nu exista.

Tu de ce nu faci un topic sa ne prezinti masina ta? Eu tare curios sunt sa o vad.

Edited by florin83

Nu am URS dar mi-am dorit intotdeauna... Cu prima ocazie cand fac rost de niste bani care " sa ma incurce prin buzunare " imi voi lua si eu unul.... Au fost BMW-urile cele mai adevarate. Masinile care concretizeaza cel mai bine spiritul BMW. Niste masini legendare .

Dupa atatia ani de exploatare inca le vezi in trafic. Ursii si cobrele. Cele mai fiabile masini construite vreodata... Si cobre nu mai sunt multe....

Sa nu mai zicem ca ursii au fost mult mai agresati decat cobrele suferind cu mult mai multe abuzuri de la proprietari....

Mi-as dori un urs cu motorul M50 de pe pisica... Imi pare varianta perfecta pt a doua masina...

?!?!!?

nu pentru asta sunt apreciati ursii!!

sau cel putin eu nu pentru asta ai apreciez

la asta se stiu cel mai bine... :) nu e nimik de rau chiar de apreciat

din cate stiu E30 a fost renumit in lumea Motorsport pt ce a realizat(la fel ca si Lancia Delta si Audi 80 quattro)

era doar o dovada ca se mentin in forma cei care sunt intretinuti si te face sa te simti bine cand ai conduci..au ei un stl mai sportiv :lol:

Edited by angeleyes

Angeleyes prin postarea acelui link cu ursii aia, confirma la ce am spus eu mai sus,acele masini care fac un spectacol in clip sunt ok pt. show dar vin cu intrebarea mea care o stiti....si nu mi sa dat un raspuns pana acum,cu o asfel de masina modificata si sa spun tunata poti sa te duci pana la Brasov de ex.?raspunsul realist este desigur nu,in primul rand alea nu fac fata infrastructurii,sunt doar pt. asfel de spectacole,in al doilea rand o asfel de masina sunt sigur ca la drum mai lung este confortabila cum este o trasura,e cum as putea sa ma duc eu cu o asfel de masina relaxat la un drum lung?a sunt investiti bani in ele,dar pt. cercule si drifturi,ce se vede in acel link,Florine,ce masina din 2009 ai vazut tu sa te lase in drum?of ce vorbe clasice ai si tu de mecanic:) si apropo ca tot ai fost promotorul celebrului.....''discurs'' de la inceputul lui 2006,ca fapt divers si persoana respectiva gata a terminat cu e30,it's over,''fuse,fuse si se duse'',asta e.

Angeleyes prin postarea acelui link cu ursii aia, confirma la ce am spus eu mai sus,acele masini care fac un spectacol in clip sunt ok pt. show dar vin cu intrebarea mea care o stiti....si nu mi sa dat un raspuns pana acum,cu o asfel de masina modificata si sa spun tunata poti sa te duci pana la Brasov de ex.?raspunsul realist este desigur nu,in primul rand alea nu fac fata infrastructurii,sunt doar pt. asfel de spectacole,in al doilea rand o asfel de masina sunt sigur ca la drum mai lung este confortabila cum este o trasura,e cum as putea sa ma duc eu cu o asfel de masina relaxat la un drum lung?a sunt investiti bani in ele,dar pt. cercule si drifturi,ce se vede in acel link,Florine,ce masina din 2009 ai vazut tu sa te lase in drum?of ce vorbe clasice ai si tu de mecanic:) si apropo ca tot ai fost promotorul celebrului.....''discurs'' de la inceputul lui 2006,ca fapt divers si persoana respectiva gata a terminat cu e30,it's over,''fuse,fuse si se duse'',asta e.

nu prea intaleg ce ti-am confirmat eu prin acel video dar ceea ce stiu e ca nu prea are leg cu ce zici tu

tu vb de E30 ca fiind niste masini la care in fiecare zi strangi suruburi sunt inconfortabile si mereu stai sub capota si lucri la ele..nu a fost vb de ursuleti TUNATI

prin acel video am vrut sa arat ca pe langa faptul ca E30 nu sunt asa dmodate precum cred unii si cele intretinute au grija de tine mult..inca se mentin f bine si cand e vb ''tuning show''

Nu a zis nimeni ca poti folosi o astfel de masina pt a calatorii in concedii :)

cu un bmw vechi nu am curaj sa ma duc departe ca nu imi plac peripetii din astea,eu la e36 am schimbat multe,te rog sa ma crezi,consumabile,tot ce tine,ulei grup,cutie,dar asta nu inseamna ca am curaj sa ies cu ea la drum lung,altii nu stiu cred in ele prea mult,nu sunt realisti,ei cred gata daca scrie pe motor bmw gata domne e strong,da ma dar e un motor de 15 ani,referitor la e30,ce pot sa mai spun.......,sa le ia domne' cine doreste sa chituiasca non stop,sa stranga suruburi,sa stea cu capota ridicata foarte bine,pasiunea pasiune,foarte bine,succes,eu unu ma repet,vreau confort,fiabilitate,sa-mi ascult o muzica,sa stau relaxat,sa stau linistit,cam asta e situatia,salut a

salut domnule BOGDYY. inteleg de la colegi ca nu ai avut/nu ai un e30/e36 prea "ok". eu sunt posesor atat de e30, cat si de e46 (cu care tu zici ca doar ai mers) si vreau sa iti spun ca pe o scara de la 1 la 10 am incredere sa ma pun la un drum lung (spre ex. peste 700km) cu e46 cam de nota 9, iar cu e30 cam de nota 8. tu afirmi ca nu exista la ora actuala e30-uri intretinute sau pe care sa te poti baza. tu nu esti realist (sau nu vrei sa fii) in ceea ce priveste treaba cu chituitul si strangerea suruburilor non stop. la fel cu capota ridicata mereu ( a propos : mie chiar imi place mecanismul de deschidere a acesteia la e30, e34, etc.). nu toti posesorii de e30 sunt in situatia asta. vreau doar sa te asigur ca e30-ul meu face exceptie clara de la ceea ce crezi tu despre un urs. nu chituiesc, nu strang suruburi non stop, si nu stau cu capota ridicata tot timpul pentru reparatii, ci doar pentru intretinerea acestei masini. deasemenea, daca tu nu ai curaj sa parcurgi un drum de peste 100 km cu masina ta, eu am acel curaj (ma bazez pe masina mea). si vreau sa iti spun ca sunt foarte realist. e30 este o masina veche, dar, daca este intretinuta corespunzator, merge, merge, merge ... plus, si un e46 se poate defecta in drum, asa din senin ("milioane" de senzori, electronica, etc.).

DECI: te asigur ca exista si e30-uri intretinute si functionale, la fel cum e si in cazul lui e36!

p.s. un BMW nu se achizitioneaza avand ca reper important ascultarea de muzica si relaxarea!

Florine,ce masina din 2009 ai vazut tu sa te lase in drum?

Renault Megane din 2008.

Apasam pe buton start/stop se aprindeau in bord toate becurile si nu facea nimic, nici nu dadea sa invarta. Dupa cateva ore de dat telefoane la diversi cunoscuti fara nici un folos, am aflat (intrand pe forumul renault de pe mobil) ca era siguranta de la butonul de start.

Si avea niste sigurante de care eu nu mai vazusem pana atunci. Sunt ca cele normale, dar mult mai micute.

http://www.autoschrott.ro/index.php?act=go...oductid=AUT2089

Totul se intampla la ~250km de casa (zona Fagaras). Noroc ca eram plecati cu doua masini si am gasit la prima benzinarie intalnita. De schimbatul sigurantei nu mai zic.. ca a durat cred ca 30min pentru ca masina e gandita cu fundul si nu am avut acces la siguranta respectiva decat dupa ce am demontat panoul de sigurante.

Ei bine, eu cu nici o masina de-a mea nu am patit nimic in afara localitatii si am facut zeci de mii de km..

Mercedes CLS 2007 S-a oprit amicul meu la un popas, a mancat, cand sa plece, nu mai mergea nimic, nici contact, nici un bec, nici un sunet.Cei de la mercedes au zis ca a fost un scurt undeva si calculatorul a taiat alimentarea cu energie electrica.De fapt nu a fost scurt, a fost doar o eroare a calculatorului au descoperit tot ei...

Ciupanezu,mai nu am zis ca-s proaste ma bmwurile,doar ca m-am referit la cele vechi,doar am mai spus ca am mers in 2 e46 unul sedan si altul touring ambele din anul 2005 si da,nu am ce zice,confort,te simti altfel,e alta viata,normal ca,cu un bmw vechi nu am curaj sa ma duc departe ca nu imi plac peripetii din astea,eu la e36 am schimbat multe,te rog sa ma crezi,consumabile,tot ce tine,ulei grup,cutie,dar asta nu inseamna ca am curaj sa ies cu ea la drum lung,altii nu stiu cred in ele prea mult,nu sunt realisti,ei cred gata daca scrie pe motor bmw gata domne e strong,da ma dar e un motor de 15 ani,referitor la e30,ce pot sa mai spun.......,sa le ia domne' cine doreste sa chituiasca non stop,sa stranga suruburi,sa stea cu capota ridicata foarte bine,pasiunea pasiune,foarte bine,succes,eu unu ma repet,vreau confort,fiabilitate,sa-mi ascult o muzica,sa stau relaxat,sa stau linistit,cam asta e situatia,salut a si inca ceva.....,Florine ai sa ajungi la vorbele mele,culcate tu pe ''urechea'' aia......:))

Tu faci greÂşeala de a considera cĂŁ maÂşina ta este un etalon pentru maÂşinile vechi ĂŽn general.

Cred cĂŁ ai un arici ĂŽn buzunar.. :lol:

Cumperi maºini cât mai ieftine ºi dupã te plângi cã sunt proaste.

O maÂşinĂŁ ĂŽn stare tehnicĂŁ foarte bunĂŁ nu face mari probleme.

Repet, nu mai lua maÂşinile pe care le-ai avut tu drept etalon.

Tu vrei ieftin Âşi bun Âşi dai peste maÂşini ieftine Âşi proaste.

Dupa atatia ani de exploatare inca le vezi in trafic. Ursii si cobrele. Cele mai fiabile masini construite vreodata... Si cobre nu mai sunt multe....

Sa nu mai zicem ca ursii au fost mult mai agresati decat cobrele suferind cu mult mai multe abuzuri de la proprietari....

Mi-as dori un urs cu motorul M50 de pe pisica... Imi pare varianta perfecta pt a doua masina...

O maÂşinĂŁ simplĂŁ nu poate fi comparatĂŁ cu o maÂşinĂŁ modernĂŁ Âşi complexĂŁ.