Jump to content

[Vand] Jante BBS LM CH RS * ALPINA * AC Schnitzer * Breyton * Hartge * Hamann Replica

Recommended Posts

• Replies 252
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Poti sa-mi pui poze cu ele ca sa vad ce aleg si un pret de client fidel?

Alpina = 600 EURO

BBS LM = 650 EURO

BBS RS pe 16" = 750 euro

BBS CH = 600 EURO

Din pacate nu mai pot pune poze de cand s-a umblat la server, trebuie sa sterg din poze. Da-mi o adresa de mail unde sa le trimit.

Ce J au cele de 17, as cam fi interesat :)

Pe 17 doar pt urs - prindere 4x100

Ah, scuze, tineam minte ca parca ai zis ca aduci prin februarie si 5x120.

Inca nu au ajuns. In jur de 20 or sa apara BBS RS-GT pe 17", dar momentan nu stiu dimensiunile.

Pana la urma cat costa BBS Le Mans 18" ? Ca mi-a zis cineva ca ar fi undeva la 850e.

Cele cu 8J fata si 9J spate ET35 peste tot sunt 650 euro. Cele cu 8,5J pe fata ET38 si 9,5J pe spate ET45 sunt 850 euro.

Mai adaug cateva poze cu ce se poate aduce:

Edited by BRANDEX

Pana la urma cat costa BBS Le Mans 18" ? Ca mi-a zis cineva ca ar fi undeva la 850e.

Cele cu 8J fata si 9J spate ET35 peste tot sunt 650 euro. Cele cu 8,5J pe fata ET38 si 9,5J pe spate ET45 sunt 850 euro.

Mai adaug cateva poze cu ce se poate aduce:

Pe 17" pt e90 daca o sa ai ceva te rog sa anunti(te-am si sunat la inceputul anului),sau sa imi lasi un mesaj privat. Mersi

Pe 17" pt e90 daca o sa ai ceva te rog sa anunti(te-am si sunat la inceputul anului),sau sa imi lasi un mesaj privat. Mersi

Pe 17" mai greu, modelele acestea nu dau bine pe 17". De la 18" in sus orice doresti.

poze cu jante breyton :) si pret ...

Ultimele 2 poze de jos din dreapta, Breyton GTS, 18" = 650 EURO/set

banii au plecat azi spre tine.marti am jantele am inteles.

o info...cunoscand masina si jantele,ce dimensiuni recomanzi sa-mi pun cauciucurile?

merci!

Salut,

Am primit banii, merci. Luni dimineata pun jantele la curier si Marti ajung.

Cauciucuri: 235/40/18 fata si 265/35/18 spate

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.