Jump to content

vand jante 5x120

69FLR

Recommended Posts

daca faceai o oferta la un pret negociabil , nu era nici o problema , dar daca eu scriu pret fix , nu aveti de ce sa faceti oferte mai jos . nu le dau nici cu 169,99 .

parca spuneai ca nu cobori sub 169,9E???...si inca ceva : daca tu montezi jantele astea pe un E46 2,5 eu le mananc:))

Edited by xristian05

v-a intrat criza n cap la toti , toti vreti pe degeaba , v-ati transformat toti in vanatori de chilipiruri , si uite asa dati sansa jepcariolor sa va pacaleasca ,

si va vand toate ciurucurile pe motiv ca au pret bun si nevoie de bani .

astea sunt niste roti impecabile . si chiar va rog sa nu mai comentati aiurea .

eu caut roti de vw 5x100 pt nevasta mea , si nu gasesc decat la 250-400 . pe 15 .

gaseste mi si tu cu 4 mil 5x100 si ti le dau si eu p astea ci 4 mil . sau doar la bmw e criza ? la vw nu ? sau cum e treaba .

in sfarsit . lungim discutia degeaba . daca le vrea careva bine daca nu iar bine .

daca o s amai las la pret , las daca vreau nu ca mi oferteaza nu stiu care vanator de chilipiruri s ale ia s ale dea mai departe etc ....

v-a intrat criza n cap la toti , toti vreti pe degeaba , v-ati transformat toti in vanatori de chilipiruri , si uite asa dati sansa jepcariolor sa va pacaleasca ,

si va vand toate ciurucurile pe motiv ca au pret bun si nevoie de bani .

astea sunt niste roti impecabile . si chiar va rog sa nu mai comentati aiurea .

eu caut roti de vw 5x100 pt nevasta mea , si nu gasesc decat la 250-400 . pe 15 .

gaseste mi si tu cu 4 mil 5x100 si ti le dau si eu p astea ci 4 mil . sau doar la bmw e criza ? la vw nu ? sau cum e treaba .

in sfarsit . lungim discutia degeaba . daca le vrea careva bine daca nu iar bine .

daca o s amai las la pret , las daca vreau nu ca mi oferteaza nu stiu care vanator de chilipiruri s ale ia s ale dea mai departe etc ....

deci baiete nu te mai umfla atat in pene....singura mea intentie era de a-ti spune in concret ca aceste roti pe 15 nu le poti monta pe un E46 cu motor de 2.5...ATAT....iar ca o replica modesta si cu putin umor ti-am atras atentia ca intr-un post anterior spuneai ca nu vrei sa la dai nici cu 169.9 parca iar mai apoi te-ai razgnadit si ai coborat pretul...atat.din partea mea poti cere si 200 poate merita si chiar vei gasi pe cineva interesat, insa nu afirma lucruri de care poate nu esti sigur(gen merg pe E46...in general). targ bun in continuare.

PS atentie cui te adresezi, pt ca EU nu ti-am facut nici o oferta in topicul acesta!!!! poate user-ul katalin!mersi inca o data de atentia cu care iti vinzi marfa:))

Edited by xristian05

am impresia ca te cam plictisesti . asta i un topic de vanzare .

daca nu esti interesat , de ce ma plictisesti ? vrei cumva sa aduni posturi ? ca alt motiv nu vad s ami zici ca m am razgandit asupra pretului .

iar faptul ca merg pe e46 da , merg .

ca merg pe e36 . da merg .

a ca acum sunt unele e36 si unele e46 pe care nu merg f bine . am avut si eu m3 ... e36 sub 17 nu poti monta nimik pe ele .

deci daca va plictisiti voi , nu ma plictisisti si pe mine .

ce atentie . ce marfa .

crezi ca stau sa ma conentrez prea mult si sa dau prea mare atentie topicurilor voastre facute din plictiseala . nu .

pt mine oricare scrie in topicul asta si nu e interesat s ale ciumpere , sau nu face o afirmatie de folos , mi s epare ca e unu care se plictiseste .

pret nou 6 mil

Edited by 69FLR

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.