Jump to content

Eu unul sunt contrariat!

Vampiroiul535

Recommended Posts

• Replies 72
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

1. Nu este BMW in accident. Tragedii se intampla in fiecare zi.

2. Cel cu Audi are partea lui de vina, insa daca taximetristul vroia sa intoarca, poate i-a iesit pur si simplu in fata. In momentul acela putine persoane pot evita tragedia. Daca adaugam un SUV cu viteza, e clar ...

Nu inteleg de ce nu se inchide topicul.

Sincer, baietii cu taxi-urile fac foarte multe nefacute... pe de-o parte ii inteleg, pentru ca trag atat ca sa "mananca si gura lor o paine", pe de alta parte, insa, nu-i inteleg de ce uneori se expun atat de mult. Asta cu taxi-ul am inteles c-a plecat fara sa se asigure... acum, hai s ane gandim la o treaba: stai intr-un loc, in frig, de la 11 noaptea pana la 4 dimineata. Cand pleci poti sa zici ca esti fresh? Accidentul mai degraba s-a petrecut pe fondul oboselii. Baiatul cu Q7 are niste vina ca nu avea viteza legala... Personal, dupa aproape 10 ani de permis, noaptea merg mai incet ca ziua, pentru ca stiu ca noaptea toti avem reflexele mai slabe (omul e animal de zi), si chiar daca poate nu gresesc eu, poate sa greseasca altul, si atunci incerc sa merg in asa fel incat sa pot compensa si greseala altuia care e mai adormit/beat/neatent etc

Si eu lucrez 9-10 ore pe zi ,am termene de livrare de respectat,am explicatii de dat,rapoarte de facut. Nu intereseaza pe client ca-s eu obosit sau am avut scandal acasa,el trebuie sa primeasca X marfa in X loc, dupa ce a achitat X mii de euro in avans. Si tot cand merg la serviciu sau vin ,nu fac asemenea gesturi.

Tine foarte de mult si de educatie si de respectul fata de ceilalti participanti la trafic.Scapi odata,scapi de doua ori... dar tot iti gasesti nasul odata,daca nu te conformezi. Nu esti in stare sa-ti faci treaba cum trebuie,stai acasa,gasesti alt loc de munca,dar nu e o scuza sa incalci regulile de circulatie si de bun simt.

eu zic sa nu mai facem pe sfintii ca nu numai la varsta lui ci si acum mai scapam dreptul in acceleratie chiar si prin oras. taximetristul era obligat sa se asigure. el a facut prima si cea mai mare greseala. Edited by pedro

Sunt curios care erau comentariile daca in loc de q7 era un motor ce mergea cu 50 la ora.

Sau daca era un camion, sau daca era un elicopter, sau daca era un avion de hartie ..

eu zic sa nu mai facem pe sfintii ca nu numai la varsta lui ci si acum mai scapam dreptul in acceleratie chiar si prin oras. taximetristul era obligat sa se asigure. el a facut prima si cea mai mare greseala.

+1

Probabil ca daca parintii luau un Matiz , acum toti erau plini de compasiune , saracul amarat . Dar evident cum cineva e mai instarit brusc devine un urangutan pe strazi care vrea sa distruga tot . Judecam cu cat a mers , ce masina are , marca de la chiloti , in schimb maxitaxi ala ca doarme pe el e brusc sfantul arhanghel . E mai bine sa fim fairplay .

Probabil ca daca parintii luau un Matiz , acum toti erau plini de compasiune , saracul amarat . Dar evident cum cineva e mai instarit brusc devine un urangutan pe strazi care vrea sa distruga tot . Judecam cu cat a mers , ce masina are , marca de la chiloti , in schimb maxitaxi ala ca doarme pe el e brusc sfantul arhanghel . E mai bine sa fim fairplay .

+1

Invidia e mare. :)

Dacă ai maşină scumpă, automat devii un infect făcut prin incest de părinţi ĂŽnrudiţi şi inconştienţi.

Pleonasmul este voit, poate unii nu ĂŽnţeleg ce ĂŽnseamnă incest.

Edited by Ciupanezu

Şi asta e adevărat.

Ănsă observ multe exagerări pe astfel de topicuri.

Dacă unul dintre cei implicaţi ĂŽn accident are o maşină mai scumpă, automat toţi băeţii de pe net apar cu radarele virtuale şi ştiu că sigur mergea cu 150 km/h şi că e un dobitoc care merită să moară.

Edited by Ciupanezu

Ma gandesc ca a circulat cu viteza foarte mare in oras, altfel nu imi pot explica mormanul ala de fiare si cativa oameni morti.

Tu ce parere ai?

Ca taximetristul trebuia sa se asigure. Cred ca tin atata cu soferul Q7-le doar pentru ca e vorba de un taximetrist! Injur cred in fiecare zi cate 2-3...

Pustiu bravo la parintii lui doar nu erau nebuni sa-i ia matiz cand isi permit sa-i dea un Q7, prea multi invidiosi pe aici care n-au ocupatie si isi ocupa timpul aruncand cu noroi in niste oameni care nu ii cunosc

AÂşa este.

ĂnsĂŁ orice maÂşinĂŁ modernĂŁ poate prinde ĂŽn oraÂş viteze mari fĂŁrĂŁ prea mari probleme, deci poĂži muri la fel de uÂşor ĂŽn Laguna 2 ca ĂŽn M3.

InconÂştienĂža Âşi prostia fac diferenĂža.

Pe vremea cand mai fumam si eu, stateam si ma holbam de la balcon la masinile de pe strada.

Nu-mi aduc aminte sa fi vazut vreun Matiz care mergea ca nebunul, dar masini de genul BMW,Audi,Mercedes,VW,etc.

Ca drept urmare cu cat ai masina mai puternica cu atat esti mai tentat sa o calci.

Destul de agresiv titlul. De fapt e chiar extremist ... De vecini, colegi, prieteni, ce parere ai :) ? Dar asa-i trebuie daca si-a luat Q7 si nu si-a luat BMW :lol: .

Cred totusi ca e mult mai periculos sa faci manevre de genul intoarcerii pe linie continua, depasiri in curba, trecere pe rosu, neasigurare, decat sa mergi cu viteza.