Jump to content

Pierderea aderentei pe timp de iarna

bdani

Recommended Posts

• Replies 129
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

MulÞi cred cã ºtiu cu ce se mãnâncã maºinile, Însã majoritatea doar cred, realitatea e alta.

Suntem pe internet, nu e vina mea dacĂŁ n-ai simĂžul umorului sau eÂşti prost dispus. :)

"Prietene" mi se pare un apelativ obraznic, genul de apelativ pe care-l Întâlneºti În Vitan sau În pieÞe de legume.

Acum nu te supara pe mine dar uneori eu am impresia... ca tu iei discutiile prea personal si ai uneori tendinta de a "controla" o discutie cu orice pret, si ceea ce spui tu trebuie luat ca litera de lege.

Este doar o parere personala...... poti sa o ignori sau poti sa o tratezi cu indiferenta :lol:

Nu-l cunosc pe Taz, dar din punctul meu de vedere el a facut ceva pentru comunitate(ma refer la acest forum) prin experimentul lui.

Faptul ca tu(Ciupanezu) ai inceput sa-l discreditezi mi se pare o ofensa. De cate ori te-ai miscat tu din casa ca sa filmezi,pozezi, experimentezi pentru colegii tai? De cate ori ai facut vreun DIY ? De cate ori ai venit cu vreun document oficial in defavoarea vorbelor ?

Astfel de lucruri trebuiesc postate aici nu baliverne despre ce-l taie mintea pe fiecare.

Deasemenea ar trebui sa inveti sa te stapanesti si sa lasi aprecierele de tip "Papusi sexoase" pentru prietenii tai. Suntem o comunitate de oameni pasionati iar jignirile nu ar trebui sa existe.

@cristianiorga22

+1 .

Mi se pare geniala descrierea facuta.

Foloseşti nişte cuvinte exagerate, permite-mi să-ţi demonstrez.

Despre ce comunitate vorbeşti? Crezi că aceasta este o comunitate? E o comunitate ĂŽn acelaşi sens ĂŽn care cei care folosesc cheia franceză / conduc motostivuitoare formează o comunitate.

O comunitate ĂŽnseamnă mult mai mult, pe forumurile româneşti (cea mai mare parte dintre ele) există următoarele categorii de utilizatori:

- cei care postează din plictiseala

- cei care postează din diverse interese financiare

- cei pasionaţi.

Ultima categorie este cea mai restrânsă, o mână de oameni...

Care experiment? Ţie ţi s-a părut un experiment acesta? E doar o tentativă nereuşită. Un experiment presupune nişte măsurători, presupune nişte date exacte.

Nu poţi face o cercetare fără să ĂŽncerci teoria ĂŽn cazul mai multor maşini echipate identic şi ĂŽn aceleaşi condiţii.

Nu e nici o ofensă, asta e doar părerea ta.

Nu am pierdut vremea filmând inepţii, ĂŽnsă am ajutat mulţi colegi ĂŽn mai multe situaţii, şi asta ĂŽn afară de informaţiile pe care le postez pe forum fără nici un interes financiar.

DIY-uri am făcut destule, nu cred că ai citit forumul sau ai ochelari de cal dacă faci asemenea afirmaţii.

Documente oficiale voi posta atunci când ĂŽn cadrul discuţiilor se vor folosi argumente logice şi un limbaj respectuos. Acest lucru nu se ĂŽntâmplă decât foarte rar.

Mă stăpânesc foarte bine, nu m-am enervat deloc.

Aceea nu este o apreciere ci o ironie destul de meritată din moment ce amândoi arătaţi cu degetul spre mine fără nici un argument.

ABS-ul este foarte util, acest lucru a fost demonstrat prin adevărate cercetări de mulţi oameni, unii cu pregătire ĂŽn domeniu.

Există o lege dată de Uniunea Europeană care obligă toţi fabricanţii de automobile din cadrul Uniunii Europene să echipeze maşinile cu ABS din varianta standard.

Această lege, care va intra ĂŽn vigoare ĂŽn 2011 dacă nu mă ĂŽnşel, este dovada faptului că ABS-ul este util.

Au trecut totuşi 80 de ani de când există ABS-ul, e cam târziu pentru teorii revoluţionare legate de acest subiect, cu atât mai mult dacă sunt făcute ĂŽn spatele blocului şi filmate cu telefonul mobil.

Da, ĂŽntr-adevăr genială afirmaţia, câtă sclipire. :)

Edited by Ciupanezu