Jump to content
Intalnire BMW Club 2025, hai si tu! Acum votam locatia si luna cand va avea loc. ×

Schimb volan 4 spite +airbag, cu airbag rotund

adi_JOL

Recommended Posts

am cumparat un volan sport in 3 spite cu comenzi si nu pot sa-l montez pt ca nu am airbag

am gasit un airbag la 900 RON

sa inteleg ca restul volanului nu valoreaza decat 300 - 400 RON?

iar pe forum comenzile pt el sunt undeva la 100 E, un trim la 200 - 300 RON, colacul este la 100E

sa fim seriosi daca tragem linie si adunam vedem ca un volan sport in 3 spite, cu comenzi, ajunge aproape la 2000 RON

asta daca este sa-l cumparam pe bucati

daca si astea sunt preturi de criza... dau volanul la un vecin cu dacie, sa si-l puna pe masina, ca da bine :)

un airbag rotund inainte de criza era undeva la 280E (poate ma insel) acum este la 220E, iar un volan ca al meu (cu airbag) este 300E

cine imi poate vinde un volan sport in 3 spite, cu comenzi, fara airbag, la pretul de 80 E ??? (ASTEPT OFERTE)

vi se par normale preturile astea?

astept oferte rezonabile pt airbag rotund, chiar si fara schimb cu volanul in 4 spite

sa auzim numai de bine :lol:

Edited by adi_JOL

• 4 months later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.