Jump to content

Drag

Guest requin

Recommended Posts

Guest requin

am si eu o intrebare pt. cei care cunosc, care e rotatia optima la care pleci la un drag? unii sustin ca la max, altii ca la 3000-3500, altii zic ca e bine sa ti masina in burn-out si sa pleci asa.

voi ce ziceti? :blink:

Pai trebuie sa ai maxima aderenta cand pleci de pe loc. Daca dai drumu la ambreiaj si esti turat la maxim, dupa parerea ta cam cate secunde pierzi cu rotile patinand in gol?

Nici o masina nu seamana cu alta, deci nu poti spune ca este o turatie standard la care se pleaca. Cel mai important este sa iti cunosti masina si trebuie sa faci multe incercari pana simti ca pleci de pe loc cu maxima aderenta, fara sa patineze rotile.

am si eu  o intrebare pt. cei care cunosc, care e rotatia optima la care pleci la un drag? unii sustin ca la max, altii ca la 3000-3500, altii zic ca e bine sa ti masina in burn-out si sa pleci asa.

voi ce ziceti? :blink:

95457[/snapback]

desii ii dau drepate lui Wlf cred ca la 3000-3500rpm nu prea faci burn parerea mea

Guest requin

eu nu am sustinut ca la 3500 rpm faci burn, eu am zis ca unii spun ca e bine sa pleci din burn , altii la turatie maxima si altii pe la 3000-3500 rpm.

Eu am un ursulet din 89 cu un motor de 2L, 6 cilindri in linie, 150 cai, motorul e din 90 sau 91, masina nu am inca cum sa o cunosc ca abea am schimbat motoru pe ea deci...

astept pareri

eu nu am sustinut ca la 3500 rpm faci burn, eu am zis ca unii spun ca e bine sa pleci din burn , altii la turatie maxima si altii pe la 3000-3500 rpm.

Eu am un ursulet din 89 cu un motor de 2L, 6 cilindri in linie, 150 cai, motorul e din 90 sau 91, masina nu am inca cum sa o cunosc ca abea am schimbat motoru pe ea deci...

astept pareri

95742[/snapback]

Nu poti avea de 150 de cai daca e 2.0, probabil ai M20 cu 129 de cai.

By the way, al catelea motor ai schimbat de cand ai luat-o de la Andrei?

astept pareri

95742[/snapback]

am vrut eu sa subliniez,nu ca ai spus u :blink:

Pai cam greu sa ai M50 de 150 de cai, pentru ca nu a fost montat de fabrica niciodata pe urs si trebuie sa faci niste inventii foarte mari sa il montezi. Nu cred ca cineva in Cluj a facut asa ceva pana acum.

Cel mai sigur este ca ai un M20 6 cilindri de 129 de cai, poate de pe o seria 5.

Guest requin

asta emotorul, cred ca WLF a avut dreptate, e un M20 de 130 calutzi :blink:

poti sa-mi spui si din ce an e? pe poza 3 apar ceva cifre etc. si apare un 84 intr-un cerc (adica sa fie din 84?)

post-665-1150793849_thumb.jpg

post-665-1150793874_thumb.jpg

post-665-1150793901_thumb.jpg

Edited by requin

Guest requin

no beton, sper sa mearga bine

dupa parerea ta va merge mai bine masina cu asta de 2L decat cu ala al meu de 1.6? considerand ca ala era din 90 si asta din 84? am facut vreo treaba sau numa cat ca am alt motor?

Edited by requin

Guest requin

merge superb, diferenta e enorma, i-am dat 90 in treapta 2 si-s convins ca mergea si mai mult da am zis sa nu-l omor din prima zi

sunt super multumit de el dar mai am cate ceva de facut : tre sa o duc sa-i schimbe cutia ca e dus sincronu la treapta 2, suna urat cand cupleaza la turatie mare, tre sa-i pun bord de 2000 ca asta nu arata turatia corect... si cam asta este :) :blink:

• 1 month later...
Yo zic k mai bn faci un burn inainte d a pleca pt a incalzi pneurile...adik pt mai multa aderentza...kt despre turatzie.....fiekre q jukria lui.....dar....la turatzii mari nu e indikt sa pleci pt k iar faci burn shi pierzi secunde bune!!! :blink: