Jump to content

E60 525d din 2006 are Filtru de Particule?

RaZz

Recommended Posts

Iti dai seama ca din 5 poze nu ai cum sa iti dai seama :lol:

Ce nu imi place mie(jantele,care nu sunt ale ei si ca nu are piele).

Dar culoarea e frumoasa,cutia automata,destul de optionata(trapa,scaune incalzite,xenon,PDC,volan sport,navi mare) si pretul bunicel...

Eu zic ca merita :)

Oare are el vreun certificat care atesta asta? Sau o sa trebuiasca sa merg apoi la reprezentanta Bmw? :)

Vezi ca iti dea COC-ul,acolo e trecut DPF-ul(e un cod)

Iti dai seama ca din 5 poze nu ai cum sa iti dai seama :)

Ce nu imi place mie(jantele,care nu sunt ale ei si ca nu are piele).

Dar culoarea e frumoasa,cutia automata,destul de optionata(trapa,scaune incalzite,xenon,PDC,volan sport,navi mare) si pretul bunicel...

Eu zic ca merita :lol:

si eu spun ca are sigur filtru de particule.

casca ochii la ce cumperi! imi pare micut pretul si e din import.

cat costa afara cel mai ieftin e60 din 2006 la km aia si cu optiunile alea + drum +castig?

Edited by baronu25

Pai nu stiu ce nu intelegi..

Exemplu: daca eu as fi bisnitar si as avea un prieten la Bavaria!

Sunt in Germania gasesc un E60 frumos fara urme de uzura dar cu 220.000km si pret bun. Iau serie sasiu sun prietenul de la Bavaria si il intreb pana la cati km exista istoric in baza de date Bmw. Daca este istoricul pana acum un an la 140.000km ca exemplu. Eu ori cumpar alta carte service ca este plin internetul cu 50 de euro bucata! Si fac ultima revizie la 150.000 de km anul asta in Germania! Si vin acasa pun masina pe autovit cu 155.000 km si zic ca a fost a unui pensionar si nu prea circula si masina are carte service, iti dau si serie de sasiu daca vrei sa verifici tot ce vrei...

Si iti iei teapa...

Este plin autovit-ul de asa ceva!

Romanul primul lucru cand aduce o masina in Romania , nu o spala, ii da km inapoi...

Parerea mea ca peste 50% din masinile aduse nu au km reali, altfel nu inteleg cum aici sunt mai ieftine cu 2000-3000 de euro fata de tara din care a fost adusa!

Edited by RaZz

Clar ca nu face nimeni 80.000km fara revizie, nu ati inteles! Nu a facut revizie la Bmw! Sa fie in istoric! :)

Tocmai am aflat ca masina s-a vandut!

Eu zic ca ceva nu e a bine! In fine!

Multumesc pentru sfaturi!

Maine plec la Braila si Galati sa vad doua 525d!

O sa mai revin cu detalii!