Jump to content
Intalnire BMW Club 2025, hai si tu! Acum votam locatia si luna cand va avea loc. ×

vand cablu retrofit pentru e39 - alimentare aux pentru panoul butoane ( PDC,DSC.....)

T0M

Recommended Posts

cablul retrofit e OEM si alimenteaza cu tensiune panoul cu butoane pentru PDC, DSC,perdeluta, heated seats, active seats, EDC

ai nevoie de acest cablu DACA: vrei sa iti pui incalzire in scaune SAU vrei sa iti pui perdeluta electrica SAU vrei sa iti pui active seats iar inainte de a te apuca de treaba masina ta nu are NICI UNA din optiunile de mai sus. daca ai cel putin una atunci masina ta deja are cablul montat din fabrica.

daca masina ta are doar ASC/DSC si/sau PDC, iar tu vrei sa pui heated seats/active seats/perdeluta atunci ai nevoie de acest cablu pentru a alimenta panoul cu butoane. alimentarea se face din panoul de sigurante. atasez o poza cu cablul si o poza cu instructiunile de montare.

daca nu esti sigur ca ai sau nu nevoie de acest cablu intreaba aici si o sa incerc sa te lamuresc

pret: 75 roni

Edited by T0M

Spune 30 ron si te-am scapat de el.

am dat 4 mil pe kitul retrofit pentru scaune incalzite. kit ul contine cablul consola-scaune si cablul consola-panou de sigurante( pe care il vand aici). eu cred ca pretul meu e destul de bun.

Edited by T0M

• 2 weeks later...
  • 1 month later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.