Jump to content

320i e36 vs 320i e46

SilviuSLV

Recommended Posts

• Replies 225
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

cred ca exagerezi cu scart-u' ala in viteza a 3-a :)

vorbesc serios. am si urs 2.5i, deci nu cred ca as vorbi aiurea de e46 (nu trage in veci ca ursu'). mi s-a intamplat cand m-am dat de vreo 3 ori cu un a4 1.8T (2003)(o singura data am fost pe acolo cu el...in rest pe aprox. 1km eram cam la o masina in spate). oricum, scz. de off topic, pentru ca aici se vorbeste de 320i e36/e46.

Edited by bogdan.m

cred ca exagerezi cu scart-u' ala in viteza a 3-a :)

sa nu mai zici nicoadata asa ceva pe forumul bmw.....e rusinica.aici nimeni nu exagereaza. am auzit ca la m-uri scartaie si a 7-a . astept confirmarea de la posesori de 3xx care s-au dat cu M si au auzit scartul pe care il la la 240 la ora

Edited by mihai20

320i e prima mea masina, nu am experiente cu masini mai puternice, poate pare amuzant pt un cunoscator.

nu sunt nici un cunoscator , mi se pare amuzanta faza cu "scartz in a 3a " . nu vad de ce ar vrea cineva sa incerce asa ceva :lol: .

De 2 zile vad ca sunt numai Raceri pe forumul asta :) ! Poate apar si pe la intalniri !

Edited by Valentin_LMB

Eu nu sunt racer.

Treaba e ca atunci cand stii ca ai niste cai mai vrei sa-i si folosesti, si atunci ti se intampla chestii ca scartul in diferite trepte...

Normal ca dc ai 100-115 cai nu prea ai pretentii de la masina.

Mersi pt intelegere Allex, uni sunt pusi numai pe misto.

E chiar asa greu sa scartai in a 3-a chiar si cu 231 cai?

Nu mi se pare asa amuzant.

da e foarte greu sa scartaie a 3-a :)),si la mai multi cai. de obicei masinile puternice sunt prevazute cu roti din ce in ce mai late, ca sa nu le topesti la prima plecare de pe loc.

nici macar o data nu mi-a scartait a 3-a, in conditiile in care in 90% din timp merg fara asc. a 2-a foarte foarte rar, la schimbari rapide, si atunci un pic.

pe udatura/mazga da, patineaza grav la a 3-a, dar pe uscat nici cel mai mic scart nu imi ia.

si am jante pe 17, cu cauciucuri 235 latime

cu jante pe 18 , am mers cu coupeul unui prieten, tot 330, si nu lua scart nici la a 2-a, cu latime 255 pe spate, decat daca VROIAI sa ii dai din ambreiaj.....la schimbare de treapta era calma.

cu roti de maxim 205 latime, un 325/328 cred ca ia, la a 3-a, dar un 318 nu ia scart nici in vis, nici cu roti de 185 ca la logan.

dar asa le place unora, sa aiba impresia ca au rachete.

@mihai20 mersi pt explicatie, cand mi-am luat masina si le-am aratat-o prietenilor ziceau ca e obosita ca nu scartaie grav in a 2-a, dar acum e de inteles.

@roco123 atunci m?

Edited by r0n1n

@mihai20 mersi pt explicatie, cand mi-am luat masina si le-am aratat-o prietenilor ziceau ca e obosita ca nu scartaie grav in a 2-a, dar acum e de inteles.

@roco123 atunci m?

roco are un 328 break dar in mintile lui si intretinut :) cauta-l prin postarile lui, merita privit.

pune-i roti pe 15, cu 185-195 latime, si le arati la prieteni ca scartaie rau de tot :lol: dar nu prea vad scopul.

mai baieti. cine nu crede ca am dat scartz intr-a treia cu 18' 225/40, e treaba lui... depinde intr-adevar de carosabil, starea anvelopelor, presiunea din anvelope (care la mine era de 2.9 !!!), de felul cum debreiezi, etc. acu' ce sa zic? nu am intentionat eu sa dau scartz. pur si simplu s-a intamplat o data si punct. si cine spune ca 318 nu da scartz nici cu a doua cu 18" se inseala tare de tot. atentie ! eu vorbesc de 318i cu motorul n42b20, 1995 cmc, nu de cel prefacelift de 1895 cmc. cine neaga acest lucru inseamna ca fie nu a mers cu o astfel de masina, fie motorul ala era varza :) . si inca ceva: daca da cineva scartz intr-o viteza oarecare, asta nu insemna ca e mai "jmecher", mai apreciat sau mai "racer" decat altii. Edited by bogdan.m

E chiar asa greu sa scartai in a 3-a chiar si cu 231 cai?

Nu mi se pare asa amuzant.

da e foarte greu sa scartaie a 3-a :lol:),si la mai multi cai. de obicei masinile puternice sunt prevazute cu roti din ce in ce mai late, ca sa nu le topesti la prima plecare de pe loc.

nici macar o data nu mi-a scartait a 3-a, in conditiile in care in 90% din timp merg fara asc. a 2-a foarte foarte rar, la schimbari rapide, si atunci un pic.

pe udatura/mazga da, patineaza grav la a 3-a, dar pe uscat nici cel mai mic scart nu imi ia.

si am jante pe 17, cu cauciucuri 235 latime

cu jante pe 18 , am mers cu coupeul unui prieten, tot 330, si nu lua scart nici la a 2-a, cu latime 255 pe spate, decat daca VROIAI sa ii dai din ambreiaj.....la schimbare de treapta era calma.

cu roti de maxim 205 latime, un 325/328 cred ca ia, la a 3-a, dar un 318 nu ia scart nici in vis, nici cu roti de 185 ca la logan.

dar asa le place unora, sa aiba impresia ca au rachete.

eu le-am zis ca e Popa , dar ei nu , Batman Batman . . . :) !

deci vreau sa va spun ca deabia astept sa ajung acasa sa vad ce sa mai discutat pe aici e cel mai interesant topic in momentul asta si nu prin subiectul dezbatut ci prin ceea ce se scrie in el.eu zic ca cel mai bine ar fi sa stabilim o zi un loc si sa ne vedem si facem toate probele despre care ne tot stresam pe aici.eu unu sunt dispus la orice proba mai putin sa dau cu ea in gard cum zicea cineva mai sus.eu am un 320 coupe care e in mintile lui si apropos de faza cu scartul pe asfalt uscat cu gume 205/50/16 nu face absolut nici o schema cu a 3-a doar la a doua data in forta se mai invart rotile un pic in gol.in schimb cu rotile de fabrica pe 15 scotea fum din cauciucuri cu a 2 dar acum nu mai stiu exact ce marca si starea lor exacta pt ca le-am schimbat demult,le-am omorat pt ca erau rotile cu care am adus-o din germania.

in rest numai bine