Jump to content

Vand volan cu comenzi de M NOU!

Recommended Posts

1. Cu "MA", sa te adresezi prietenilor tai , sau celor cu care te tragi de sireturi.

2. Nu e problema ta cat comentez eu sau cate posturi vreau sa fac.Odata ce ai postat aici ceva, inseamna ca iti asumi si comentarii neplacute, negocieri, oferte mici, apropo-uri, contraziceri, pareri de necunoscatori, incepatori, etc., ca de aia e forum , sa dam cu palavrageala. Daca nu-ti convine, ia volanul si du-te la piata sa-l vinzi sau pe site-uri de specialitate.

3. Se poate sa ma insel in privinta pretului, al calitatii, se poate sa am parerile si principiile mele, nu trebuie decat sa ma lamuresti cu argumente concrete sau sa ma lasi sa vorbesc singur.Nu "MA" si alte apelative de prost gust.

Bafta la vanzare si o seara buna!

Cu MA, ma adresez unora ca tine, care profita de orice rahat, ca sa se bage si ei in seama, totodata in necunostinta de cauza si care se ascund in spatele unor reguli (interpretabile de multe ori) pentru a face cateva posturi.

"nu trebuie decat sa ma lamuresti cu argumente concrete sau sa ma lasi sa vorbesc singur.Nu "MA" si alte apelative de prost gust." AUZI MA?! DAR EXPRESIA :"TE DOARE MINTEA CE PRETURI " TI SE PARE OK? invata sa fii respectos, si vei fii respectat.

Sa vii cu pretentii mai tarziu.

Cu MA, ma adresez unora ca tine, care profita de orice rahat, ca sa se bage si ei in seama, totodata in necunostinta de cauza si care se ascund in spatele unor reguli (interpretabile de multe ori) pentru a face cateva posturi.

"nu trebuie decat sa ma lamuresti cu argumente concrete sau sa ma lasi sa vorbesc singur.Nu "MA" si alte apelative de prost gust." AUZI MA?! DAR EXPRESIA :"TE DOARE MINTEA CE PRETURI " TI SE PARE OK? invata sa fii respectos, si vei fii respectat.

Sa vii cu pretentii mai tarziu.

Invata sa scrii romaneste, ca nu inteleg mai nimic din exprimarea ta, si apoi da-te cocos pe aici.

Cat despre "MA", sa-i spui lu' MATA! ca nu ne cunoastem si nu ne tragem de sireturi...mucosule!

Edited by mar33

• Replies 62
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

astia care au pisici sa isi ia un volan de 100-150 ron din targ ,ha? pai hai sa iti zic...ai mai loviti de criza,cum a mai zis cineva nu sunt cei cu pisici ci cei cu x-uri,3,5 astea noi si se stie lucrul asta.

Daca tu vii si incerci sa ne vinzi un covrig pe care scrie M fara airbag cred ca esti si mai lovit de criza decat noi astia cu pisici si ursi.

Probabil l-ai ciordit si tu de pe o masina data dauna,ca tot zici ca lucrezi la bmw...la noi se poarta chestii deastea.

te pup! cauta fraierii in alta parte

=)) alt bagator de seama... of Doamne.... bine ma cum zici tu... nu conteaza ce masina ai, conteaza dak ai cap sa nu simti criza asta... poti sa ai si urs si x6, cap sa ai , k banii vin... in fine... da l-am furat de pe masina mea :)) Edited by anita_sis

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.