Jump to content

316 sau 318

cmn

Recommended Posts

• Replies 505
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

rifle ala ma face sa cred ca ar trebui sa dati stelutele in functie de nr de postari citite, in loc de nr de postari facute. imi aminteste de copiii de la sat de la bunici, care au confundat fiatul cu care ma mai plimbam cu un bmw.

Mai subtire cu "rifle ala " ca nu te tragi cu mine de sireturi...

Aminteste-ti de copilaria ta la tzara cat vrei dar vezi de treaba ta sau participa la discutie pe subiect nu luandu-te de mine.

Poate ne povestesti si cand ai venit prima data la oras...

Edited by the_rifle

Am vb cu cineva care se pricepe la masini pt ca cu asta s-a ocupat si a zis ca daca gasesc in tara una la 1200 de euro neinscrisa, aia e o masina cazuta. Asa o fi? sau e posibil sa am si noroc? Oricum cica majoritatea sunt lovite...

Am gasit pe net un bmw 316 din 2006, cere 2000 de euro pe ea si zice ca e in+scrisa in bulgaria si ca nu mai trebuie sa o inscriu in tara. In ce consta treaba asta? Inseamna ca masina o sa aiba numere de bulgaria si nu o sa mai fie pe numele meu sa inteleg dar nu prea stiu despre ce e vorba si ce altceva sa mai platesc.

Edited by cmn

@Taz

Cand ai bani da un semn.... Un P.M ceva si se rezolva.

Daca vrei fara bani ma bag. Daca nu stau linistit acasa. Nu e razboiul meu. Daca tot te bati asa cu pumnul in piept....

Am revenit si azi. A zis taz ca or sa ma coste nu stiu ce acte nu stiu cat, traducerea, etc... La cele cu motor de 1.6 scrie ca taxa de inscriere e de 800 de euro, dar nu stiu daca se face depreciere la toate. Acum daca trebuie chiar sa platesc tot ce a zis, chiar naspa...

Iti garantez ca o sa te coste....Cum crezi ca o sa o inmatriculezi fara RCA fara taxe aferente si cu actele in germana? Crezi ca tantu de la ghiseu stie Germana? Crezi ca te primeste cineva la Pipera fara taxele platite?

Pai rca ii fac eu dupa ce o cumpar. Nu zic ca nu se mai dau bani insa nu asa multi fata de cum ar fi sa o inscriu in tara. Am intrebat pentru ca nu stiu si ma gandeam ca stie cineva exact cum se procedeaza.

Pai eu ti-am zis ce ai de facut ca sa incrii o masina din Germania in Romania. Fara RCA valabil nu o poti inscrie. Nu merge ca ii fac eu dupa aia.....

Adica trebuie sa aiba rca valabil din germania? Pt ca masina e din bulgaria si cel cu care am vb(din bucuresti fiind) a zis ca proprietaru e bulgar. nu prea am inteles ce ai vrut sa spui cu rca ul valabil, adica daca mie la supernova imi expira rca ul, nu pot sa o vand altuia decat daca imi fac rca ?

Adica trebuie sa aiba rca valabil din germania? Pt ca masina e din bulgaria si cel cu care am vb(din bucuresti fiind) a zis ca proprietaru e bulgar. nu prea am inteles ce ai vrut sa spui cu rca ul valabil, adica daca mie la supernova imi expira rca ul, nu pot sa o vand altuia decat daca imi fac rca ?

daca vrei masina cu nr de bulgaria , trebuie sa sti ca tu practic nu esti proprietar , ai doar o procura pe ea , deci ai mare grija cu cine ai de gand sa inmatriculezi masina. Referitor la RCA-ul tau , poti vinde masina insa persoana care o cumpara nu o poate inmatricula pana cand nu face alt RCA , indiferent daca al tau este sau nu valabil , trebuie RCA pe numele proprietarului !

Edited by Valentin_LMB

Aha, dar daca i-o vand eu cu rca valabil o poate inmatricula? sau trebuie neaparat sa faca rca pe numele lui?

Dar daca iau o masina din germania, o pot inscrie pe bulgaria? Sau masina asta a avut proprietar de drept din bulgaria? Stiu ca pun intrebari de va vine sa o luati razna dar trebuie sa aflu :).

Edited by cmn

Aha, dar daca i-o vand eu cu rca valabil o poate inmatricula? sau trebuie neaparat sa faca rca pe numele lui?

poti vinde masina insa persoana care o cumpara nu o poate inmatricula pana cand nu face alt RCA , indiferent daca al tau este sau nu valabil , trebuie RCA pe numele proprietarului !
Edited by Valentin_LMB

Se fac ca n-au observat . Nici musca nu se aude :lol:

316 "rulez" - Eu cred ca un 316 bate si 911 turbo. Debinde de cat de nervos e BMW-istul... :)

Jenant... sa ai 316 sau 318 si sa ti-o furi de la o nova... :)

Nashpa...

Eu cred ca daca iti iei un 318 nu te apuci acuma sa faci liniute ca e simplu ...nu ai cu ce ,aia care se apuca sa faca cum sunt si cei din filmuletele care au fost postate sunt niste tampiti .....acuma sa zici ca daca te face o nova ar trebui sa mori de rusine iar mi se pare o tampenie , s-au intamplat cand unii cu masini de 2-3 mii au facut masini de 50.000, acuma asta inseamna ca aluia cu porshe-le ar fi trebuit sa moara de rusine nu ??? Eu as vrea sa vad cum unu cu nova pune frana brusc la o viteza de 200km/h(daca prinde) sa vad cam ce se intampla in comparatie cu un bmw. Eu am 318 si stau dracu linistit nu ma apuc sa ma dau cu toata lumea pentru ca nu are sens ....cel putin asa cred eu. Si inca ceva ,cred ca celor de bmw ar trebui sa le fie rusine la toti pentru ca au facut si niste motorizari mai mici pentru cei care nu sunt pasionati de liniute ....cred ca ar trebui sa inchida fabrica......nesimtitii :)

Voi faceti misto de proprietarii supernovelor, vedeti ca eu inca sunt unul dintre ei :). Masina este destul de buna pt o dacie, credeti ma, insa daca pui frana de la vre o viteza de 100 km sa zic, esti pa. Cel putin la mine masina nu merge drept pe frana ci o ia intr-o parte. Am avut cateva senzatii din astea tari de am crezut ca fac atac de ceva...

Voi faceti misto de proprietarii supernovelor, vedeti ca eu inca sunt unul dintre ei :lol:. Masina este destul de buna pt o dacie, credeti ma, insa daca pui frana de la vre o viteza de 100 km sa zic, esti pa. Cel putin la mine masina nu merge drept pe frana ci o ia intr-o parte. Am avut cateva senzatii din astea tari de am crezut ca fac atac de ceva...

deci in concluzie ia-ti linistit si un 316 chiar daca e mai slab la demaraj cum au zis cunoscatorii decat supernova ca esti mai in siguranta .... :) :)

Dar daca iau o masina din germania, o pot inscrie pe bulgaria? Sau masina asta a avut proprietar de drept din bulgaria?

Nu are treaba , se poate inmatricula pe bg indiferent de tara de provenienta a masinii.

Mamiculeeee, tu ai masina pe numele tau? Nu poti avea o masina inscrisa pe numele tau intr-o tara unde nu ai cetatenie! Cum ar fi sa pot sa imi inscriu masina in Mauritania.....

Va fi pe numele unui bulgar care iti va face o procura notariala prin care iti incredinteaza tie toate drepturile asupra automobilului respectiv.

Edited by Taz

Aha, insa nu va fi pe numele meu. Dar pe al cui va fi?

Va fi pe numele unui bulgar , tu vei avea procura si inputernicire cu drepturi depline asupra masinii atata timp cat platesti toate darile catre stat.

Pai si pot sa fac asta cu orice bulgar? Adica iau masina din germania, ma duc in bulgarica si iau unu de pe strada si zic hai sa facem treaba asta...

Hai ca am inteles dar trebuia sa stresez pe cineva ca sa aflu, nu? :)

Edited by cmn