Jump to content

Numar inmatriculare autocolant

CoK 525td

Recommended Posts

Sal, ma poate ajuta cineva cu un numar de tel, site, firma etc. unde se fac numere de masina (nu neaparat autocolant, dar banuiam k asta e mai ieftin)? Mi-am pierdut numarul de Bulgaria de pe masina si ma gandesc k astia de la inmatriculari auto de la noi nu am cum sa mi-l faca. Pls help!

Sal, ma poate ajuta cineva cu un numar de tel, site, firma etc. unde se fac numere de masina (nu neaparat autocolant, dar banuiam k asta e mai ieftin)? Mi-am pierdut numarul de Bulgaria de pe masina si ma gandesc k astia de la inmatriculari auto de la noi nu am cum sa mi-l faca. Pls help!

du-te si vorbeste si cu astia de la noi.

cum ai reusit sa-l pierzi?

cel de pa fata sau spate ?

Cel de pe spate e mai greu de pierdut, dat fiind ca in mod normal e nituit de bara.

Nu poti vorbi cu cineva care bate Germania sa-ti faca la comanda o placuta? Imposibil sa nu aiba aia si pt Bulgaria ceva, au pt Romania de ce nu ar avea si pt Bulgaria. Cu 10-15Euro ai scapat de stres. Sau vorbesti in Bulgaria cu omul care ti-a inmatriculat-o sa-ti scoata o copie.

Salut! Vad ca esti din Timisoara. E o firma in ARAD care poate sa-ti faca. Astia fac numere romanesti aproape identice cu cele originale, sigur pot face si de Bulgaria. Daca nu gasesti in Timisoara sa-mi un PM si te ajut cu placere. Nu are rost sa te complici cu autocolant pt ca se ia garcea de tine, trebuie sa ai placuta de inmatriculare nu autocolant sau asa ceva.

Du-te in cyti mall, pe la etajul 1 sau 2 vezi ca sunt baietii care fac inscriptionari pe cani tricouri etc. au posibilitatea sa faca si placute cu numele cum au baietii de pe camioane , si pot face si un numar normal.50lei parca era

In IS mi-au explicat ca e ilegal

Du-te in cyti mall, pe la etajul 1 sau 2 vezi ca sunt baietii care fac inscriptionari pe cani tricouri etc. au posibilitatea sa faca si placute cu numele cum au baietii de pe camioane , si pot face si un numar normal.50lei parca era

In IS mi-au explicat ca e ilegal

Este ilegal. Numar de inmatriculare poate sa elibereze doar politia. In Arad se fac aproape identice, adica nu contin elementele de siguranta, si abia se observa ca nu sunt originale. Daca nu observa politistul ai scapat.

Edited by Feri

http://www.numerepersonalizate.ro/

[quote name='clau18'

Este ilegal. Numar de inmatriculare poate sa elibereze doar politia. In Arad se fac aproape identice, adica nu contin elementele de siguranta, si abia se observa ca nu sunt originale. Daca nu observa politistul ai scapat.

Hai frate... " este ilegal" ... Omul vrea nr de bulgaria. De unde stie gaborul roman ce elemente de securitate sunt la nr bulgaresti? Si sa mergi cu 100 in oras e ilegal sau cu 150 pe autostrada si sa ai xenon pe E36 si sa mergi cu faza lunga in oras si nu se streseaza nimeni...

Edited by the_rifle