Jump to content

Vand Navigatie BMW **NOUA**

Recommended Posts

• Replies 212
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

tare jucaria... noroc cu unii membrii care aduc si la noi in tara la preturi mai realiste :)

tot respectul ... asta inseamna sa traiesti afara

cred ca ar trebuii sa ma treci si pe mine pe lista ta

problema o sa fie montatul, o sa urmaresc topicul poate o sa ma ajute colegii care si-au montat deja...

bafta la vanzare!

Ma poti trece si pe mine in lista cu DVBT inclus . Salut .

de ce nu va treceti singuri???

pt audi a6 poti aduce vreo jucarie ? an 2000

daca dynavin are in gama, nu este nici o problema. am sa vb cu ei si revin cu un raspuns.

toti care au comandat acum, vor primi modelul NOU. MODIFICAT!

ce inseamna asta??

scrisul de pe butoane va fi mai mic. va semana mai mult cu cea "stock".

lumina era putin balbuie la butoane. au schimbato. acum va fi exact ca aia originala.

INCA UNU PE LISTA FULL OPTION

1.mikken

2.els

3.emiliano

4.wizard

5.B11WTF

6.alinelly

7.florin_gl

8.mariuslevi-0731349009

1.mikken

2.els

3.emiliano

4.wizard

5.B11WTF

6.alinelly

7.florin_gl

8.mariuslevi-0731349009

1.mikken

2.els

3.emiliano

4.wizard

5.B11WTF

6.alinelly

7.florin_gl

8.mariuslevi-0731349009 :)

si din ianuarie se ajunge la preturile lui Brandex? dar el asigura montajul, rama adaptoare daca e nevoie si garantie 12 luni

:)

daca ramaneai la vechiul pret erai k, asa nu stiu ce sa zic, oricum diferenta dintre voi 2 era prea mare si nejustificata

felicitari totusi pentru lista de 8 persoane pe care le-ai facut (o sa le faci) fericite la un pret mai mult decat k

vand navigatie BMW Aftermarket

Calitate OEM

Model Features:

Full Digital LCD, 800x480 resolution,

GPS Function,

FM/AM Tunner(RDS),

Bluetooth Funciton,

IPOD Funciton,

TV receiver Function,32BIT op coin games,

Office system,SD Card/USB...

OFERTA SPECIALA: 440 EUR

mail: zaharia_silviu@yahoo.de

hai ca imi place topicul asta :)

440E (pret de dumping) ---> 490E ---> 549E ---> 599E ---> hai 600E ca este suma rotunda

daca are TV receiver function, nu este normal sa nu-i mai trebuiasca nici un modul????

asa i-ar trebui si pt GPS, Bluetooth,IPOD ... sau oferta cu GPS-ul va interveni pe la pretul de 650E - 700E???

pretul anului 2010 va fi ...... !?!

bafta la vanzare

Calitate OEM

Model Features:

GPS Function,

FM/AM Tunner(RDS),

Bluetooth Funciton,

IPOD Funciton,

440E (pret de dumping) ---> 490E ---> 549E ---> 599E ---> hai 600E ca este suma rotunda

daca are TV receiver function, nu este normal sa nu-i mai trebuiasca nici un modul????

asa i-ar trebui si pt GPS, Bluetooth,IPOD ... sau oferta cu GPS-ul va interveni pe la pretul de 650E - 700E???

bafta la vanzare

+1 :lol:

Calitate OEM

Model Features:

GPS Function,

FM/AM Tunner(RDS),

Bluetooth Funciton,

IPOD Funciton,

bafta la vanzare

+1 :)

cred ca si tu esti un brandex 2,cred ca o sa ramaneti amindoi cu ele pe cap,si nu le cumpara nimeni,incepi cu un pret si ajungi la altul,esti prea de tot si tu,parca spuneai ca tu nu vrei sa castigi nimic de pe urmna noastra,dar vad ca chiar vrei sa castigi,si esti cam nesatul si tu ca brandex,sau vat i vorbit amindoi,pe brandex il stie multa lume ca ii place sa exagerese cu preturile,dar ajungi rau de tot daca te iie dupa el mai nemtoiule de la wiena :lol: :) cum poti sa invarti asa preturile si tu?pleci de la un pret si ajungi la altul mult vma i mare,cand am vob la tel,ai spus ca maxim 500 eu este aparatul,acum ajungi si tu imediat cfa brandex,nu este frumos deloc ca te iei dupa brandex

Eu vad ca a specificat omul foarte clar ca "persoanele din lista vor primi pretul promis de 490 eur inkl DVB-T! " de ce nu va-ti inscris de la inceput pe lista sperati ca-l veti lua la 100 euro ? este la mintea cocosului ca aparatul asta este infinit mai evoluat decat 16:9 original BMW ... din ce am vorbit eu cu el are comnezi INTERMINABILE din germania, austria ....prin urmare de ce este neserios ??? nu prea inteleg ... Edited by edy1092

Cand ne poti da un raspuns pt E39?

nu lam facut neserios,am spus doar ca incepe si el ca brandex,sa exagereze la preturi,pai nu stiu daca cei din lista il vor lua la pretul ala,,si de scris in lista nu stiu unde trebe sa ma inscriu,si nu stiu ce are lista cu aparatul,ca asa pot sa ma inscriu pe lista,si cand este acolo sa nu il iau,nu stiu cati din lista aia chiar o sal cumpere,,dar ma inscriu si eu pe lista daca imi psuneti unde sa intru,,ca de la brandex oricum nu iau,el chiar exagereaza preturile/.

nu lam facut neserios,am spus doar ca incepe si el ca brandex,sa exagereze la preturi,pai nu stiu daca cei din lista il vor lua la pretul ala,,si de scris in lista nu stiu unde trebe sa ma inscriu,si nu stiu ce are lista cu aparatul,ca asa pot sa ma inscriu pe lista,si cand este acolo sa nu il iau,nu stiu cati din lista aia chiar o sal cumpere,,dar ma inscriu si eu pe lista daca imi psuneti unde sa intru,,ca de la brandex oricum nu iau,el chiar exagereaza preturile/.

Scuza-ma ca iti zic, dar daca nu iti convine pretul lui Brandex, nu cumpara de la el si gata, ce atata tam-tam ?

Ne poti spune de curiozitate.... cu ce pret achizitionezi tu aparatul din China :) ?

PS: uneori am impresia ca majoritatea celor care vand ceva uita de relatia vanzator ...cumparator ... :) , sti bine ce vreau sa zic :lol: .

pai de la brandex oricum nu cumpar,,imi spune si mie cineva unde ma pot inscrie pe lista pt aparat sa iau de la manolo?

preturile sunt dictate de raportul cerere / oferta...deocamdata cererea este de departe mult mai mare decat oferta - de aici si pretul...ca ex, pretul cerut pe oemlike e46 este mai mare decat cele pentru audi desi sunt exact acelasi lucru(de fapt cel de audi are MS CE6.0 fata de 5.0 de pe cel de BMW :) ) - difera doar forma, peste ceva timp, dupa ce oferta o sa fie de departe alta fata de cea de acum cand nu exista decat presale, vor sta lucrurile cu totul altfel...

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.