Jump to content

Recomandare service - reparatie accident

Recommended Posts

Sambata am patit-o si eu, un tip cu un passat a schimbat banda brusc fara sa se uite si am intrat in el, urmarile le vedeti in poza. Si-a recunoscut vina, am mers la politie cu el. Voi repara masina pe RCA-ul lui (Omniasig). Am fost azi la ei, lurcurile au decurs frumos, mi-au dat inlocuire la tot in afara de capota.

Acum vine intrebarea: la ce service sa merg? Am nevoie de masina zilnic deci prefer un service unde te poti intelege cu ei sa-ti lase masina pe perioada in care primesc acceptul de plata si comanda piesele si sa duc masina doar cat lucreaza efectiv la ea.

http://dl.dropbox.com/u/649244/_accident.JPG

cam asa arata un e 90 impact cu un copac...

asa mai e omul norocos...am patit-o am patit-o.

a iesit din parcare...care de fapt era prima band de mers... l-am agatat. si ca sa nu intru pe contrasens sa-l "pup" pe ala si ca sa nu intru si in ala din fata mea care franase omul ...carosabil umed.....am tras tare dreapta, hop pe trotuar si in copac direct....

naspa treaba mai ales acum de sarbatori, aia de la service mi-au promis ca pana de sarbatori e gata....doamne ajuta...

top lac

Am un prieten care a reparat un e39 la Top lac si pot spune ca au facut treaba buna si numai cu piese originale.

eu am avut o experienta f proasta cu TopLac . Managerii cam nesimtiti . Am plecat cu masina usor infundata pe o parte , vopseaua scursa , evident ca nu au recunoscut nimic . Au incercat sa-mi dea un polish gratuit doar ca sa nu mai fac scandal .I-am bagat undeva si am plecat . Reparatie pe casco

depinde de far, in opinia mea e cel mai costisitor, unul OEM la BMW e parca 1200 Ron(2400 perechea) sau ceva de genul, am intrebat si eu anul trecut

PS din ce se vede in poza trebuie sa schimbi si masca, daca poti ia-ti una de FL e mai misto

Edited by Viper05

E greu de spus cat face reparatia. Depinde de service, depinde de piese, depinde cat se umfla devizul (asa se practica atunci cand sunt banii asiguratorului la mijloc). Eu zic un minim de 3000 roni. La Bavaria e 1000 de roni de vopsit un element, deci iti dai seama unde se poate ajunge. In Audatex reparatia asta ajunge cam la 1000 euro.

Daca nu te-ai hotarat la un service da-mi un PM si spune si in ce zona ti-ar fi mai convenabil. Stiu cateva service-uri bunicele care iti lasa masina pana ajung piesele.