Jump to content

vand bmw 316

hamm3411

Recommended Posts

:) vand bmw coupe rosu,inmatriculat ,proprietar,motor 1600,benzina,consum 8/100km,dubluclimatonik,airbag sofer,geamuri electrice,oglinzi electrice si incalzite,abs,pentru poze id ul meu este hamm3411 sau 0767916131 pret negociabil 3300 euro

Sfat: da jos ledurile din fata farurilor, inscriptiile din spate, nike-ul si coada de rechin, daca vrei sa vinzi masina. Bafta!

Salut,mda...chestile alea sunt cam de prost gust,dar,dar....eu observ un coupe cum trebuie sa arate un coupe,linii clasice,originale,inalta,robusta ideala pt. soselele din ro,chestile alea lipite se pot da jos usor,eu mai degraba a-si prefera masina lui decat sa iau un 2.5,2.0 e36 de la un ''geniu'' proiectant cu jante pe 18,17,suspensii sport,pachet m si sa ma pot misca cu ea o statie de autobuz pt. ca nu am pe unde sa merg cu ea,cu masina lui pot imbina utilul cu placutul,niste jante maxim 16 ai mai trebuie si e ok,cu un 2.0 coupe din ala facut de ''genii'' ce fac?poate sa intind o fata de masa pe capota,sa pun niste seminte,niste energizante si sa-mi chem 2-3 amici sa vb. despre performantele ei in parcare,doar,doar in parcare,atat,e 1.6 a lui coupe,asa trebuie pastrat un coupe,multa bafta la vanzare.

tocmai ceea ce pe altii ii dezgusta m-ar face sa dau o fuga sa vad masina. inseamna ca e pe gustul omului si ca nu a adus-o s-o vanda. altfel nu-si scria numele pe ea.

daca masina e intretinuta, daca sta ok la mecanica, daca obtin si-un pret bun, nu vad de ce m-as impiedica de 3 abtibilduri

Edited by spectrus

masina a fosta inmatriculata in martie 2009 adusa din italia...merge impecabil functioneza totul pe ea....dar are 2 usi si eu sant familist....este incomod sa ma dau jos pentru fetita mea.....etc asta ma deranjeaza la ea...!!!poze cu gentile pute ti vedea pe id ul meu hamm3411...sau pentru mai multe informatii

Salut,mda...chestile alea sunt cam de prost gust,dar,dar....eu observ un coupe cum trebuie sa arate un coupe,linii clasice,originale,inalta,robusta ideala pt. soselele din ro,chestile alea lipite se pot da jos usor,eu mai degraba a-si prefera masina lui decat sa iau un 2.5,2.0 e36 de la un ''geniu'' proiectant cu jante pe 18,17,suspensii sport,pachet m si sa ma pot misca cu ea o statie de autobuz pt. ca nu am pe unde sa merg cu ea,cu masina lui pot imbina utilul cu placutul,niste jante maxim 16 ai mai trebuie si e ok,cu un 2.0 coupe din ala facut de ''genii'' ce fac?poate sa intind o fata de masa pe capota,sa pun niste seminte,niste energizante si sa-mi chem 2-3 amici sa vb. despre performantele ei in parcare,doar,doar in parcare,atat,e 1.6 a lui coupe,asa trebuie pastrat un coupe,multa bafta la vanzare.

inteleg ca nu a ajuns cu asfaltul si la pitesti...

intradevar masina arata decent, n-ar stica si ceva foto si din interior !

bafta !