Jump to content

vand stopuri facelift...

Recommended Posts

stopuri originale oem e46 toate 4 bucati

pret 100euro

Sunt cele de pe masina asta?Ca dupa cum vad masina e modificata,nu e facelift(adica e modelul de pina in 2000).De ce le vinzi? Ai si alte poze cu ele?Mersi.

da masina e non facelift si am pus stopuri de facelift schimbandu-i mufele instalatiei,nu am facut nici o modificare la stop

de vandut le vand pt ca un prieten de al meu isi vinde masina si imi da pe led

Ceau!Si a mea e fara facelift si sunt curios cand le-ai pus pe astea daca s'a aprins si acolo unde e faru de ceata pozitia, ca la alea de facelifit merge pozlitia de la caroserie la portbagaj!Si daca da, ce mufe ai inversat!Mersi!o seara faina!

Pãi acolo nu se aprinde decât dacã schimbi LCM cu unul de facelift.

Il schimbi degeaba LCM-ul, nu se vor aprinde corect. E altfel si instalatia electrica la facelift. Problema e ca la fara facelift pozitia si frana e pe acelasi bec. La pozitie becul e alimentat cu vreo 4v iar la apasarea franei becul este alimentat cu 12v.

Cautati, sa mai discutat pe forum problema asta.

Stopurile de facelift ca sa se aprinda corect pe non facelift trebuie facuta o mica inginerie ( eu am facut :) ) iar daca vreti sa se aprinda si pozitia de pe portbagaj mai trebuie trase niste fire. Nu-i deloc complicat.

De la firele de pozitie duci acolo la cel de ceata?Da oricum in dreapta nu e circuit pt pozitie sau ceata , e numai ornament, numai daca iei stopuri de facelift sa fie cu tot cu circuit nu?!Cand ma apuca nebuia iti dau un PM Calin s imi dai directiuni cum sa pun si sa leg stopuri facelift! daca nu te superi:))!Mersi!

Il schimbi degeaba LCM-ul, nu se vor aprinde corect. E altfel si instalatia electrica la facelift. Problema e ca la fara facelift pozitia si frana e pe acelasi bec. La pozitie becul e alimentat cu vreo 4v iar la apasarea franei becul este alimentat cu 12v.

Cautati, sa mai discutat pe forum problema asta.

Stopurile de facelift ca sa se aprinda corect pe non facelift trebuie facuta o mica inginerie ( eu am facut :) ) iar daca vreti sa se aprinda si pozitia de pe portbagaj mai trebuie trase niste fire. Nu-i deloc complicat.

Eu am schimbat doar LCM (facelift, xenon), stopuri de facelift OEM, complete (cu tot cu partea din spate Âşi mufe). Nu am fĂŁcut nicio modificare. Se aprind ca la facelift.

Probabil difera anul si motorizarea. La nFl pozitia si frana e pe acelasi fir de plus. Chiar daca pui modul de lumini de fl iti lipseste un fir din instalatie. M-am confruntat cu aceeasi prooblema mai demult si mai sint pe forum care au aceasta problema.

Franele cum se aprind la tine, in partea de sus a stopului sau jos langa pozitii?

Probabil difera anul si motorizarea. La nFl pozitia si frana e pe acelasi fir de plus. Chiar daca pui modul de lumini de fl iti lipseste un fir din instalatie. M-am confruntat cu aceeasi prooblema mai demult si mai sint pe forum care au aceasta problema.

Franele cum se aprind la tine, in partea de sus a stopului sau jos langa pozitii?

Da, probabil diferĂŁ ĂŽn funcĂžie de anul fabricaĂžiei.

Acum am citit ĂŽntrebarea ta.

Frânele se aprind În partea de sus.

ªi totuºi nu ºtiu dacã este În funcÞie de data fabricaÞiei, pentru cã din câte Îmi aduc aminte s-a mirat si Cocoº, electricianul de la Filaret când a vãzut :)

Edited by Allex