Jump to content

Vand jante 18" 8J fata 9J spate

Recommended Posts

De vanzare set (4) jante Three Face de 18" 8J fata 9J spate, ET35, jantele sunt echipate cu gume 235/45-18 pe fata si 255/40-18" spate.

Cauciucurile pe spate sunt uzate, cele pe fata sunt foarte bune.

Jantele dupa cum se vede din ET sunt jante de seria 3, pe seria 5 merg doar cu flanse.

Pretul lor jante + cauciucuri + flanse - in jurul sumei de 600 euro

Pretul jantelor - 400 euro.

Nu au nici o urma de uzura , nici o zgarietura nici o pata nimic.

post-6684-1260303384_thumb.jpgpost-6684-1260303376_thumb.jpg

post-6684-1260303369_thumb.jpgpost-6684-1260303362_thumb.jpg

post-6684-1260303353_thumb.jpg

Ca fapt divers, jantele au fost 500 de euro, cauciucurile 1000 de lei, flansele 450 lei...

Edited by Cristi.MD

pune poze te rog sa vedem despre ce este vorba, si cam ce diferenta vrei sa dai.

PS: sa nu-si faca nimeni impresia ca vreau sa scap de ele, dar daca le schimb cu unele mai ieftine, logic niste jante mai ieftine le vand mai usor, deci si daca fac schimb, noile jante vor fi tot de vanzare...

Edited by Cristi.MD

pune poze te rog sa vedem despre ce este vorba, si cam ce diferenta vrei sa dai.

PS: sa nu-si faca nimeni impresia ca vreau sa scap de ele, dar daca le schimb cu unele mai ieftine, logic niste jante mai ieftine le vand mai usor, deci si daca fac schimb, noile jante vor fi tot de vanzare...

lasa lumea sa isi faca ce impresii vor....ideea e sa iti placa jantele mele :) ,,star spoke 96'' 17x8j -stare f. buna ,nelovite,zgariate etc-225/45 fata spate

cat despre dif. da-mi un pm cat ai dori

zi cam la cat iti calculezi tu rotile. ca apoi vedem de diferenta

sincer nu m-am gandit la un pret ptr. ele ,motivul e ca imi plac jantele tale si m-am gandit ca ar fi bine sa te intreb in cazul in care te avantajaza un schimb ...deci daca vrei trimite in pm cat ai dori diferenta si daca e sa fie convenabil ptr. mine,atunci ramane doar sa clarificam locul intalnirii..

danbmw: Aici ai poze mai de aproape daca te intereseaza modelul, daca vrei sa vezi starea lor, o sa-mi fac zilele astea timp sa le spal si sa le fac poze, dar sunt impecabile, fara nici o julitura sau zgarietura sau indoitura. Marca e ThreeFace si au ET35 deci trebuie sa mearga si pe e36.

booghy: nu ma intereseaza schimbul, multumesc oricum pentru oferta

nu stiu, exact, chestia e ca ptr e39 era specificat 235/40, si am pus 235/45, nu am avut probleme, am avut probleme doar pe spate cu 255/40.. unde trebuia 255/35, dar acolo am avut probleme din cauza la ET + flanse.. la tine nu stiu daca o sa fie probleme.... pentru ca o sa fie cu ET-u corect nu ca la mine.

Daca platesti 500 de euro pe ele ti le dau, adica cu vreo 30 de euro in plus :) fata de 2000 de roni. Le trimit prin fan curier si platesti in euro...

Edited by Cristi.MD

danbmw: Aici ai poze mai de aproape daca te intereseaza modelul, daca vrei sa vezi starea lor, o sa-mi fac zilele astea timp sa le spal si sa le fac poze, dar sunt impecabile, fara nici o julitura sau zgarietura sau indoitura. Marca e ThreeFace si au ET35 deci trebuie sa mearga si pe e36.

booghy: nu ma intereseaza schimbul, multumesc oricum pentru oferta

pai acolo ai scris ca au ET 20 si 15?

aici zici ca au ET35!!!!!

danbmw: aici scrie clar jantele au ET35, dar, cine le cumpara ptr e39, le cumpara cu tot cu flanse, pe fata de aluminiu de 15mm iar pe spate de otel 20mm, deci cu flansele astea pe fata ai ET 20 iar pe spate ET15.. in celalalt topic sigur scrie de flanse. iar aici in primul post, am scirs ca sunt de seria 3 iar pe seria 5 merg doar cu flanse, iar la vanzare este si o varianta, care include flansele (ca sa mearga si pe seria 5).

De vanzare set (4) jante Three Face de 18" 8J fata 9J spate, ET35, jantele sunt echipate cu gume 235/45-18 pe fata si 255/40-18" spate.

Cauciucurile pe spate sunt uzate, cele pe fata sunt foarte bune.

Jantele dupa cum se vede din ET sunt jante de seria 3, pe seria 5 merg doar cu flanse.

Pretul lor jante + cauciucuri + flanse - in jurul sumei de 600 euro

Pretul jantelor - 400 euro.

Nu au nici o urma de uzura , nici o zgarietura nici o pata nimic.

post-6684-1260303384_thumb.jpgpost-6684-1260303376_thumb.jpg

post-6684-1260303369_thumb.jpgpost-6684-1260303362_thumb.jpg

post-6684-1260303353_thumb.jpg

Ca fapt divers, jantele au fost 500 de euro, cauciucurile 1000 de lei, flansele 450 lei...

UN SET DE SERIA 3 PE 16 SI DIFERENTA?

ajtea sunt rotile care vreau eu sa mi le iau dupa ce trece iarna...sau poate chiar mai repede :)

ma intereseaza numai daca le dai fara cauciucuri ca mie nu imi merg dimensiunile alea de cauciucuri pe e46

fami un ultim pret numai pt jante te rog

ms

Edited by bagaretzu

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.