Jump to content

BMW DVD ROAD MAP - HIGH/PROFESSIONAL/BUSINESS

Recommended Posts

Hm, n-am acordat prea multĂŁ atenĂžie navigaĂžiei, Âştiu ce scrie pe DVD-ul din ea (HIGH), Âştiu cĂŁ la dotĂŁri era trecut de fapt ca fiind

http://www.bmw.com/ie/en/newvehicles/x3/x3...munication.html

AratĂŁ fix ca aia oricum, vĂŁd acelaÂşi lucru ca ĂŽn pozĂŁ.

iDrive nu am. Alte diferenĂže ĂŽntre HIGH Âşi PRO? Din ce am reuÂşit sĂŁ prind pe goagĂŁl, ar fi la fel hĂŁrĂžile, doar cĂŁ HIGH e pt. cei care au navi mare color, dar nu au iDrive. Atunci de ce dracu BMW zice cĂŁ X3 are Navi Professional?

Hm, n-am acordat prea multĂŁ atenĂžie navigaĂžiei, Âştiu ce scrie pe DVD-ul din ea (HIGH), Âştiu cĂŁ la dotĂŁri era trecut de fapt ca fiind

http://www.bmw.com/ie/en/newvehicles/x3/x3...munication.html

AratĂŁ fix ca aia oricum, vĂŁd acelaÂşi lucru ca ĂŽn pozĂŁ.

iDrive nu am. Alte diferenĂže ĂŽntre HIGH Âşi PRO? Din ce am reuÂşit sĂŁ prind pe goagĂŁl, ar fi la fel hĂŁrĂžile, doar cĂŁ HIGH e pt. cei care au navi mare color, dar nu au iDrive. Atunci de ce dracu BMW zice cĂŁ X3 are Navi Professional?

Am pus si eu la fel o intrebare pe un forum... In dotari scrie despre Navigatie Professional (E65), dar DVD-ul trebuie sa fie High... nici eu asta nu-nteleg... In fine... bine ca nu e Bussines... ca acolo chiar e urat de tot.

si la e39 scrie in lista de dotari navigation professional dar nu dupa asta trebuie sa te iei ci dupa modelul masinii! se stie ca pe e39 e high si ca pe e60 e pro sau business. ca pe e46 e high sau business si ca pe e90 e pro sau business. e65 daca nu are idrive e clar ca e high! nu trebuie sa citesti litera cu litera ce scrie in dotarile masinii din fisa ca nu o sa vezi niciodata sa zica high! ca dotare navi apare professional dar defapt ea e high pe modelele fara idrive si pro pe cele cu idrive

Am testat ºi prin Þarã. Decent, nu ºtie localitãÞile mai mici deloc, dar asta e. Adicã nici nu ºtie cã ar exista, nu drumuri prin ele. Iar Îmi place cã dacã nu ai o adresã exactã, te duce la intrarea În oraº, ceea ce e ok. Aproximeazã destul de bine când ajungi. Deºi nu e Touch screen ºi nici iDrive nu am, e foarte simplu sã alegi În mers o adresã, se miºcã foarte repede ºi e intuitivã.

Am aruncat un ochi la schimbarea TPD, destul de ciudat cã TPD-ul cu POI-uri e mai mic decât cel de pe DVD (doar limba englezã), nu sunt foarte sigur cã meritã sã experimentez, oricum nu cred cã se ridicã la nivel iGo În detaliere.

Am reĂŽncercat procedura cu citirea ĂŽntre DVD-uri, la mine le ia imediat Âşi nu cere sĂŁ aÂştept sau altceva.

Un iGo cu hĂŁrĂži noi Âşi POI-uri Âşi camere e mult superior navigaĂžiilor OEM, tocmai pt. cĂŁ este dezvoltat oarecum ĂŽn timp real Âşi cu aportul pe alocuri al userilor. iGo deja are vreo 3 surse pt hĂŁrĂži, camere Âşi POI-uri sunt completate destul de des de cĂŁtre utilizatori.

X6 model 2010 i-drive nou [ fara navigatie] este gen navi bussines. POt sa fac ceva?????? sau trebuie sa imi iau un pocket pc

ca idee! daca ai dat o caruta de bani pe un X6, de ce nu l-ai luat si cu navi pro?

on topic: ia-ti un gps portabil

@c6t9 - cand bmw echipa masinile cu GPS, iGo nici nu cred ca exista ca si cuvant in vocabular..................nu compara soft de navigatie vechi de 10 ani cu soft de navigatie din 2009-2010

si ca sa fiu si offtopic: Navigon bate la fund iGo din toate pozitiile :)

Edited by T0M

Pai am navi + tv pe seria 3 si nu le am folosit . Doar tv sa zic ca in 3 ani de 5 ori ......... Am zis ca daca vine cu i-drive nou n are rost sa ii pun navi. Eram curios . BIne pot sa imi pun navi proff ca nu trebuie sa schimb tot bordu . Ms

Ok,am facut rost de "BMW_Professional_2010_1" (4,37GB),stie cineva daca este suficient sau mai am nevoie de ceva,imi mai trebuie si partea a-2-a cumva? Specific ca am Navi mare Professional la E90. :)

Iti trebuie si partea a 2-a si a 3-a. de fapt tot pachetul se numeste bmw professional 2010 trilogy

Degeaba avea BMW GPS, eu vorbesc de informaĂžii disponibile Âşi utilizabile. CĂŁutĂŁm Âşi Navigon, unii ĂŽl laudĂŁ, alĂžii nu. AratĂŁ foarte miÂşto ĂŽn schimb, eu vreau harta bunĂŁ, cĂŁ mĂŁ descurc, dar chiar mĂŁ uit sĂŁ vĂŁd ce opĂžiuni am, era ĂŽn program. Cu iGo am crescut, ĂŽl Âştiu perfect :)

Tocmai ce mi-am luat un card de memorie mai mare, pot pune ce vreau EU pe el, NU ce vrea BMW, asta zic :)

@cernica87 MWAHAHAHAAAAAAAA am râs cu lacrimi

@THX-1 - e suficient.

E bun Âşi un navi in maÂşinĂŁ, cĂŁ nu Ăžin iGo cu mine mereu Âşi de ex azi m-a salvat asta din maÂşinĂŁ, se miÂşcĂŁ neaÂşteptat de bine ĂŽn BucureÂşti.

Ok,am facut rost de "BMW_Professional_2010_1" (4,37GB),stie cineva daca este suficient sau mai am nevoie de ceva,imi mai trebuie si partea a-2-a cumva? Specific ca am Navi mare Professional la E90. :)

Iti trebuie si partea a 2-a si a 3-a. de fapt tot pachetul se numeste bmw professional 2010 trilogy

du te in Vitan cu glumele astea! daca ai chef de mistou uri fa-ti topic si abereaza acolo !

@THX-1 exista pro 2010 si atat. il iei il scrii pe disc si il pui in masina iar daca ai facut totul corect ar trebui sa-ti mearga asa cum le-a mers si altor colegi

@c6t9 - te inteleg perfect deoarece si eu cunosc iGo mai bine ca orice alt soft dar iti spun din propria experienta si multi care au calatorit in afara iti pot confirma: Navigon ii da clasa lui iGo, oricand si oriunde. Da, e mai ok iGo in Romania dar daca te duci in afara Romaniei e varza, din uk si pana in Romania, iGo mi a facut un car de draci si Navigon m-a scos mereu din incurcaturile create de iGo, nu mai vorbesc de POI uri si altele ............ oricum in Romania nu ai nevoie de gps, cel putin eu nu.........

Nu prea esti funny si nici atent,esti cam in urma rau:

Gata,am tras si eu pe DVD noua harta 2010_1 si merge perfect pe Navi professional de pe E90 si foarte detaliata fata de 2009 care era o bataie de joc(avea 5 sosele principale)

Cateva poze:

@TOM-Mersi,am rezolvat problema de mult,ai uitat? :)

:( :D nu numai pentru pricepere dar si pentru spiritul de care ai dat dovada Tom.

Multumesc mult.

Mare ajutor de la Tom cu un update de soft le MK III. Mult rabdare sa imi explice ce si cum tb sa fac si atunci cand creeam ca s-a busit... a luat-o. :) :) :) :twoup:

Mare om Tom - nu credeam ca mai exista asemenea oameni...

Edited by Pharmacistu'

• 2 weeks later...
Ăn concluzie, pentru navigațiile Business pentru modelele e60/e90 ș.a. versiunea 2010 nu are harta României? Știam cĂŁ 2009 nu are, mĂŁ așteptam la 2010, dar se pare cĂŁ mai avem de așteptat.

Salut...vad ca-s 19 pagini de citit...si sincer...nu prea am rabdare acum...ai gasit cd/dvd cu harta ro pentru E90 cu navi Business sau nu ?:)

Ms

Daca ai 2 fante pe consola centrala (una pt DVD de navigatie si alta pe CD ul audio) ai Pofi. Daca ai o singura fanta (in care bagi ori CD ul audio ori cel de navi) ai bussines.

E cu una... dar poate are si-n portbagaj? Sau la E60-uri nu exista console DVD Navi prin alte parti, decat pe cea centrala din Salonul masinii?

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.