Jump to content

BMW DVD ROAD MAP - HIGH/PROFESSIONAL/BUSINESS

Recommended Posts

Conform legii din aceasta tara cat si conform regulamentului forumului, este interzisa distribuirea de materiale piratate.

Bala multumim ca ne tii la curent cu starea vremii cred ca 99% din populatia acestei tarii foloseste soft piratat cand vine vorba despre orice se pare ca tu esti unul din cei care faci exceptie de la regula sau vorba cuiva care a scris mai sus, dupa ce ti-ai facut treaba si ti-ai luat ce aveai nevoie incepi sa fii rautacios si sari pe altii nu ti-am cerut parerea despre ce e voie si ce nu pe forum nu cred ca esti nici moderator nici administrator sa imi spui mie ce sa fac si ce nu daca gresesc cu ceva se va ocupa cine e competent e interesant ca sunt 2-3 pagini de oameni care cer chestia asta in PM si acum cand cer si eu te-ai trezit tu sa faci pe desteptu. Daca ma poate ajuta cineva bine daca nu macar nu uitati ca suntem toti romani si impartim acelasi conditii de trai.

LE: noroc ca numai suntem pe vremea lu ceausescu, cred ca te-ai fi dus la partid si m-ai fi reclamat ca folosesc soft pirat !

Edited by Tetsuzan

Conform legii din aceasta tara cat si conform regulamentului forumului, este interzisa distribuirea de materiale piratate.

Bala multumim ca ne tii la curent cu starea vremii cred ca 99% din populatia acestei tarii foloseste soft piratat cand vine vorba despre orice se pare ca tu esti unul din cei care faci exceptie de la regula sau vorba cuiva care a scris mai sus, dupa ce ti-ai facut treaba si ti-ai luat ce aveai nevoie incepi sa fii rautacios si sari pe altii nu ti-am cerut parerea despre ce e voie si ce nu pe forum nu cred ca esti nici moderator nici administrator sa imi spui mie ce sa fac si ce nu daca gresesc cu ceva se va ocupa cine e competent e interesant ca sunt 2-3 pagini de oameni care cer chestia asta in PM si acum cand cer si eu te-ai trezit tu sa faci pe desteptu. Daca ma poate ajuta cineva bine daca nu macar nu uitati ca suntem toti romani si impartim acelasi conditii de trai.

LE: noroc ca numai suntem pe vremea lu ceausescu, cred ca te-ai fi dus la partid si m-ai fi reclamat ca folosesc soft pirat !

Acum nu mai merge la partid,vezi poate merge direct la ORDA sau cum se numeste parca cei care controleaza softul piratat.sau poate merge la politie :)

Ce legatura au cei de la BMW??Nu baga banii in buzunar de pe vanzarea softului asa ca nu inteleg cu ce ii afecteaza pe ei ca o sa se vanda cu cateva dvd de navigatie in minus?

Clar asta, BMW fac masini nu soft de navigatie dar pe unii nu prea ii duce capu...Sa mearga unde vrea :)

daca ar fi o firma serioasa ar lasa gratis update-urile. eu odata cu masina am cumparat si DVD-ul si ca la orice lucru update-ul ar trebuii sa fie gratis. ex: windows, antivirus etc.

sa nu mai vorbim aici de navigatia business care e praf. am telefon care arata harta dar ei se chinuie sa implementeze un sistem mai prost(business) sa te faca sa dai mai multi bani pe cea professional.

@Bala

eu nu le mai raspund la nici unul ca deja asta e nesimtire pe fata. la inceputul acestui topic am rugat sa nu ceara/ofere nimeni link pe acest topic pentru a nu incalca regulamentul. nu e primul topic pe aceasta tema si toate au fost inchise din acelas motiv.!!! nimeni nu se sinchiseste sa citeasca si prima pagina, toti cer link uri de parca aici e topic de oferit link uri............

cine are creier si gandeste nu e nevoit sa posteze pe acest topic pentru a-si rezolva problema........

rog un moderator sa stearga toate postarile referitoare la torenti !!!! eu nu pentru asta am facut topicul, sa intre fiecare si sa ceara link uri, l-am facut pentru informare. acum ca cineva are nevoie de ceva si are si putin creier sunt sigur ca se poate descurca si fara sa incalce regulamentul si rugamintea mea!! au fost destui colegi care au procedat asa.............

pentru colegul cu seria 7. sa puna aici pe topic poze cu unitatea din portbagaj si cu monitorul de la navi, daca vrea sa il ajutam si sa il informam corect

@Bala

eu nu le mai raspund la nici unul ca deja asta e nesimtire pe fata. la inceputul acestui topic am rugat sa nu ceara/ofere nimeni link pe acest topic pentru a nu incalca regulamentul. nu e primul topic pe aceasta tema si toate au fost inchise din acelas motiv.!!! nimeni nu se sinchiseste sa citeasca si prima pagina, toti cer link uri de parca aici e topic de oferit link uri............

cine are creier si gandeste nu e nevoit sa posteze pe acest topic pentru a-si rezolva problema........

rog un moderator sa stearga toate postarile referitoare la torenti !!!! eu nu pentru asta am facut topicul, sa intre fiecare si sa ceara link uri, l-am facut pentru informare. acum ca cineva are nevoie de ceva si are si putin creier sunt sigur ca se poate descurca si fara sa incalce regulamentul si rugamintea mea!! au fost destui colegi care au procedat asa.............

pentru colegul cu seria 7. sa puna aici pe topic poze cu unitatea din portbagaj si cu monitorul de la navi, daca vrea sa il ajutam si sa il informam corect

Asadar, observati ca in prima poza semnul "sageata rosie" indica o dotare Navi Professional... desi multi mi-au spus ca am nevoie de un DVD Navi 2010

high, e adevarat ???

post-32033-1262887442_thumb.jpg

post-32033-1262887582_thumb.jpg

post-32033-1262888642_thumb.jpg

@Bala

Asadar, observati ca in prima poza semnul "sageata rosie" indica o dotare Navi Professional... desi multi mi-au spus ca am nevoie de un DVD Navi 2010

high, e adevarat ???

Referitor la prima poza: exact asa scria si la mine, acelasi cod de navigatie, dar pe DVD original scrie High 2004-1

ok, eu zic asa: 99% ai High si o spun din mai multe motive ( anul masinii, unitatea navi mk4, harta de pe ecran, nu ai i-drive)

PS: pe lista cu dotarile masinii mele tot asa e trecuta navigatia ca PROFESSIONAL, deci nu trebuie luat cuvant cu cuvant de acolo. ei i spun NAVIGATION PROFESSIONAL la optiunea asta de la e39 dar pe e39 nu a fost niciodata alt tip de navi decat High ( cu 4:3 la prefacelift si 16:9 la facelift)

@cunex- corect

ps: te rog nu mai da quote uri asa mari. multumesc

Edited by T0M

E adevarata informatia asta oare?

BMW HIGH MK4 2010 LATEST SAT NAV DVDs ENGLISH VERSION

FULL EUROPE

Navigation software for:

BMW

3 Series - e46

5 series - e39

7 series - e38, e65 \ e66

X series - e53, e83

Z4

BMW PRO LATEST SAT NAV DVDs

BMW Europe Professional Navigation DVD with Eastern Europe too

Meant for all the iDrive based cars with wide screen and full color maps

1er 1 Series (E81. E82, E87, E88)

3er 3 Series (E90, E91, E92, E93)

5er 5 Series (E60, E61)

6er 6 Series (E63, E64)

X5 (E70)

X6 (E71)

Am programul care il foloseste AB, ETK(al meu este local) se numeste, dar nu stiu pana in ce an este baza de date

@cernica87- cu acelasi program(ETK) pot vedea dotarile, nu mi-am prea batut capul cu programul, tre sa sapi sa aflii dotarile, nu i-ti da o lista cu el(sau nu am gasit eu)

Am gasit versiunea:

CD version -04/2007

EPC version - ETK 1.3.05

Database version - 1.08

Data from - 22.03.2007

Edited by cunex

Am programul care il foloseste AB, ETK(al meu este local) se numeste, dar nu stiu pana in ce an este baza de date

@cernica87- cu acelasi program(ETK) pot vedea dotarile, nu mi-am prea batut capul cu programul, tre sa sapi sa aflii dotarile, nu i-ti da o lista cu el(sau nu am gasit eu)

Am gasit versiunea:

CD version -04/2007

EPC version - ETK 1.3.05

Database version - 1.08

Data from - 22.03.2007

Daca gasesti VIN-ul masinii tale e ok. Chiar si cu o versiune mai noua de ETK nu cred ca vezi mai multe date la masina da.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.