Jump to content

BMW DVD ROAD MAP - HIGH/PROFESSIONAL/BUSINESS

Recommended Posts

De unde pot face rost de aceasta harta?

Raspunsul oficial si singurul e: De la reprezentantele BMW sau din Shop -urile Online - BMW, Navteq sau Teleatlas. Poate sunt si alti producatori de harti de navigatie pentru BMW dar eu nu i-am gasit!

Pentru mai multe informatii puteti accesa site urile oficiale ale BMW, Navteq sau Teleatlas.

unitatea nu imi citeste DVD,doar CD,trebuie sa schimb doar unitatea optica sau tot sistemul de navigatie?

Mentionez ca am navi cu ecran monocrom.

Multumesc anticipat.

Trebuie tot sistemul de navigatie

Stiti cumva si cam cat costa acest upgrade?Nu trebuie un pret exact,min/max si ce trebuie sa schimb mai exact.

Multumesc.

Sal,va rog mult am si eu nevoie de un link in pm,sau pe mess: ganga_sef_2006,cu BMW Road Map Professional 2010 pt un e90 navi prof 2006,am cautat foarte mult,dar nu am gasit.

Multumesc mult,si raman dator de cinste!

Road Map Professional 2010 merge 100% pe e60 2005 testat nush pe celelate daca aveti nevoie de link lasati-mi msg.

Te rog mult da-mi si mie un link... 2010 profi

• 2 weeks later...

Salut.

Folosesc road 2010 profesional sunt foarte multumit tocmai am facut un drum brasov roma si mi-a fost de mare ajutor. Singura problema sunt poi prea putine. stie cineva daca se pot adauga poi , speedcam extra si daca da de unde le pot descarca.

mersi de ajutor

Salut.

Folosesc road 2010 profesional sunt foarte multumit tocmai am facut un drum brasov roma si mi-a fost de mare ajutor. Singura problema sunt poi prea putine. stie cineva daca se pot adauga poi , speedcam extra si daca da de unde le pot descarca.

mersi de ajutor

Sigur se pot adauga insa nu stiu cum se face.

Ai reusit cumva sa activezi un avertisment cand treci pe langa un POI sau stai cu ochii pe navi si te uiti daca te apropii de unu`?

Pentru a te avertiza cu semnal sonor, ai nevoie de soft modificat pentru MK4 (am incercat numai la e39) si harta cu speedcam incluse. Softul pe care l-am instalat eu era facut pe baza v32 parca, nu era stabil, se reseta computerul din cand in cand cand vorbeam la telefon.

ATENTIE daca va riscati la softuri modificate :

Nu se poate reinstala softul original pentru ca are aceeasi versiune, merge numai la versiune superioara, si cred ( nu sunt 100% ca se poate downgrada la ver 17, dar cu aia e mai complicat pentru ca cere cd-key cateodata)

A trebuit sa modific cativa biti in softul original ca sa pacalesc unitatea ca e v33, numai asa am putut sa pun softul original la loc.

La e60 nu am idee, dar banuiesc ca e mai complicat pentru ca nu poti updata computerul de navi decat la dealer.

Pentru a te avertiza cu semnal sonor, ai nevoie de soft modificat pentru MK4 (am incercat numai la e39) si harta cu speedcam incluse. Softul pe care l-am instalat eu era facut pe baza v32 parca, nu era stabil, se reseta computerul din cand in cand cand vorbeam la telefon.

ATENTIE daca va riscati la softuri modificate :

Nu se poate reinstala softul original pentru ca are aceeasi versiune, merge numai la versiune superioara, si cred ( nu sunt 100% ca se poate downgrada la ver 17, dar cu aia e mai complicat pentru ca cere cd-key cateodata)

A trebuit sa modific cativa biti in softul original ca sa pacalesc unitatea ca e v33, numai asa am putut sa pun softul original la loc.

La e60 nu am idee, dar banuiesc ca e mai complicat pentru ca nu poti updata computerul de navi decat la dealer.

Deci sa inteleg ca am platit degeaba navi profesional. Nu stiu de ce o mai numesc profesional daca nici nu poate sa faca un bip,la un radar sau un poi,sa macar sa te avertizeze intr-un fel.Trebuie sa stai cu ochi pe harta ca pe butelie, sau poate nu stim noi sa facem anumite setari............

unitatea nu imi citeste DVD,doar CD,trebuie sa schimb doar unitatea optica sau tot sistemul de navigatie?

Mentionez ca am navi cu ecran monocrom.

Multumesc anticipat.

un electronist bun poate schimba doar unitatea laser - gasesti in europa magazine online care vand asa ceva la cateva zeci de euro(black cap), ansamblul laser+mecanism laser - gasesti inclusiv pe ebay.de la 150 euro (fara transport) si ai mk4 ok care o sa tina mult si bine

DSF daca ai 32 poti baga orice mai putin 32. poti pune 31,29.1,28.....

pentru a adauga poi uri si speedcams ai nevoie de un soft Pimp My Nav

Tom, explica-ne si noua celor, neinformati despre cifrele alea ce semnifica, ce sunt alea "poi"... "speedcams".... "Soft Pimp" ???

Am reusit si eu sa scriu pe un DVD BMW Road Map Professional 2010 dar cu viteza minima acceptata de 6x. Am bagat discul in unitate il citeste, vad tarile pot alege adresa, calculeaza ruta dar la navigare nu-mi apare harta, raman doar coordonatele si altitudinea, ce problema poate fi? Conteaza tipul de disc, DVD-R sau DVD+R sau marca? Eu am scris pe un blank HP DVD+R.

Am reusit si eu sa scriu pe un DVD BMW Road Map Professional 2010 dar cu viteza minima acceptata de 6x. Am bagat discul in unitate il citeste, vad tarile pot alege adresa, calculeaza ruta dar la navigare nu-mi apare harta, raman doar coordonatele si altitudinea, ce problema poate fi? Conteaza tipul de disc, DVD-R sau DVD+R sau marca? Eu am scris pe un blank HP DVD+R.

trebuie sa selectezi "perspective" din meniul navigatiei

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.