Jump to content

Dvd Navigatie Bmw 2010. Romania La Numar De Strada!

Recommended Posts

DVD Navigatie BMW 2010. Romania DETALIATA !

Compatibil cu urmatoarele modele :

SERIA 3 ( E46 E90 E91 E92 E93 );

SERIA 5 ( E39 E60 E61 );

SERIA 6 ( E63 E64 );

SERIA 7 ( E38 E65 E66 E67 E68 );

X3 ( E83 );

X5 ( E53 E70 );

X6 ( E71 );

Z4 ( E85 E86);

Z8 ( E52 )

TESTAT personal pe BMW 530 (navi profesioanl) si BMW 735 (high) si ambele DVD-uri sunt 100% Functionale !

Lista tarilor incluse : Andorra, Belgia, Bulgaria, Danemarca, Germania, Estonia, Finlanda, Fran??a, Grecia, Marea Britanie, Irlanda, Italia, Croa??ia, Letonia, Liechtenstein, Lituania, Luxemburg, Monaco, Olanda, Norvegia, Austria, Polonia, Portugalia, ROMANIA, San Marino, Suedia, Elve??ia, Slovacia, Slovenia, Spania, Republica Ceh??, Ungaria, Vatican. !

TOTUL este DETALIAT (exact ca la iGO2009) ! DA, ati citit BINE, hartile pentru Romania, Bulgaria, Grecia sunt acum DETALIATE !

tel:0723.275.441

post-11160-1260373801_thumb.jpg

post-11160-1260373812_thumb.jpg

tel:0723.275.xxx

ceea ce vinzi tu se gaseste GRATIS pe net!!! nimeni nu iti va cumpara discurile tale piratate cu 100 Roni !!!!! cel putin nu aici pe BMW Club !!!!

NU contactati aceasta persoana!!! E un impostor, un profitor, vinde discuri piratate downlodate de pe net !!!! Acestea se pot descarca GRATIS de pe internet !!!

Edited by T0M

tel:0723.275.xxx

ceea ce vinzi tu se gaseste GRATIS pe net!!! nimeni nu iti va cumpara discurile tale piratate cu 100 Roni !!!!! cel putin nu aici pe BMW Club !!!!

NU contactati aceasta persoana!!! E un impostor, un profitor, vinde discuri piratate downlodate de pe net !!!! Acestea se pot descarca GRATIS de pe internet !!!

..NU VAND......AM POSTAT ACEST ANUNT....PENTRU CEI CARE...CA SI MINE....NU AM PUTUT TRAGE DE PE TORENT ACEST DISC..MIE DE EX,,S-A BLOCAT LA 90%..NU AM MAI AVUT RABDARE SI AM LUAT UNUL DE PE OKAZII......SI PENTRU CINE DORESTE AM LASAT ACEL...NUMAR DE TEL:0723.275.441.....ATAT!

Edited by aditza12

A DA? si atunci cum explici asta? minte el sau MINTI TU ?

UITE EXACT CINE MINTE!

,,Personal Messagepitbul Re:navi, Today, 18:07

Membru

Group: Members

Member No.: 8.550

salut...eu...l-am luat de la tot cineva de pe aici care postase....si am dat 100 ron...de aceea am lasat si tel...0723.275.441....omul e destul de ok....chiar Rom,ania...e....belea

mersi, dar mi-a dat un alt user linkul de pe torrent

in general noi asa facem pe forum

trebuia sa mai astepti si nu plateai nici tu

--------------------

nu stau sa ma cert cu tine. ai facut un topic despre dvd ul cu navigatie si ai lasat numar de telefon, ai cerut unui coleg 100 roni pentru o copie a discului !!!! asta e treaba!

nu te supara dar esti idiot???uite mesajul mai sus...cum am cerut eu 100 ron..cuiva???in fine...se vede ca nu esti prea inteligent.....nu stau la discutii..aiurea ....atat precizez...EU PT MINE AM CUMPARAT CU 100 RON DISCUL CU ROMANIA FOARTE BINE DETALIATA..DE LA CINEVA DE PE OKAZII...ATATA TOT...CINE DORESTE AM PUS TEL. MAI SUS.....SI AM INCHEIAT DISCUTIA...

Edited by aditza12

nu stau sa ma cert cu tine. ai facut un topic despre dvd ul cu navigatie si ai lasat numar de telefon, ai cerut unui coleg 100 roni pentru o copie a discului !!!! asta e treaba!

nu te supara dar esti idiot???uite mesajul mai sus...cum am cerut eu 100 ron..cuiva???in fine...se vede ca nu esti prea inteligent.....nu stau la discutii..aiurea ....atat precizez...EU PT MINE AM CUMPARAT CU 100 RON DISCUL CU ROMANIA FOARTE BINE DETALIATA..DE LA CINEVA DE PE OKAZII...ATATA TOT...CINE DORESTE AM PUS TEL. MAI SUS.....SI AM INCHEIAT DISCUTIA...

imi dau seama ce destept esti tu daca ai dat 100 de roni la unu de pe okazii pentru un dvd piratat...............te-a rugat cineva sa pui numarul aluia pe forum? credeai ca ne ajuti cu ceva? afla ca nu....

ti-am aratat print screen din PM ul care l-am primit. colegul a zis clar si citez "userul aditza12 tocmai mi-a cerut 100 Ron"

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.