Jump to content

Dezmembrez motor M50B25

Recommended Posts

Vand bloc motor M50B25 fara vanos ( din fonta nu aluminiu ) bun pt cei ce vor turbo.

200 de euro.

6 bobine - 100 ron bucata

Axe cu came cu tot ce se gaseste pe ele.

50 euro bucata.

Volanta masa dubla 150 euro

Chiulasa 250 euro ( dau si garnitura sigilata victor reintz cota zero pt cei ce vor motor aspirat nu turbo) - pretul pt chiulasa si garnitura este FIX.

Vibrochen 150 euro

Pistoane cu biele si bolturi 50 euro bucata

Injectoare 100 euro TOATE 6

Calculator Motor 100 euro

Capac motor 50 ron

admisie M50B25 ( pt posesorii de M52 care vor un debit de aer mai mare. Un plus de putere de 20 de cai ) 100 euro

Preturile sunt negociabile

0765 349 967 - daca am tel inchis da sms cu ce te intereseaza si te sun eu.

Edited by paul

Preturi noi. Reducere 10% sau mai mult in functie de produsul solicitat.

Exceptand admisia care ramane tot 100 euro.

Nu ezitati sa intrebati.

Nu dezvolt o afacere din dezmembrari. Vand doar niste piese de care nu mai am nevoie. In unele cazuri nu stiu preturile corecte poate de aceea am pus unele preturi mai mari ( sau mai mici ).

Vreau sa scap repede de ele asa ca sunt dispus la negociere ( dar nu la bataie de joc... adica n-o sa dau chiulasa la 100 de euro sau admisia la 100 Ron... )

Accept si schimburi de piese pt E36. Am postat un anunt la "schimburi"...

Edited by the_rifle

Preturi noi. Reducere 10% sau mai mult in functie de produsul solicitat.

Exceptand admisia care ramane tot 100 euro.

Nu ezitati sa intrebati.

Nu dezvolt o afacere din dezmembrari. Vand doar niste piese de care nu mai am nevoie. In unele cazuri nu stiu preturile corecte poate de aceea am pus unele preturi mai mari ( sau mai mici ).

Vreau sa scap repede de ele asa ca sunt dispus la negociere ( dar nu la bataie de joc... adica n-o sa dau chiulasa la 100 de euro sau admisia la 100 Ron... )

Accept si schimburi de piese pt E36. Am postat un anunt la "schimburi"...

Salut,

Spune-mi codul de pe calculator te rog ...

Dezmembrez acest motor pt ca imi pun altul. Nu ma ocup cu dezmembrari de masini.

Masina mea impreuna cu motorul vechi pe care il dezmembrez si motorul nou care urmeaza sa fie pus pe masina sunt la mecanic.

Luni voi trece sa-mi iau masina ocazie cu care voi lua si calculatorul daca te intereseazsa. Iti voi spune codul Luni.

E calculator pt motor M50B25 24 valve fara vanos din luna 7/1992.

Initial a rulat pe E34 cutie automata.

Ultimele 7 cifre ale sasiului : BK84213 - poate reusesti sa identifici calculatorul dupa seria de sasiu.

http://www.e34.de/vin/

Pe realoem apar mai multe calculatoare. De care ai nevoie ?

http://www.realoem.com/bmw/partgrp.do?mode...hg=12&fg=10

Edited by the_rifle

Dezmembrez acest motor pt ca imi pun altul. Nu ma ocup cu dezmembrari de masini.

Masina mea impreuna cu motorul vechi pe care il dezmembrez si motorul nou care urmeaza sa fie pus pe masina sunt la mecanic.

Luni voi trece sa-mi iau masina ocazie cu care voi lua si calculatorul daca te intereseazsa. Iti voi spune codul Luni.

Ultimele 7 cifre ale sasiului : BK84213 - poate reusesti sa identifici calculatorul dupa seria de sasiu.

cat vrei pe toti tachetii.

si volanta in ce stare este ?

Pe tacheti da-mi cat vrei tu ( asta in cazul in care chiulasa se vinde fara tacheti )

chiulasa e deja promisa pt saptamana viitoare . Nu stiu cum se vinde chiulasa echipata. Zi-mi tu....

Accept un pret 10-20% mai mic decat pretul altor vanzatori...

Volanta nu am vazut-o e inca pe motorul dat jos de pe masina ( n-am trecut sa vad ). Cred ca e buna pt ca am mers cu masina 2 ani si n-am avut nici o problema cu volanta.

Luni ma duc sa o demontez de pe motor. La ce trebuie sa ma uit la ea ?

Nu cred ca e nici mai buna nici mai proasta decat alte volante din dezmembrari...

Edited by the_rifle

Pe tacheti da-mi cat vrei tu ( asta in cazul in care chiulasa se vinde fara tacheti )

chiulasa e deja promisa pt saptamana viitoare . Nu stiu cum se vinde chiulasa echipata. Zi-mi tu....

Accept un pret 10-20% mai mic decat pretul altor vanzatori...

Volanta nu am vazut-o e inca pe motorul dat jos de pe masina ( n-am trecut sa vad ). Cred ca e buna pt ca am mers cu masina 2 ani si n-am avut nici o problema cu volanta.

Luni ma duc sa o demontez de pe motor. La ce trebuie sa ma uit la ea ?

daca e albastruie ( decalita ), crapata ...

tachetii ma intereseaza pt ca ai mei se aud putin... iar eu sunt obsedat si nu imi place.. vreau sa ii schimb .. mi-a zis un mecanic ca sunt mai buni astia care ii am eu de fabrica :) decat cei care ii cumpar acum de la magazin noi.... si deastea vreau sa cumpar tachetii de fabrica ... daca nu se aud ii iau ... daca se aud cat de putin ... nu ma intereseaza. cu ce ulei a mers masina ? .... eu am acelasi motor 2.5 24v fara vanos din 94 ( e34 ) ... presupun ca tot de fonta am blocul ... ca as vrea turbo pe la primavara.

Ca noi nu au cum sa fie tachetii. Mie imi placea cum se auzeau tachetii. Pe motorul asta mie mi-a aparut o bataie ori de la distributie ori de la pistone biela sau altceva dar tachetii erau ok. Daca am dat motorul jos nu mai ai cum sa auzi motorul.

Eu am pus ulei bun in el cat am mers cu masina si l-am schimbat in 3-4000- de km (uleiul ! ) plus ca il completam foarte des pt ca imi curgea pe la garniura baii de ulei iar uleiul avea culoare frumoasa de fiecare data dar nu pot spune in ce fel a fost exploatat motorul inainte sa-l iau eu.

Daca te pricepi si iti dai seama de uzura tachetilor foarte bine daca nu, eu nu am ce sa-ti zic de tacheti.... Nu am vazut unii uzati sa-mi dau seama daca ai mei sunt buni sau nu...

Dar daca vrei pot sa-ti bag vorbe de samsar.... SUnt tzipla frate tachetii astia ... Ca NOI !

Am sa ma uit la volanta daca e crapata sau decalita.

Edited by the_rifle

Ca noi nu au cum sa fie tachetii. Mie imi placea cum se auzeau tachetii. Pe motorul asta mie mi-a aparut o bataie ori de la distributie ori de la pistone biela sau altceva dar tachetii erau ok. Daca am dat motorul jos nu mai ai cum sa auzi motorul.

Eu am pus ulei bun in el cat am mers cu masina si l-am schimbat in 3-4000- de km (uleiul ! ) plus ca il completam foarte des pt ca imi curgea pe la garniura baii de ulei iar uleiul avea culoare frumoasa de fiecare data dar nu pot spune in ce fel a fost exploatat motorul inainte sa-l iau eu.

Daca te pricepi si iti dai seama de uzura tachetilor foarte bine daca nu, eu nu am ce sa-ti zic de tacheti.... Nu am vazut unii uzati sa-mi dau seama daca ai mei sunt buni sau nu...

Dar daca vrei pot sa-ti bag vorbe de samsar.... SUnt tzipla frate tachetii astia ... Ca NOI !

Am sa ma uit la volanta daca e crapata sau decalita.

multumesc frumos .... apreciez sinceritatea .vezi cu volanta si zi un pret / tachet

cu 413 in coada-mi trebuie ...

Si eu stiam ca se potrivesc dar nu vreau sa insist sa creada lumea ca vreau sa tzepuiesc pe cineva...

Adaug: Elice -100 Ron FIX ( cand am cumparat-o am dat 150... ca vezi doame e originala ) Am fost sfatuit sa cumpar originala cu explicatia ca cele pe producator au prostul obicei de a se curba la rotatii lovind radiatorul.

Vascocuplaj 200 Ron

elice+vascocuplaj 250 ron fix

Pompa apa 100 ron de producator folosita 6 luni ( 5 mii de Km ) A costat 170 ron Airtex

Pompa ulei 100 ron

Edited by the_rifle

Si eu stiam ca se potrivesc dar nu vreau sa insist sa creada lumea ca vreau sa tzepuiesc pe cineva...

Adaug: Elice -100 Ron FIX ( cand am cumparat-o am dat 150... ca vezi doame e originala ) Am fost sfatuit sa cumpar originala cu explicatia ca cele pe producator au prostul obicei de a se curba la rotatii lovind radiatorul.

Vascocuplaj 200 Ron

elice+vascocuplaj 250 ron fix

Pompa apa 100 ron de producator folosita 6 luni ( 5 mii de Km ) A costat 170 ron Airtex

Pompa ulei 100 ron

Al tau ce cod are pana la urma ? :)

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.