Jump to content

Vand BMW 318i

micky1

Recommended Posts

Sunt nevoit sa o vand......am niste datorii pe care tb sa le achit.......alfel nici nu-mi trecea prin cap asa ceva.......stiu ce masina am la usa si cat am dat pe ea cand am cumparat-o ......

Consumul mixt poate nu-ti vine sa crezi dar este in jur de 7.5-7.6%....asta tinand cont ca ma mai invart cu ea si prin oras...nu numai in afara.

• Replies 63
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

frumoasa masina , mi ar fi mila sa o dau la un pret asa de mic , cat ar fi consumul la 2000 benzina?

am avut asa ceva in 2005/2006,consumul real al acestei masini este 14%(bucuresti)si nu vorbim de alergat (nu e cazul la aceasta motorizare)

Te inseli amarnic.......putem face o testare sa vezi afisajul de pe computerul de bord.......nu spun eu asa de dragul de a-mi vinde masina......

Consumul chiar este de 7.5-7.6%........poate ca a ta era dereglata de consuma asa de mult....sau avea alte probleme......

L-am resetat de mai multe ori...multumesc de sfat.....

In plus cred ca fiecare e liber sa puna ce pret considera la masina......nu stiu de ce apar persoane care posteaza doar de dragul de a avea o ocupatie........

Oribile presuri ai pus !

Presurile se pot schimba fff usor in functie de preferinta fiecaruia.......nu cred ca este o problema asa grava.... :twoup:

Ok. Cine vrea cu adevarat sa cumpere vine si se convinge.

Pretul este negociabil...nu batut in cuie....dar nici nu pot s-o dau pe degeaba....

Multumesc.

nu ai cum sa vinzi nimic aici!

Doar daca o dai gratis sau la "donatii"

Oamenii intra sa vada, sa-si dea cu parerea si sa-si exprime frustrarile ....majoritatea

incearca pe un site cu profil

• 2 weeks later...
Ok. Cine vrea cu adevarat sa cumpere vine si se convinge.

Pretul este negociabil...nu batut in cuie....dar nici nu pot s-o dau pe degeaba....

Multumesc.

nu mai raspune telefonistilor....toate maisnile care sunt la vanzare sunt obosite,chele si au pret mare.masinile lui sunt cele mai buna.da-i ignora.l-a batut Dumnezeu destul.

bafta la vanzare

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.