Jump to content
Intalnire BMW Club 2025, hai si tu! Locatia si luna iesite la vot au fost Poiana Brasov si Mai. Acum votam weekend-ul din Mai in care va avea loc intalnirea. ×

Probleme la un E34 525i

Vadim

Recommended Posts

Guest poleposition
Salut!!!

Imi poate spune si mie dc nu merge sa schimb limba la computer?????

:blink:

Ms

96095[/snapback]

apesi simultan pe 1000 si 10, si iti apare pe display TEST. Aici introduci nr testului, in cazul tau 10. Apesi R/S. Aici poti schimba limba. Alegi tara/limba dorita am impresia cu butonul "1" stanga obc sus... cand ai ales english sau ce vrei apesi R/S. Gata. Asta in cazul in care ai OBC IV, ala cu multe butoane...

bafta

am editat, cu 1 am impresia ca derulezi tarile...

Edited by poleposition

apesi simultan pe 1000 si 10, si iti apare pe display TEST. Aici introduci nr testului, in cazul tau 10. Apesi R/S. Aici poti schimba limba. Alegi tara/limba dorita am impresia cu butonul "1" stanga obc sus... cand ai ales english sau ce vrei apesi R/S. Gata. Asta in cazul in care ai OBC IV, ala cu multe butoane...

bafta

am editat, cu 1 am impresia ca derulezi tarile...

96104[/snapback]

Ms mult !! dar din pacate nu am obc :blink:

P.S. stii cumva cam cat ar costa unu la dezmembrari ???? ca am inteles k se poate pune si nu trebuie sa mai tragi fire

Vrei sa schimbi limba la un computer care nu il ai? :)

Sau, poate, te referi al Check Control-ul de sub ceasurile de bord, nu?

Daca da, pune contactul pe poz1 (accesorii) cu butonul din dreapta apasat (ce reseteaza kilometrii). In 20 de secunde apare o UK English. Dai drumul la buton shi il apeshi de mai multe ori pana apare limba ce o doreshti.

Deci: Check Controlu-ul nu e computer de bord. Ma uit shi pe autovit, shi, aproape totzi care ishi vand mashinile pun "computer de bord". Au auzit ei ca motorul pe injectie e gestionat de un computer, deci au shi ei computer de bord! :blink:

Vrei sa schimbi limba la un computer care nu il ai?  :D

Sau, poate, te referi al Check Control-ul de sub ceasurile de bord, nu?

Daca da, pune contactul pe poz1 (accesorii) cu butonul din dreapta apasat (ce reseteaza kilometrii). In 20 de secunde apare o UK English. Dai drumul la buton shi il apeshi de mai multe ori pana apare limba ce o doreshti.

Deci: Check Controlu-ul nu e computer de bord. Ma uit shi pe autovit, shi, aproape totzi care ishi vand mashinile pun "computer de bord". Au auzit ei ca motorul pe injectie e gestionat de un computer, deci au shi ei computer de bord!  :)

96125[/snapback]

Ms dar la mine buba e k nu mere :blink: :) :) cand apas pe butonul din dreapta nici o modificare ori cat as tine(cu contactul pus in pozitia 1) si mai e chestia k daca il tii apasat cand pui contactul ar trebui sa-si faca lcd-ul si celelalte ceasuri testul si la fel nimik :D

Guest poleposition
Ms dar la mine buba e k nu mere  :blink:  :)  :) cand apas pe butonul din dreapta nici o modificare ori cat as tine(cu contactul pus in pozitia 1) si mai e chestia k daca il tii apasat cand pui contactul ar trebui sa-si faca lcd-ul si celelalte ceasuri testul si la fel nimik :D

96134[/snapback]

ciudat, asa e cum spune MuadDib... daca nu-ti merge nu stiu ce sa zic... :)

cat priveste OBC-ul citeste aici... :D

http://www.bmwclub.ro/forums/index.php?showtopic=6606

Ms dar la mine buba e k nu mere  :blink:  :)  :) cand apas pe butonul din dreapta nici o modificare ori cat as tine(cu contactul pus in pozitia 1) si mai e chestia k daca il tii apasat cand pui contactul ar trebui sa-si faca lcd-ul si celelalte ceasuri testul si la fel nimik :)

96134[/snapback]

Nici la mine nu ishi face testul. Insa limba poate fi schimbata. Ciudat ....

Guest poleposition
Incearca sa tii mai mult de 20 sec apasat, citeam pe undeva ca (virgula) cateodata trebuie sa tii apasat mai mult... vezi si tu poate ai bafta, nush zic si eu :blink:

Incearca sa tii mai mult de 20 sec apasat, citeam pe undeva ca (virgula) cateodata trebuie sa tii apasat mai mult... vezi si tu poate ai bafta, nush zic si eu  :blink:

96220[/snapback]

am tinut un min si nimic :) dar oricum merci de ajutor

Guest poleposition
am tinut un min si nimic :blink: dar oricum merci de ajutor

96227[/snapback]

frate , imi pare rau... nush ce sa zic.... poate are altcineva o idee :)

se apasa butonul de la "cc" nu ala de resetat kilometrii !  :)

96370[/snapback]

Iap, am indus omu' in oroare :blink:

Deci. Apasand unul din butoane, pune contactu' in poz. accesorii. Daca nu mere, incearca cu 'alalalt. :)

Iap, am indus omu' in oroare  :)

Deci. Apasand unul din butoane, pune contactu' in poz. accesorii. Daca nu mere, incearca cu 'alalalt. :D

96380[/snapback]

PAI NU PE ALA DE LA KM L-AM APASAT CI ALA DIN DREAPTA K MI-AM DAT SEAMA K A GRESIT , SI NU MERGE :blink: :) :)

PAI NU PE ALA DE LA KM L-AM APASAT CI ALA DIN DREAPTA K MI-AM DAT SEAMA K A GRESIT , SI NU MERGE  :blink:  :)  :)

96389[/snapback]

Ok. Butonul ala de cc, din dreapta, functioneaza?

K verificare nu am alta idee decat sa generezi nihste erori de Check Control (scoate nishte becuri, ceva) shi sa navighezi prin ele cu butonul.

Ok. Butonul ala de cc, din dreapta, functioneaza?

K verificare nu am alta idee decat sa generezi nihste erori de Check Control (scoate nishte becuri, ceva) shi sa navighezi prin ele cu butonul.

96399[/snapback]

Pai eu am niste probleme cum ar fi :KUL WASSER STAND , ABBLEND LICHT , WASCH WASSER STAND , BREMS BELAGE , NEBELLICHT HINT , NEBLELICHT VORH .SI K SA LE VAD TRE SA STAU VRE UN MINUT K SA LE INSIRE EL PE TOATE , DECI IN CONLUZIE BUTONUL E BULIT!!! :blink: :) :)

Pai eu am niste probleme cum ar fi :KUL WASSER STAND , ABBLEND LICHT , WASCH WASSER STAND , BREMS BELAGE , NEBELLICHT HINT , NEBLELICHT VORH .SI K SA LE VAD TRE SA STAU VRE UN MINUT K SA LE INSIRE EL PE TOATE , DECI IN CONLUZIE BUTONUL E BULIT!!!  :blink:  :)  :)

96501[/snapback]

Deci il repari shi astfel ai o problema rezolvata! ... Mai raman cele jde'mii din mesajele de mai sus! :D

Cu rapdare shi tutun, le rezolvi tu pe toate, mai ales ca o sa potzi sa le citeshti in engleza, ca limba lui Goethe :)

Deci il repari shi astfel ai o problema rezolvata! ... Mai raman cele jde'mii din mesajele de mai sus! :)

Cu rapdare shi tutun, le rezolvi tu pe toate, mai ales ca o sa potzi sa le citeshti in engleza, ca limba lui Goethe  :blink:

96506[/snapback]

PAI CE AR PUTEA AVEA????

KUL WASSER STAND - nivelul apei in sistemul de racire

ABBLEND LICHT - faza scurta

WASCH WASSER STAND - nivel apa spalare parbriz

BREMS BELAGE - placute frana

NEBELLICHT HINT - stopuri ceata spate

NEBLELICHT VORH - proiectoare

Ia-le pe rand si verifica-le.

96620[/snapback]

Merci mult!!

franele abia le-am schimbat , la radiator cred k nu i au pus aia mufa cand l am schimbat , la peoiector am un bec ars , la vasul de la parbriz cred k e mufa si restu trebuie sa vad

Edited by vadim_braia

Merci mult!!

franele abia le-am schimbat , la radiator cred k nu i au pus aia mufa cand l am schimbat , la peoiector am un bec ars , la vasul de la parbriz cred k e mufa si restu trebuie sa vad

96641[/snapback]

Senzorul de placutze e pacatos shi pica repede. E pe stanga fatza. Daca nu gaseshti unul bun, potzi sa pui firele in scurt shi scapi de mesaj.

MAI AM SI O MICA INTREBARE REFERITOR LA CC : AM SCOS CEASURILE DE LA BORD IAR PE SPATELE LOR AVEAU O ETICHETA PE CARE SCRIEA CEVA GENU E 32 ...... DECI CRED K CEASURILE SUNT DE E 32.

INTREBARE: E POSIBIL K DIN ACEASTA CAUZA SA NU MEARGA SA SCHIMB LIMBA SI SA-SI FACA LCD TEST ?????

P.S. MI-AM PUS OBC SI DIN CATE STIU EU CE SCRIE PE DISPLAY-UL DE LA OBC TREBUIE SA ARATE SI PE DISPLAY-ULDE LA CC , SI LA FEL NIMIK :blink: :)