Jump to content

Sachimb/vand Alfa Romeo 156

dvz

Recommended Posts

Salutare,

am spre vanzare o alfa 156 1.8 TS din 2001 in stare foarte buna de functionare.Masina a fost inmatriculata in noiembrie 2008 si a fost adusa din Germania.

masina are ca dotari: culoare neagra metalizata, 4 airbaguri,climatronic, geamuri electrice, proiectoare, inchidere centralizata, cd-player + navigatie , jante aliaj originale pe 15" cu cauciucuri noi de ploaie + 2 cauciucuri de iarna aproape noi, oglinzi electrice, volan reglabil din lemn, scaune reglabile pe inaltime si lombar, proiectoare _ proiectoare de ceata fata-spate, tapiserie textila cu scaune sport. A fost folosita ca masina de familie deoarece am masina de servici si nu am folosit-o prea mult pe cea personala.

Masina este in stare 100% originala fara adaosuri inutile sau kitchuri.

Masina poate fi vazuta si testata in Pitesti / AG.

Am schimbat urmatoarele piese la masina :

- curaua de distriburie

- rola si rulmentul de la distributie( intinzatoare)

- pompa de apa

- toate filtrele

- toate supapele ( 8 admisie, 8 evacuare) + semeringurile de supape

- uleiul ( Mobil 10w40)

- antigelul ( Mobil antifreez)

Piesele si manopera m-au costat 2500 lei la AUTOPALERMO in Pitesti.

Am facturile si garantia la piese, deci nu pot sa fiu acuzat de minciuna.

Masina merge foarte foarte bine !!!!!

Pret : 4400 Euro - Negociabil

ACCEPT SI UNELE VARIANTE/SCHIMBURI DAR DOAR CU MASINI MULT MAI IEFTINE , DE PREFERAT BMW E 34 : 518-520 IN STARE BUNA DE FUNCTIONARE + DIFERENTA DE BANI AFERENTA.[/color

Pentru mai multe detalii si poze contactati-ma la nr de telefon: 0723677156 Bogdan sau la email: lica_bogdan@yahoo.com

post-2169-1260470368_thumb.jpg

post-2169-1260470392_thumb.jpg

post-2169-1260470410_thumb.jpg

post-2169-1260470437_thumb.jpg

post-2169-1260470458_thumb.jpg

post-2169-1260470473_thumb.jpg

post-2169-1260470505_thumb.jpg

Edited by dvz

Totodata va rugam sa aveti in vederea ca :

1. Acesta este un forum dedicat pasionatilor de BMW.

2. Forumul doreste sa-si ajute membrii sa-si cunosca si sa-si ingrijeasca cat mai bine masina sau motocicleta.

3. Forumul nu este orientat in scop comercial. Anunturile de vanzare de pe acest forum sunt acceptate in masura in care ajuta forumul sa-si indeplineasca primele 2 obiective. Atat. Nu ne propunem sa devenim un bazar auto. Vrem sa ne limitam doar la ce are legatura cu marca BMW.

Ca urmare consideram ca anunturile de vanzare pentru alte marci de masini sau moto decat BMW nu contribuie deloc la realizarea dezideratelor enumerate.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.