Jump to content

flacari pe esapament

demon e36 coupe

Recommended Posts

am inteles ca e un sistem ,ca un fel de bujie,care aprinde gazele nearse din toba finala.urmarea:flacari de vreo 30 de cm lungime din esapament

-unde gasesc sa cumpar si cam cat costa.

Multumesc anticipat pt informatii

Nu se face asa.... Te-a pacalit cine ti-a spus...

Torni benzina pe portbagaj, ii dai foc si dupa aia forjezi masina prin oras dar te mai opresti din cand in cand sa mai pui benzina pe masina.

Efectul e cel pe care-l vrei tu.

Sau alta modalitate si mai buna, iei un tricou mai vechi, ( ce gasesti si tu prin casa ) de preferat din bumbac , il rupi usor fasii cam de 1 metru , il rasucesti ca pe sfoara , introduci un capata in rezervor cu ajutorul unui batz ( poate fi si o shurubelnitza daca nu gasesti un batz ) iar celalalt capat il lasi afara. Il lasi cam 1 minut doua pana se umezeste bine , dupa care cu mare grija ii dai foc si pleci repede fara sa te uiti in spate. Iti garantez ca nu vei regreta daca nu e masina ta. Sigur va fi toata masina in flacari nu numai evacuarea.

Ia si un prieten cu tine sa filmeze toata treaba si puneti-va pe youtube. Promitem ca-ti trimitem chiftelele cu prashtia la penitenciar. :)

Edited by the_rifle

am inteles ca e un sistem ,ca un fel de bujie,care aprinde gazele nearse din toba finala.urmarea:flacari de vreo 30 de cm lungime din esapament

-unde gasesc sa cumpar si cam cat costa.

Multumesc anticipat pt informatii

Nu se face asa.... Te-a pacalit cine ti-a spus...

Torni benzina pe portbagaj, ii dai foc si dupa aia forjezi masina prin oras dar te mai opresti din cand in cand sa mai pui benzina pe masina.

Efectul e cel pe care-l vrei tu.

Sau alta modalitate si mai buna, iei un tricou mai vechi, ( ce gasesti si tu prin casa ) de preferat din bumbac , il rupi usor fasii cam de 1 metru , il rasucesti ca pe sfoara , introduci un capata in rezervor cu ajutorul unui batz ( poate fi si o shurubelnitza daca nu gasesti un batz ) iar celalalt capat il lasi afara. Il lasi cam 1 minut doua pana se umezeste bine , dupa care cu mare grija ii dai foc si pleci repede fara sa te uiti in spate. Iti garantez ca nu vei regreta daca nu e masina ta. Sigur va fi toata masina in flacari nu numai evacuarea.

Ia si un prieten cu tine sa filmeze toata treaba si puneti-va pe youtube. Promitem ca-ti trimitem chiftelele cu prashtia la penitenciar. :)

GLUMESTE! :lol:

Cauta pe Goagal "exhaust flame thrower kit" si vei gasi destule firme cu produsele aferente . Vei intampina totusi cateva probleme : nu stiu daca in Ro stie sa monteze corect asa ceva , nu cred ca sunt legale (defapt sunt sigur , anyway) si ce e mai grav e ca e periculos . Gandeste-te cate babute inocente si inconstiente o sa traverseze strada printre masini si cand ajung in spatele tau - tu pleci in tromba . O sa miroasa a parjol si nici nu vei sti de unde :) .

Cauta pe google "Exhaust Flame Thrower Kits", sau pe ebay.

Sa iti pui, cred ca sunt de mare efect. :)

Si eu zic sa iti pui. E de super efect.

Si stai linistit, efectul o sa se vada instant, in sensul ca vei iesi in evidenta imediat.

Deja, odata ce MAREATA IDEE exista, daca ma gandesc bine, e pacat sa nu-ti pui ...

Multumesc celor care mi-au dat o relatie cu privire la ce am intrebat,iar pt ceilalti....nimic.Nu am deschis topicul sa citesc parerile voastre despre acest lucru,daca e sau nu o taranie,daca vreau sau nu sa ies in evidenta sau chestii de genul asta,mishtocarii ieftine.

Vreau ca masina mea sa arate exact cum imi doresc eu,indiferent de parerile celor din jur.Cui nu-i place sa se intoarca cu spatele cand trec pe langa ei pe strada,dar sa traga cu coada ochiului sa nu cumva sa-i parlesc.

Chiestia tare e ca scoate flacari pe esapament si fara sistemul ala,dar nu asa cum vreau eu,pt ca o fortez cam mult.

Deci,multumesc inca odata pt cei care m-au ajutat in privinta asta.

Probabil ca se referea la rateuri pe evacuare.

Daca e teava goala de la un cap la altul si intrii in frana de motor violenta scoate niste mici luminite , si niste pacaneli cam mari , dar departe de a fi numite flacari.