Jump to content

Sfaturi Achizitionarea unu BMW 316 COMPACT

Matei sergiu

Recommended Posts

SI in primu rand babanu .. esti baiat de capitala.. in bucuresti e perfect. Sti tu ca in iasi sunt dealuri.. ? Vina sa vezi.. ca nui asa cum se spune sau cum crezi tu..

Nu sunt dealuri in Iasi, nu? :lol: asta a fost chair tare :)

Intamplator am fost in Iasi chiar sambata asta care a trecut si eu personal am ramas cu impresia ca ar cam fi ceva dealuri pe la voi :D ...sa mentionez asa rapid din ce imi duc aminte dealul copoului si dealurile dinspre Bucuim cand te duci spre "panorama" (deh, ce puteam sa vizitezi si eu in Iasi decat Iulius Mall si panorama... si evident fetitele de la benzinaria Mol :) ) Sincer nu stiu cum este iarna pe zapada fara anvelope adecvate si cu propulsie spate prin locurile mentionate mai sus :)

Link-ul nu merge, masina fara aer conditionat nu mi-as lua.

Nu vrei si racire la oua?

Daca ai intelege limba romana, ai intelege si semnificatia cuvintelor ingrosate de mai sus. Iti mai spun inca o data, poate as intelegi si tu, MASINA FARA AER CONDITIONAT NU O SA-MI IAU.

Nu am avut niciun fel de interactiune cu tine pe forum pana acum, dar asta sper sa fie prima si ultima data cand ai astfel de referiri mizerabile la vreunul din posturile mele !

Edited by MihaiC

E frumoasa. Sa verifici si ambreiajul, sa nu patineze sau sa dea semne de oboseala. Are carlig de remorcare si de asta zic.

Da da. Verific si ambreaju. si iam zis sa vina pana la onesti. EL sta in targu secuiesc . SI ca sa il duc acolo sa vad pe drum cum se comporta .

si interioru pare ok in poze nu ?

post-31227-1260550830_thumb.jpg

dezamagire totala .. Am fost degeaba la Targu secuiesc .. Masina arata ok la exterior dar interioru era varza.. Scaunele uzate , roase, volanu ros, interioru mai pe romaneste era varza, Motoru suna ok.. dar era plin de ulei cred ca trebuia schimbate semeringurile. Si nu a meritat sa o iau am sa mai caut.

dezamagire totala .. Am fost degeaba la Targu secuiesc .. Masina arata ok la exterior dar interioru era varza.. Scaunele uzate , roase, volanu ros, interioru mai pe romaneste era varza, Motoru suna ok.. dar era plin de ulei cred ca trebuia schimbate semeringurile. Si nu a meritat sa o iau am sa mai caut.

si am uitat sa spun nu avea scut la motor

• Like 1

depinde unde stai, de exemplu vara in localitatile mai la munte sunt temperaturi rezonabile si poti si fara aer conditionat... in schimb in bucuresti o sa mori si o sa-ti blestemi zilele.

Pe de alta parte la banii astia te poti orienta si spre un E36 coupe tot neinmatriculat dar care sa aiba aer conditionat, un motor mai decent (1.8is) si un portbagaj mai mare. Compactul asta in afara de faptul ca-l poti parca mai usor alt avantaj nu are... iar dezavantaje ar fi faptul ca nu are portbagaj (sa zicem ca poti trece peste), design exterior (un coupe arata mult mai bine), design interior (bordul este mai urat ca la sedan/coupe), puntea spate mostenita de pe E30 urs care se demonteaza foarte greu (implicit manopera mai scumpa) si nu in ultimul rand faptul ca nu prea dezmembreaza nimeni compact iar daca o sa ai nevoie de piese de caroserie ai pus-o ca nimic nu se potriveste de pe coupe/sedan. Aaa... si motorul este cam mic, nu prea isi merita sigla BMW :) , nu zic acum sa-ti iei un 2,5 ca poate chiar nu-ti trebuie dar macar un 1,8is ar fi minimul sa poti spune ca ai BMW cat de cat...

Serios acum, de ce nu te gandesti si la un coupe?

Un coupe e36 nu arata mai bine dacat un compact.

Bordul de la coupe este cel mai urat de la toate modelele de e36.

• Like 1