Jump to content

Cumpar Jante pt e39

Recommended Posts

• 2 weeks later...
Buna , vreau sa imi cumpar un set de jante pt e39 cu tot cu gume pana la 500 euro.

Cele mai potrivite cred ar fi cele pe 18 , dar daca este o oferta buna merge si 17 sau 19 :) , deci astept oferte si poze.

Vinde un amic de-al meu jante pe 17 cu tot cu cauciucuri in stare foarte buna, masina merge la dezmembrat.

Asta-i modelul, cred, http://www.realoem.com/bmw/showparts.do?mo...hg=36&fg=15

Daca mai esti interesat ma duc la el maine si le fac poze. Iar de bani cam tot pe la 500 euro, insa asta o discuti cu el.

Buna , vreau sa imi cumpar un set de jante pt e39 cu tot cu gume pana la 500 euro.

Cele mai potrivite cred ar fi cele pe 18 , dar daca este o oferta buna merge si 17 sau 19 :) , deci astept oferte si poze.

Vinde un amic de-al meu jante pe 17 cu tot cu cauciucuri in stare foarte buna, masina merge la dezmembrat.

Daca mai esti interesat ma duc la el maine si le fac poze. Iar de bani cam tot pe la 500 euro, insa asta o discuti cu el.

chiar te rog sa faci cateva poze si sa imi dai mai multe detalii despre cauciucuri (marimea) iar un id sau un nr de tel sa discut pretul cu proprietarul sau sa iti zica tie ...

chiar te rog sa faci cateva poze si sa imi dai mai multe detalii despre cauciucuri (marimea) iar un id sau un nr de tel sa discut pretul cu proprietarul sau sa iti zica tie ...

Eu am fost azi la masina si am facut poze. Postez aici numarul de telefon al vanzatorului si de aici in colo va descurcati voi. 0752335288 Sarbatori Fericite tuturor!

Edited by bytzu18

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 3 months later...

eu am modelul asta la 600e. sunt m-parallels originale nu replici. am montate pe ele gume de iarna si mai am un set de gume de vara.

daca te intereseaza iti dau si poze reale.

o zi buna.

Edited by CuzKo

Cele mai potrivite cred ar fi cele pe 18 , dar daca este o oferta buna merge si 17 sau 19 :twoup: , deci astept oferte si poze.

Salut,

te intereseaza modelul asta?

Jantele sunt pe 17', cauciucuri aproape noi, goodyear eagle F1.

post-35336-1273471417_thumb.jpg

Edited by ionuth

• 2 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.