Jump to content

Pregatirea masinii pt sezonul rece

crisxx

Recommended Posts

eu unul scriu aici pt cei care vor sa invete sa-si ingrijeasca masina. de reclama nu am nevoie, nu vand nimic, si nici de concurenta nu se poate pune problema, nu sunt forum de auto, ci de cosmetica auto. daca tu vezi prin faptul ca afli o informatie care-ti poate fi utila-reclama, e problema ta. dar sincer, nu asta este scopul meu. trust me!

bafta!

Lipsa de ocupatie, prietene fara nici o suparare. Intr-un oras in care stresul cel mare cand ai masina de 20-30k euro e sa scapi cu ea nezgariata, fara chei pe ea tu pierzi timpul 1 zi intreaga sa ingrijesti vopseaua. Dupa care te trezesti ca ti-au dat cu cheia pe toata masina si ca trebuie sa revopsesti masina. Sau ca au dat cu nisip si pietris pe jos iarna si cand ajungi acasa dupa un drum afara ai toata fata si parbrizul masinii ciupite de pietricele.

Afara ploua!

PS. Cu beadingul am vazut ca le ai, mai greu cu copiii! Din lipsa de timp banuiesc. Spor!

Edited by rmg

sa inteleg ca daca "afara ploua" si iti murdaresti pantofii, nu ti-i mai cureti. daca mergi prin praf, nu te mai speli. de fapt se vede, se simte prietene...

copii? spui de copii? pai stii ce-s aia? apropo, tu esti nascut ziua sau noaptea?

sorry oameni buni, dar probabil ca trebuie sa existe si un circar de-asta pe forum , ca deh, da bine la trafic...creeaza flame-uri..e ok.

bafta!

Eu am o intrebare legata de felul in care se tin cauciucurile iarna.

Ma refer la cele de vara, care sunt facute compot pana la anul.

Imi spunea azi un coleg ca nu ar fi bine sa fie tinute in pungi de plastic.... :)

Sau: cica nu e bine nici sa le tii unul peste altul....

E bine ca te prinzi, se vede ca esti perspicac. Cu englezismele am vazut ca le ai, cu lb romana mai putin.

Trebuia sa incepi asa discutia, cu recomandarea de se duce lumea sa citeasca minunile de pe respectivul site. Era mai simplu si mai fair. Sau macar postai aici discutia, nu redirectionai spre alt site. Ceea ce nici nu prea ai voie sa faci aici, prin regulament. Si nu te mai inflama asa repede, face rau la pipota!

Eu am o intrebare legata de felul in care se tin cauciucurile iarna.

Ma refer la cele de vara, care sunt facute compot pana la anul.

Imi spunea azi un coleg ca nu ar fi bine sa fie tinute in pungi de plastic.... :)

Sau: cica nu e bine nici sa le tii unul peste altul....

ideal ar fi sa fie pastrate la o temperatura constanta si...ai dreptate, inpachetate in folie de plastic, "culcate" dar nu unul peste altul.

sunt cateva firme de vanzare/vulcanizare anvelope care pentru un anumit tarif ti le pastreaza pana in primavara sau...cat doresti.

bafta!

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.