Jump to content
Intalnire BMW Club 2025, hai si tu! Acum votam locatia si luna cand va avea loc. ×

defect turbo 530d

Recommended Posts

Eu am reconditionat in Harghita deoarece sunt din Miercurea Ciuc si sunt foarte multumit de el aproape de un an mi-a facut cu 1.800, Ron. Daca cumva te intereseaza dau si un nr.de tel.BMW 530D 2001

Eu am reconditionat in Harghita deoarece sunt din Miercurea Ciuc si sunt foarte multumit de el aproape de un an mi-a facut cu 1.800, Ron. Daca cumva te intereseaza dau si un nr.de tel.BMW 530D 2001

Garantie este 1 an

Nu se merita de reconditionat pt ca nu mai e ceea ce a fost,aruncati banii aiurea.Cauta alt turbo de pe o masina similara,cred ca la vreo 300 euro gasesti.Succes.

Tu vorbesti din experienta ta?? sau din auzite?.... o turbina SH nu inseamna tot bani aruncati aiurea???... daca se schimba tot kitul la turbina este ca si nou ramane doar coaja veche....parerea mea

• 1 month later...

Eu nu m-aÂş bĂŁga la o recondiĂžionare.

Ăn cele mai multe cazuri, ori nu trage maÂşina ori aruncĂŁ turbina ulei, deci n-ai rezolvat nimic.

Din marea majoritate a cazurilor de turbine recondiĂžionate, puĂžine reuÂşesc.

Mai bunĂŁ e o turbinĂŁ sh de pe o maÂşinĂŁ lovitĂŁ.

Crezi gresit, de unde ai aceasta statistica? Doar ca sunt firme care o fac mai bine si unele care o fac la misto. Sunt cateva firme, au fost si pe aici review-uri pozitive despre ele, care ofera garantie si a caror lucrari au fost impecabile. Daca te duci la neica nimeni care stie el de unde sa cumpere kitul de reparatie si o face pe masa de bucatarie mi se pare normal sa nu tina turbina. Recomandarea mea e sa nu cautati cea mai ieftina reconditionare ci sa cautati firma care-si asuma garantie de 1 an de zile, fara limita de km.

Nu se merita de reconditionat pt ca nu mai e ceea ce a fost,aruncati banii aiurea.Cauta alt turbo de pe o masina similara,cred ca la vreo 300 euro gasesti.Succes.

hm. eu ma dau cu turbina reconditionata de 70000 de km si nu am nici o problema. si merg cu masina, crede-ma.

• 2 weeks later...
Crezi gresit, de unde ai aceasta statistica? Doar ca sunt firme care o fac mai bine si unele care o fac la misto. Sunt cateva firme, au fost si pe aici review-uri pozitive despre ele, care ofera garantie si a caror lucrari au fost impecabile. Daca te duci la neica nimeni care stie el de unde sa cumpere kitul de reparatie si o face pe masa de bucatarie mi se pare normal sa nu tina turbina. Recomandarea mea e sa nu cautati cea mai ieftina reconditionare ci sa cautati firma care-si asuma garantie de 1 an de zile, fara limita de km.

Un amic de-al meu are service auto specializat pe BMW.

Statistica e foarte realĂŁ.

ÂŞtiu peste 10 cazuri de recondiĂžionĂŁri eÂşuate.