Jump to content

Pareri E46 Cabrio 2.2i [Vreau sa-mi cumpar]

tonyto333

Recommended Posts

1.Masina aia se incadreaza in norma de km a masinilor vandute in romania,adica intre 130000-160000 km!vrajeala,ocazie!

2.Eu am coupe 2,2 benzina.in oras intre 9,5-14 depinde de talpa!in afara intre 7-9,5 depinde tot de talpa!

MErsi pt info. Masina arata chiar impecabil, pielea inauntru este impecabila, prelata ca noua si are si o carte service. Cica sunt verificabili la BMW.... :) Eu oricum cand iau o masina de la noi nu ma uit la KM ci la masina. In principiu imi dau seama daca o masina are 300mii de km sau 160mii.

Consumul ma interesa cel "cum merg toti" :lol: in Bucuresti si afara. Eu marg in principiu cam cu 140 km/h. nu o forjez ca nu sunt genul.

Poate sa imi spuna cineva ce e de verificat cand iei o masina d-asta?

Doo chestii :

- pe E46 nu s-a pus clima bi-zonala (climatronic e termen folosit de VAG)

- are 170 cp, motorul M54B22, nu 177 cp....

Cum zicea si dantes2007 cu km...verifica-i bine ! Un prieten si-a luat E60 2006 cu carte service FAKE...

Nu a fost greu sa ne dam seama de cartea service "tunata",dar cumparatorul a hotarat sa ia masina!

Grija mare!

Doo chestii :

- pe E46 nu s-a pus clima bi-zonala (climatronic e termen folosit de VAG)

- are 170 cp, motorul M54B22, nu 177 cp....

Cum zicea si dantes2007 cu km...verifica-i bine ! Un prieten si-a luat E60 2006 cu carte service FAKE...

Nu a fost greu sa ne dam seama de cartea service "tunata",dar cumparatorul a hotarat sa ia masina!

Grija mare!

acum in 5 min plec cu omu si la tester :)

multumesc pt sfaturi! revin cu date dupa ce ii fac testerul si o iau [in eventualitatea in care nu are probleme desigur] :lol:)

oricum ar fi, revin cu informatii despre masina asta.

Ajunsei acasa :)

Brici masina!

O sa merg luni sa ii fac revizia si sa ii schimb niste placute de frana. in rest e beton.

Piele impecabila, interior, exterior, prelata impecabile... o masina impecabila.

Eu il stiam pe baiatul asta si chiar era ocazie ca masina a fost luata ca diferenta pt alta masina de la un avocat bogat tare :D

ala a mers vreo 3000 km cu ea ca mai avea si un E class si un X5 :)) . E adusa din Germania.

am fost si la ala la birou sa imi faca factura ca era pe cabinet si apoi la el acasa sa ii duc fisa sa imi scoata fiscalul. M-a dat pe spate :lol:)

Merge super bine, nu bate, nu nimic. Un consum de 14.7 deocamdata dar am facut multe opriri, trafic, plus ca nu sunt obisnuit cu ea calumea.

Minunat merg masinile astea pe benzina :)

A. singurul lucru care nu ma incanta foarte tare chiar daca se potrivesc cu ornamentele crom de pe exterior, sunt jantele alea OZ cromate. stiu ca sunt o galagie de bani dar parca tot jantele originale BMW se vad mai misto. astea sunt un fel de bling bling...

Multumesc pt urari. acu sa vad cat o tin si pe asta... numa' seria 7 nu am incercat :)) chiar daca ma batea gandul la un seria 7 3.0d. asta il vazusem pe net: http://www.autovit.ro/vsdetalii8.php?IDM=1...526sens%253DASC

pana ma stabilizez pe una. deocamdata imi place mult asta. iar pana acum, exceptand-o pe asta, cel mai frumos mi s-a parut 525-ul. Mai ales la cum se prezinta pe sosea.

Asta are casetofon d-ala cu caseta si navigatie mica [aia inutila] :lol: si as vrea cd-player dar nu vreau sa ii pun d-alea de pe piata ci tot de asta. Mai e faza ca atunci cand o sa o vand, comenteaza lumea ca "da' a ta nu are navigatie d-aia cum au celelalte"...

La intalnirile astea care le faceti, nu vin si cu seria 7? :))

Edited by tonyto333