Jump to content

check engine

cosmynu89

Recommended Posts

buna sunt nou pe forum ....

am achizitionat de 2 luni un bmw 318 i 1900 cmc. 2001 (142.000 km).

acum o luna sa aprins check engine in bord ,am fost oarecum stresat de prezenta lui in bord ,dupa vreo 3 zile sa stins,m-am linistit si eu pana cand si-a facut iar prezenta in bord la interval de 2-3 zile dupa ce sa stins.iar am inceput sa ma stresez ca nu stiam ce are ,am intrebat in stanga si dreapta ,dar nimic concret.dar spre fericirea mea dupa vreo saptamana sa stins iar dupa care sa aprins dupa 3 zile din nou.......

astept pareri ,informatii de la conoscatori si de al cei ce au mai patit aceasta problema

va salut !!!

Check engine indica ca exista un defect care poate cauza cresterea emisiilor poluante. Nimeni nu te poate ajuta pe forum, de la distanta, trebuie sa mergi la un service. Mai multe amanunte poti afla din topicurile deja existente legate de check engine.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.