Jump to content

Masina mea - non BMW

Guest Pole

Recommended Posts

e frumoasa masina ,dar pentru o femeie nu pentru tine.

trebuia sa iti pastrezi M6,

Doamne ce aiureli scrii omule...

Cum naiba sa fie pentru o femeie un monstru de asta de 450 de cai, si +2 tone?

Ca ai vazut tu pitipoance conducand asa ceva, asta e alta poveste, dar ca asta sa fie masina de femei, e o ineptie...

• Replies 111
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Vad ca toti lauda masina. Nu vreau sa fiu carcotas ca nu e o masina rea dar sunt cam dezamagit de alegere. Sincer M6 in general nu-mi place foarte tare dar parca spuneai ca vrei Porsche. Asta e o masina doar facuta de Porsche. Plus ca un X5 sau jeep grand cherokee parca ar merge mai bine ca masina mai mare de familie. Cel putin asta e parerea mea. Cred ca cel cu care ai facut schimbul e tare fericit indiferent de problemele si aspectul (mai ales fata nu-mi place) al M6-ului. El cred ca a iesit in castig. Sincer cred ca e chiar nasola senzatia sa treci de la semisport la tonaj ridicat.

2700kg si 2 trotuare blocate in Bucuresti iiiiiiiiiiiiii suna cam nasol pt mine chiar daca sunt 450 de caluti. decat hummer tot e ceva. Glumesc.

Oricum masina pare OK si daca pe tine te multumeste e foarte bine. Sa o stapanesti sanatos. Si poate o sa iei si un porsche adevarat cum vrei (gt2 sau 911turbo). Eu unul cand zic porsche ma gandesc numai la 356 si 911TURBO si numai in variantele 993 sau 997 sau excelentul Carrera GT. Clasic.

Chiar nu vreau sa te supar mai ales ca eu sunt fan porsche. Chiar mai mai fan decat BMW. Da asta e parerea mea. Sper macar sa ai mai putine probleme cu asta si cine stie poate in curand ne prezinti aici si un gt2 (nu zic 911turbo ca sa nu ma faci invidios).

Ca ai vazut tu pitipoance conducand asa ceva, asta e alta poveste, dar ca asta sa fie masina de femei, e o ineptie...

eu ma refer la marca nu la ce are sub capota.

ganditi normal.

Andreea Antonescu merge cu una alba si e si facelift.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.