Jump to content

amortizoare noi e39

Recommended Posts

am problema care se pare k au mai avut-o cativa...am schimbat amortizoarele pe fata la e39 din 97...inainte de asta aveam o garda foarte joasa ...masina arata foarte bine insa acum garda a crescut cu cativa cm si e inestetic...nu exista probleme tehnice insa masina sta foarte ridicata in fata....amortizoarele au fost comandate de la un magazin de piese auto unde s-au comandat piesele in fata mea selectand modelul ,seria motorizarea si anul masinii...help pls

poi tu la masina din 97 acum ii schimbi prima data amortizoarele?probabil cele care le-ai dat jos erau varza(de erau bune nu le inlocuiai nu?),s-a scurs tot uleiul din ele si atunci masina statea doar pe arcuri si normal ca era foarte joasa,iar acum punandu-i amortizoare noi ti-a ridicat-o un pic cea ce e normal in cazul in care nu ai suspensie sport din fabrica.

am avut si eu amortizoarele moarte si intradevar masina era mult mai joasa,dar si stabilitate ioc si batea groaznic la denivelari,iar dupa ce le-am inlocuit s-a ridicat ceva de fata.

personal nu cred ca ai avea vreo problema...

nu stiu dak a mai fost schimbata suspensia pana acum deoarece eu am cumparat masina acum un an...am schimbat telescoapele din cauza unui mecanic care la un control al masinii mi-a zis k trebuie sa le schimb ...in schimb , cel care mi le-a schimbat mi-a spus ca erau in stare foarte buna si ca nu trebuiau schimbate , poate doar arcurile care cica ar fi putin obosite...acum nu stiu ce sa fac ca nu-mi mai place cum arata asa ridicata ...cred k o sa cumpar un set de arcuri si o sa le pun la loc pe cele vechi

Daca se uzeaza amortizoarele masina se lasa mai jos? :)

eu le-am avut la un moment dat "blocate" (fara gram de ulei in ele)....adica nu se mai ridicau deloc,iar daca ma apasam pe aripa, se lasa jos foarte putin.iti zic masina arata de zici ca avea suspensie sport pe fata insa era doar o suspensie clasica defecta.deci se lasa jos...

si eu am avut o problema similara....si le-am schimbat cu unele care erau acelasi model cu cele pe care le-am dat jos de pe masina ...si am verificat cu o suspensie normala si nu au nimic de-a face una cu alta....nu stiu daca am suspensie m, sport sau de alt tip, stiu doar ca masina e MULT mai joasa si asa a luat-o fostul proprietar din germania.....mentionez ca a mea e Individual , desi nu cred ca au umblat la suspensie, Individualul tine de dotari si materialele folosite la interior si exterior ca si optica....

eu iti recomand sa nu te mai lasi la unul si altul , gaseste-ti un mecanic bun si asculta de el... sau de grozadan care e un fel de enciclopedie ambulanta :) ... de fiecare data m-a ajutat si m-a indrumat , si baiatul stie ce vorbeste...

Doryan: pune vin-ul masinii, sa ne dumirim, poate ai avut M sport suspension, care e mai joasa cu vreo 3 cm, fata de suspensia normala

nu am avut suspensii de M,iar amortizoarele au fost schimbate la reprezentanta in Italia si nu cred ca s-or fi incurcat aia sa imi puna altceva decat cea ce trebuie pe masina