Jump to content

Shadow doors e39

Nitoi Cristi

Recommended Posts

Salut!!

As vrea sa scot manerele usilor din spate un fel de shadow doors stie cineva ce implica asta ? imi vor aparea erori la bord? mai pot sa descid usile din interior ?

Am vazut masini cu shadow doors fata / spate stiti cumva ce trebuie cumparat pt asa ceva ? cum se mai deschid usile fata sau cel putin una din usi ?

Multumesc !! si orice raspuns e binevenit !!!

Mai bine stai liniÂştit, e o modificare inutilĂŁ Âşi aiurea.

Din interior vei putea deschide uÂşile, ĂŽnsĂŁ ce rost are sĂŁ te legi la cap fĂŁrĂŁ sĂŁ te doarĂŁ?

Fibra cu care se vor acoperi gãurile apãrute În urma mânerelor va duce la crãparea vopselei.

ExistĂŁ niÂşte actuatoare aftermarket cu care poĂži deschide uÂşile chiar Âşi din exterior cu ajutorul unei telecomenzi dacĂŁ doreÂşti neapĂŁrat, ĂŽnsĂŁ nu cred cĂŁ are rost, E39 aratĂŁ foarte bine fĂŁrĂŁ astfel de modificĂŁri.

Mai bine stai liniÂştit, e o modificare inutilĂŁ Âşi aiurea.

Din interior vei putea deschide uÂşile, ĂŽnsĂŁ ce rost are sĂŁ te legi la cap fĂŁrĂŁ sĂŁ te doarĂŁ?

Fibra cu care se vor acoperi gãurile apãrute În urma mânerelor va duce la crãparea vopselei.

ExistĂŁ niÂşte actuatoare aftermarket cu care poĂži deschide uÂşile chiar Âşi din exterior cu ajutorul unei telecomenzi dacĂŁ doreÂşti neapĂŁrat, ĂŽnsĂŁ nu cred cĂŁ are rost, E39 aratĂŁ foarte bine fĂŁrĂŁ astfel de modificĂŁri.

Mersi de raspuns.. cred ca e chestia de gust :lol: , mie mi se pare ca arata bine cu shadow doors chiar daca este o masina mai serioasa .

Sti cumva de unde se pot cumpara aceste actuatoare aftermarket?

Mai utile sunt pe fata.

Nu au ce butuc sa sparga si e mai greu de intrat si furat.

nu e vorba de utilitate , eu le vreau ca design ...

http://1.bp.blogspot.com/_NRsSmc8gBDg/SJxupl_4g8I/AAAAAAAAB4I/-jNWFYXZtfs/s400/brokencarwindow.jpg

:))

Da, da ... nu ºtiu care hoÞ de maºini mai apasã pe clanÞã :)

Rãmân blocaÞi, sãracii de ei, dacã nu vãd clanÞa ºi butucul. :lol:

si nu mai ramane decat sa sparga geamu nu =))

app tu ce ai maif acut cu a ta ? nu am mai intrat d mult p forum , intr-un timp cautai un m5 la mana 2 ca sa faci transfer de inima cu a ta nu?

ĂncĂŁ nimic.

Urmeazã pachet M ºi când voi avea bani, iau ºi un M5.

Bafta cu ea :lol:

Am vazut ca inca nu ai pus m-Pack stiu ca aveai in gand inca de cand ai cumparato , dar cred ca vrei unul orginal de aceea nu ai pus pana acum ... vrei sa faci treaba buna (ca si cu jantele ) :)

Tind sa cred ca ai cel mai bine ingrijit e39 din romania ...

Edited by CRYSTY_fane39

Mersi! :)

Nici chiar aÂşa. :lol:

ĂĂži dai seama cĂŁ mai existĂŁ oameni care bagĂŁ bani ĂŽn ele, ĂŽnsĂŁ probabil nu prea stau pe forumuri.

da exista in germania ......

la noi nu cred ca mai sunt asa multi pasionati de e39 .. mare parte prefera e60 sau ceva mai nou .. eu unu zic ca d la e 39 in sus sa cam pierdut linia orginala bmw ..... dar parca acum cu noul f10 se mai trezesc si ei la realitate :X am vazut ca au revenit chair si la bordul cu 4 ceasuri

parerea mea.. da, arata bine fara manere, dar nu mi-as pune asa ceva de teama bateriei care poate ceda cand nu te astepti. sa te rogi totusi sa nu ramai niciodata fara curent la masina ca o sa deschizi masina cu o caramida.

totusi daca te hot sa le elimini nu folosi fibra.. se poate face si din tabla si rezolvi problema cu crapatul.

succes

parerea mea.. da, arata bine fara manere, dar nu mi-as pune asa ceva de teama bateriei care poate ceda cand nu te astepti. sa te rogi totusi sa nu ramai niciodata fara curent la masina ca o sa deschizi masina cu o caramida.

totusi daca te hot sa le elimini nu folosi fibra.. se poate face si din tabla si rezolvi problema cu crapatul.

succes

da ai dreptate de asta vroiam shadow decat la usile din spate , am patit odata sa imi sara o bucsa de la baterie , dar avand in vedere ca baterie se afla in portbagaj am descis frumos cu cheia si am rez problema ...

Există nişte actuatoare aftermarket cu care poţi deschide uşile chiar şi din exterior cu ajutorul unei telecomenzi dacă doreşti neapărat, ĂŽnsă nu cred că are rost, E39 arată foarte bine fără astfel de modificări.

stie careva de unde pot lua asa ceva ?

Edited by CRYSTY_fane39

• 2 weeks later...
Daca vrei sa renunti la manerele din spate, trebuie neaparat sa sudezi tabla in locul lor cu aparat de sudura cu argon (ca sa nu deformezi usa). Nu umpli cu fibra sau alte chestii. Fa un sablon din carton. Dupa ce ai sudat si ai polizat bine sudura folosesti chit de fibra pt. umplerea porilor si apoi dupa slefuire folosesti chitul de finisaj peste care dai cu fuller (sprit chit) inainte de a vopsi. Daca folosesti si materiale de calitate NU iti va crapa vopseaua NICIODATA. Iar chestia cu utilul sau frumosul e o optica personala. Succes Edited by wefy

• 1 month later...