Jump to content

Cumpar e36 coupe

bogdan_ttt

Recommended Posts

Cumpar bmw e36 coupe, prefer un 325i vanos, dar iau in considerare si un 328 in cazul in care mi se ofera. Ma intereseaza o masina intretinuta, cu clima, fara modificari sau alte dotari "pt. cunoscatori". Astept oferte cu poze, detalii, pret si date de contact.

Nu stiu ce vei gasi in tara. Ori sunt puscate sau prea scumpe. Si eu m-am tot uitat dar nici o sansa sa dau de una buna.

• 3 weeks later...

ai putea aplica varianta sa ti-o aduti din Germania si sa o inmatriculezi pe Bulgaria. La mine in familie sunt 4 masini inmatriculate pe bulgaria (2 de 3 ani), una de 1 an si cateva luni iar alta de 6 luni. Parintii mei au la tara un vecin cu dubla cetatenie si a inscris deja cam 200 de masini pe BG, nu au fost probleme la nici una din ele. Omul se ocupa anual de revizii itp (care la Bulgari se face anual) si de asigurari + carti verzi; ofera acte notariale prin care renunta la orice drept asupra masinii in favoarea utilizatorului.

In felul asta iti poti lua o masina cu optiunile care ti le doresti si starea tehnica pe care o consideri satisfacatoare pentru pretentiile tale; altfel destul de greu sa gasesti o masina in mintile ei modelele astea pentru ca cine le are in stare buna la noi in tara nu vor sa renunte la ele.

Edited by mada_linn

si eu te sfatuiesc sa iti iei singur din germania.asa am facut si eu.am cautat in tara dar numai jafuri.

e posibil sa te ajunga mai mult dar se merita. :)

Subscriu la cele spuse de DanBMW, sigur va ajunge mai mult sa iti iei masina din germania dar castigi starea tehnica a masinii. Eu E36-le meu l-am luat din RO si am facut o greseala foarte mare caci am investit multi bani in masina sa o aduc la starea care o doream eu, cat mai aproape de perfect dar la mine au fost alte circumstante care m-au determinat sa cumpar masina asta dar acum nu regret nici o secunda caci imi place foarte mult masina si am satisfactia ca eu am adus-o in starea in care este acum.

Eu unul iti urez succes la cautari, poate totusi gasesti ce iti doresti si in Romania!

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.