Jump to content

vand set roti iarna sau skimb cu unele similare de VW

69FLR

Recommended Posts

am 4 roti complete de BMW de pe un BMW e36 .

anvelopele sunt in stare fff buna , am si capace la ele .

jantele sunt din tabla .

dimensiune anvelope 205 60 r 15

pret fix 150 euro totul

sau skimb cu unele similare de VW . 5 x 100

post-31168-1260881778_thumb.jpg

Edited by 69FLR

am 4 roti complete de BMW de pe un BMW e36 .

anvelopele sunt in stare fff buna , am si capace la ele .

jantele sunt din tabla .

dimensiune anvelope 205 60 r 15

pret fix 150 euro totul

sau skimb cu unele similare de VW . 5 x 100

merg pe E46? [E46 Cabrio - 320i - 2.2i]

stiu sigur ca ambele s 5x120 si ca de la seria 3 e36 la seria 3 e 46 se potriveste orice , chiar si invers .

daca vrei poti face o proba . ast adaca esti din bucuresti .

am coborat in garaj si am luat cartea masinii iar in ea scrie ca am voie sa pun 205/55/16 si 225.45.17

scuze.

vad ca vinzi mai multe. poate ai masurile mele cu jante de tabla si cauciucuri de iarna bune.

Edited by tonyto333

sincer din noi 3 nu stiu cine a cazut de fraier ...eu chiar credeam ca ala e profil de vara, daca asta inseamna ca esti fraier inseamna ca eu am cazut, alexxx s-a bagat si el saracu sa dea o explicatie dar s-a sifonat si a dat-o in fasole, deci concureaza si el, iar tu....daca ai crezut ca eu am vorbit serios ca umblu dupa posturi...cred ca esti pe locul 1.... :)

Spor la vanzare anyway

asta i culmea ....

nu ti-a zis nimeni c aai cazut de fraier ca nu te pricepi la anvelope s ale deosebestri care s de vara si care s de iarna ,

de fraier ai cazut ca ti ai dat cu parerea in totala necunostinta de cauza :))))) .....de-aici si vorba romaneasca cu " te ai bagat ca ____ in seama " :lol:)

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.