Jump to content

525i vs 525ix (e34)

marius320

Recommended Posts

Guest poleposition
vreau sa-mi iau un 525ix e34.nu prea ma pricep si mar interesa care ar fi avantajele si dejavantajele fata de un 525i normal.legat de consum,intretinere,viteza etc.e posibil ca 130000km din 91 sa fie reali? sau credeti ca sunt dati inapoi? multumesc

96609[/snapback]

525ix, stii cred, ca este 4x4, asta ca si performante, probabil la demaraj pleci mai bine de pe loc plus toate avantajele de a avea un 4x4, dar cum vezi mai jos, 525i totusi ia suta mai repede ca ix, si viteza maxima este mai mare

525i - E34 M50 6 192 HP 230 km/u 8.6 sec.

525ix E34 M50 6 192 HP 220 km/u 9.5 sec.

Si din cate stiu, foarte multe piese de pe ix, sunt greu de gasit si mai scumpe decat la 525i sau alte modele, fiind un model intalnit mai rar.

Eu as alege 525i

Guest poleposition
pe zapada ,stau in vatra dornei si e zapada 4-5 luni pe an, e diferenta mare intre ele? e chiar asa dificil de mers pe zapada cu traciune spate,asa cum se zice? sau sunt doar zvonuri? multumesc

96953[/snapback]

vezi pe strada bmw-uri iarna ? raspunsul este da, deci nu este mai dificil decat cu orice alata masina pana la urma. Evident trebuie sa ai cauciucuri de iarna si sa mergi cu grija... Nu trebuie sa te sperie tractiunea spate man, ai mers pana acum cu un BMW ?

Unul din miturile urbane actuale: "Tractiunea spate e criminala iarna" Nimic mai neadevarat...

Eu am facut naveta la Cota 1400 toata iarna shi nu am avut probleme, ba chiar m-am distrat!

Plus ca tu optezi pentru un serie 5, care are o distributzie a greutatzii pe axe ideala, adica 50/50!

intretinerea unui bmw e34 525ix e apropae la fel de scumpa ca a uni bmw m5 e34. Piese nu prea gasesti la dezmenbrari ca sunt foarte rare e34 525ix.

Consumul este mai mare decat al unui 525.i- eu cred ca consuma 17 in oras

In legatura cu km, dc are 130 mii km cum zice proprietarul ar trebui sa arate ca nou(atat la interior cat si la ext, mai frumos si mai nou dect un bmw din 2002)

Iti pot confirma ca tot ce e 4x4 costa de rupe fata de aceeasi piesa pe 2x4.

130k din 91 = ~ 85km an. Dintre toate persoanele pe care le cunosc, de la vecini pina la rude indepartate, stiu unu singur (in afara de tata) care face pe acolo.

Pe de alta parte, depinde si de masina, ca poate are 330k dar merge f frumos.

Pur si simplu ignora kilometraju si asigura-te ca merge cit sa fii multumit de ea.

Iti pot confirma ca tot ce e 4x4 costa de rupe fata de aceeasi piesa pe 2x4.

130k din 91  = ~ 85km an. Dintre toate persoanele pe care le cunosc, de la vecini pina la rude indepartate, stiu unu singur (in afara de tata) care face pe acolo.

Pe de alta parte, depinde si de masina, ca poate are 330k dar merge f frumos.

Pur si simplu ignora kilometraju si asigura-te ca merge cit sa fii multumit de ea.

97245[/snapback]

hmmm... aici s-ar putea adauga si maicamea, care a facut in 7 ani 23.000 km, din care vreo 2000-3000 i-am facut eu.

e relativa treaba cu kilometrii, mai sunt si exceptii. nici eu nu intelegeam de ce nu crede lumea ca masina are 23k km, iar cand a condus-o unul din carcotasi, in 2 ore a venit cu banii.

23k in 7 ani inseamna 3286 km/an, adica 9 km/zi, daca lucrezi la 2-3 km de casa mi se pare plauzibila treaba.

repet este RELATIVA treaba.