Jump to content

vand Multimedia cu GPS BMW Seria 3(E46)

Recommended Posts

modelul oem look iese la vanzare (dupa spusele producatorului din china) in ianuarie 2010, singurele produse existente pe piata momentan (foarte putine in lume, de romania ce sa mai vorbesc...) sunt hand made si trimise ca si mostre la diferiti comercianti din lume - informatia se poate verifica pe site-ul producatorului Dynavin...pretul afisat de distribuitorii actuali este de 640 eur / unitate - fara DVB (optional), fara Office tools/games (optional) Edited by zeronoo

modelul oem look iese la vanzare (dupa spusele producatorului din china) in ianuarie 2010, singurele produse existente pe piata momentan (foarte putine in lume, de romania ce sa mai vorbesc...) sunt hand made si trimise ca si mostre la diferiti comercianti din lume - informatia se poate verifica pe site-ul producatorului Dynavin...pretul afisat de distribuitorii actuali este de 640 eur / unitate - fara DVB (optional), fara Office tools/games (optional)

Intrebare:Mai merg comenzile de pe volan?

Cred ca merg comenzile pe volan, producatorul spune ca are interfata IBus.

Ca sa fie o OK ar trebui sa se poata utiliza amplificatorul existent pe masina. Eu am sistem DSP si nu as inlocui amplificatorul original al masinii cu ceva clar mult mai putin performant.

Pe langa asta ar trebui sa stie sa se integreze si cu radioul existent pe masina.

Omu' mai zice in anunt ca montajul e CADOU...

Dar ca ai nevoie si de rama de clima cu scrumiera ca sa muti clima jos nu zice, din ce oras este nu spune, plus ca i-am contactat pe cei de la Dynavin si am primit urmatorul raspuns:

please contact our romanian distributor:

Company Details:

SC Solutions by Ezzo SRL

RO-23950441

J40/9162/2008

Company Address:

Str. Baia de Aries nr. 3, Bl. 5B, SC. B, Et.4, Ap. 62

Sector 6

Bucharest - 060803

ROMANIA

Website: www.0733TUNING.ro

email: contact@0733TUNING.ro

tel: +40723139565

thank you

Nu te supara, dar daca cei despre care vorbesti iti sunt prieteni sau cunostinte si vrei sa le faci reclama, atunci te rog sa ai bunul simt si sa iti deschizi un topic separat in care sa le faci reclama, nu sa vii pe topicul meu si sa le faci altora reclama.

Din ce oras sunt nu te intereseaza atata timp cat nu te intereseaza produsul meu. Cine are nevoie de informatii suplimentare are telefonul si mailul meu sa ma contacteze. La fel puteai si tu sa faci. Oricum pentru cine este curios, da, sunt din Bucuresti. Nu stiu cat de relevanta va este aceasta informatie.

Si atata timp cat am zis ca montajul este cadou chiar nu cred ca te intereseaza ce rame ar mai fi nevoie si ce alte accesorii, ca nu tu faci montajul ci eu si atata timp cat asigur montajul, crede-ma te rog ca am toate piesele si accesoriile necesare. Si cand fac un montaj, crede-ma ca stiu ce fac, doar nu fac de ieri de azi montaje de echipamente audio-video pe masini...

Daca te pricepi mai bine decat mine la montat aparatura, atunci eu ofer montajul gratuit si te rog pe tine sa le montezi.

Daca mai ai alte comentarii te rog frumos sa imi trimiti private message.

Cu respect.

Edited by Apophis31

Topicul se inchide 10 zile.

Initiatorul topicului poate da un singur UP la 7 zile de la ultima sa postare. Nu se admit UP-uri date mai repede de 7 zile de la ultima postare sau UP-uri date de catre alta persoana decat initiatorul topicului. Exceptia UP-ul la 7 zile va fi permis doar atunci cand initiatorul doreste sa scada 10% din pret.

Repetarea situatiilor de mai sus duce la suspendarea userului pentru o perioada de 30 de zile.

10. Redeschiderea topicurilor inchise la MP.

Topicurile vor fi redeschise DOAR la solicitarea initiatorului, in urma unui report trimis DUPA expirarea sanctiunii. Obligatoriu in report se va trimite un link catre topic, altfel solicitarea nu va fi luata in considerare. Este interesul si obligatia vanzatorului sa solicite deblocarea anuntului dupa expirarea sanctiunii.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.