Jump to content
Intalnire BMW Club 2025, hai si tu! Acum votam locatia si luna cand va avea loc. ×

aduce careva distantiere roata(NOI) ? pt e90

Recommended Posts

• 1 month later...
Stai asa,nu inchide inca :)

Le-ai montat?Cum se comporta masina?Ce dimensiune ai luat?

da , uite eu am vrut doar asa un pic sa iasa mai la linie, pt ca am jantele de 17" , si mi le-am luat de 15mm pe o parte(30 pe punte), si presoane mai lungi. Am vrut sa mi le iau si pe astea prin comanda de pe ebay din germania, dar cum mi-ai zis tu de astia, am comandat la ei si le aveau pe stoc. le-am pus acum 2 zile, optic sunt ff multumit, 15mm e asa finut, deloc exagerat,cel putin asa mi se pare mie, acuma de cum se comporta nu am observat nimic diferit, nici nu am mers mult cu ea, si mai mult incet cum e zapada si inghetat in oradea.Is multumit momentan. Am prieteni care au mai avut si pe 530d si 325 e36 si trageau de ele de numa si nu au avut probleme ... , acuma sma gandesc ca trebuie sa fie ok, sunt H&R , fabricate in Germania . Da teoretic ce schimbari ar putea aparea la comportamentul masini?

Din ce am citit pe forumurile de afara,masina teoretic ar trebui sa fie mai stabila :)

Si eu vreau sa-mi iau unele,dar 10-12mm maxim.Cat te-au costat cu totul?

Poti pune niste poze cu ele?Ma intereseaza daca janta se spijina pe ele...

asa scrie si pe ele, ca devine masina mai stabila. iti fac niste poze daca vrei sa vezi . au fost 450lei cu presoane +curierul. pai se sprijina janta, ca au o bordura sa zic asa , acuma de dat jos sa le fac poze nu le-as mai da, dar pun niste poze daca vrei sa vezi diferenta :lol: , uite am atasat o poza de pe net , arata exact la fel, si vezi ca in geanta intra bordura aia mica din mijloc interior...

post-4287-1265416873_thumb.jpg

Edited by Raul46

Ma interesa daca au "bordura" aia pe care se sprijina janta,astea au deci e Ok :)

Unele modele sunt fara si toata greutatea rotii se sprijina in prezon si nu e tocmai indicat...

Gata,m-am lamurit.

Ms frumos! :lol:

Nu ai pt ce, si eu mersi ca mi-ai zis de furnizor :). Nu sti ceva site de unde poti comanda produse de cosmetica originale bmw? as vrea sa imi dau masina cu pasta dinaia profesionala de la bmw in primavara, care vine exact pe codul de vopsea ,sau cel putin pe culoare , si am vazut ca este bmw originala , sau daca sti ca aduce careva de pe site... .

Salut , dar antifurtul de la roata nu mai merge , sau nu ai mai pus antifurt , ca m-ar fi tentat si pe mine doua distantiere , dar nu vreau sa renunt la antifurt.

Ce fel de prezoane ti-au dat ? ; negre sau argintii.

Au venit presoanele argintii, dar acum sunt negre , iar antifurt nu mai e :)

Cu cat sunt mai lungi prezoanele decat alea originale?

Cu 20mm au fost mai lungi astea care mi-au venit, si au omis aia sa imi zica ca trebuie taiat din ele, si le-am pus, si iesea prezonu prea mult din butuc , apoi m-am prins si le-am taiat , 5mm din fiecare, si am sunat si la nickracing sa intreb inainte , si or zis ca da, trebuiesc taiate ca alea vin standard ca sa mearga si pe distantiere de 10, 15 si 20 mm doar ca trebuiesc "croite" in funcitie de distantierul tau

Edited by Raul46

E bine de stiut :)

Pai da, ca cei de la nick racing au omisa imi spuna, si dupa ce le montez, dau in spate si merg un metru si POC, se auzea ca si cum as fi tras frana de mana,dar bloca foarte brusc . ma cobor , ma uit se si vedea pe beton in curte ca doar partea dreapta a franat, si m-am gandit ca e prezonul de vina ca e mai lung . Cum iesea din butuc unul din prezoane actiona frana de mana ! dar doar unul din cele 5, ca mereu la o rotatie exact frana iara :lol:

• 4 months later...
  • 7 months later...