Jump to content

e46 non-facelift modificare

crsbmw

Recommended Posts

daca tot am acel e46 despre care tot vb ca vreau sa-i schimb motorul ca e bulit (momentan conduc un e36), mai am o dilema: e model non-facelift. se poate inlocui toata fata adica capota, aripi, faruri etc. cu un model de facelift. se potrivesc celelalte, adica doar inlocuite? fara alte modificari asta ma intereseaza mai mult. in mare parte e aceeasi masina din cate stiu. astept parerile voastre!!! :)

S-o putea in principiu dar trebuie sigur sa-i schimbi aripi faruri si semnale. Mie imi place mai mult fara facelift daca e bine ingrijit... Cel cu facelift parca are o "fatza " mai de fraier cu semnalele alea desenate in sus...

Dar sunt amanunte astea...

Nu stiu daca se merita la bani... Piese + manopera insemna o vinzi pe-asta si cu banii pe care-i bagi in facelift iti cumperi alta... Nu mai spunem ca poate se si cunoaste ca a fost modificata...

Edited by the_rifle

S-o putea in principiu dar trebuie sigur sa-i schimbi aripi faruri si semnale. Mie imi place mai mult fara facelift daca e bine ingrijit... Cel cu facelift parca are o "fatza " mai de fraier cu semnalele alea desenate in sus...

Dar sunt amanunte astea...

Nu stiu daca se merita la bani... Piese + manopera insemna o vinzi pe-asta si cu banii pe care-i bagi in facelift iti cumperi alta... Nu mai spunem ca poate se si cunoaste ca a fost modificata...

Nu ca am eu nFL, dar si mie imi place mai mult. Plus ca bara fata la FL mi se pare complet monotona. La nFL e mai animata.

La FL e mai interesant "nasul" :)

Da ii sta bine M cu facelift, sa iti spun cat m-a costat pe mine, fara vopsit ca am vopsit toata masina:

- aripi - 200 lei SH

- capota 250 lei SH

- grile capota 50 lei ( nu vroia capota cu grile )

- faruri (2 buc )- 150 euro din bulgaria cu tot cu semnalizari dar sunt din plastic

- proiectoare bara M tehnic 50 euro SH cu tot cu becuri

- bara M fata + bara M spate din fibra din care se fac barci - 100 euro bulgaria

Si asa arata masina astazi

post-8149-1261063923_thumb.jpg

Da, si stopuri cu leduri tot de facelift, dar am crezut ca va intereseaza doar fata, maine ii fac si din spate si lateral,acum este noapte, ( barile se fac la TUTRAKAN ) este o fabrica de iahturi si barci din fibra, este peste Dunare de Oltenita. Stopurile le-am primit cadou de la colegii bulgari asa ca nu stiu pretul lor.

Nu ma intereseaza noi.Vreau second hand.Te rog frumos afla-mi si mie locul unde are turcul dezmembrari

Este langa Vitan la targul de masini, are magazin acolo si daca au asa ceva iti aduc intr-un anumit interval de timp, dar nu stiu unde are parcul

pe bara fata ai bandou si pe cea din spate nu?

Nu au bandouri nici pe fata nici pe spate, sunt fibra de plasti toata bara, maine cand sunt la munca fac o fotografie la ambele bari de aproape sa le puteti vedea si intr-un colt unde este sarit putin, ca a lovit-o copilul cu bicicleta.

Asa se pare.

Nu e setul complet. Lipsesc pragurile de M :)

Bara spate e ceva mix intre bara spate de M3 si M-Tehnik2.

PS: Semnul de M acolo pe prag ...

Nu stiu daca sunt sau nu de M barile 100% identice cu originalele , mi-a aratat mulajele si de fata si de spate si eu am ales ce mi-a placut, cat priveste pragurile imi puteti arata o poza sau doua cum arata sa mi le fac si pe acelea undeva la primavara. Semnul de M este pus de mine ca nu stiam unde sa-le pun, apropo faruri si stopuri cu led se gasesc in piata la Ruse ca este mai aproape, 150 euro 2 buc, si 12 euro becuri de 8000 k asta pentru farurile mele cu lupa chiar daca nu sut originale dar la mine de aproximativ 1 si 8 luni nu s-au matuit iar becul am schimbat unul ca am pus mana pe el si a inceput sa lumineze din albastru in verde.

• 5 years later...