Jump to content

Vand/Schimb Apple iphone 3G 16 GB alb / white 1600 LEI

Recommended Posts

Cu permisiunea moderatorilor, daca se poate, as dori sa postez si eu acest anunt chiar daca nu are legatura cu BMW.

Multumesc anticipat.

Vand/Schimb Apple iphone 3G 16 GB alb / white ,garantie 2 ani cu certificat de garantie si factura, cutie cu toate accesoriile, merge in reteaua Orange!!

Telefonul este al prietenei mele si culmea... nu ii place :) A fost folosit timp de 3 luni.

Pentru schimburi ea ar vrea doar Nokia. Cica ii place meniul de Nokia.

Telefonul este acesta, mai ieftin de 2200 LEI eu nu am gasit pe piata:

http://www.yourphone.ro/detail.php?id=MTI1

Relatii la tel 0728117790

Telefonul este acesta, mai ieftin de 2200 LEI eu nu am gasit pe piata:

http://www.yourphone.ro/detail.php?id=MTI1

Relatii la tel 0728117790

scuza-ma ca trebuie sa te dezamagesc.......sunt site-uri de telefoane NOI care vand Iphone 3GS 16 gb la 525 EUR Pret lei: 2259.81 RON

Eu am iphone 3GS 16 gb de o luna si daca ar fi sa-l vand nu stiu daca mi-as lua mai mult de 16-17 mil pe el.........app: e si decodat :)

Multa bafta

vampiroiul: am luat nokia e50 din magazin in luna cand a aparut , la 1050 lei, dupa 2 ani l-am vandut cu 200 de lei, acum am luat e75 cand a aparut la 1250 lei, probabil ca iar o sa-l dau pe bani de nimic cand o sa vreau sa-l schimb, am luat iphone 2G la 1350 lei, la ceva vreme dupa aparitie, l-am vandut la 500 de lei. Toate preturile de vanzare au fost preturile pietei in momentul respectiv.. Ideea e ca .. in viata mai si pierzi :) mai ales la telefoane

Eu te cred ca e marfa ta si poti cere cat vrei, asta nu contesta nimeni. Dar nu dezinforma cu privire la pretul de achizitie al unuia nou. Cu 2200 lei gasesti 3G S, modelul nou. Modelul vechi cum ai tu, 3G, se gaseste pe la 1700 lei, nou. Cat despre recuperatul banilor dati pe el, no comment.

Guest poleposition
vampiroiul: am luat nokia e50 din magazin in luna cand a aparut , la 1050 lei, dupa 2 ani l-am vandut cu 200 de lei, acum am luat e75 cand a aparut la 1250 lei, probabil ca iar o sa-l dau pe bani de nimic cand o sa vreau sa-l schimb, am luat iphone 2G la 1350 lei, la ceva vreme dupa aparitie, l-am vandut la 500 de lei. Toate preturile de vanzare au fost preturile pietei in momentul respectiv.. Ideea e ca .. in viata mai si pierzi :) mai ales la telefoane

si mai ales la masini :lol:

Update pret 1400 LEI

vampiroiul: am luat nokia e50 din magazin in luna cand a aparut , la 1050 lei, dupa 2 ani l-am vandut cu 200 de lei, acum am luat e75 cand a aparut la 1250 lei, probabil ca iar o sa-l dau pe bani de nimic cand o sa vreau sa-l schimb, am luat iphone 2G la 1350 lei, la ceva vreme dupa aparitie, l-am vandut la 500 de lei. Toate preturile de vanzare au fost preturile pietei in momentul respectiv.. Ideea e ca .. in viata mai si pierzi :lol: mai ales la telefoane

si mai ales la masini :)

True! :)

Edited by Vampiroiul535

• 5 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.