Jump to content

Faruri E39 face lift

kello

Recommended Posts

M-am apucat intr-o zii sa desfac farurile pentru a le curata in interior,am farurile masinii care sunt murdare rau din cauza ca nu au avut garniturile la soclul acela de la bec si carcasa erea sparta pe undeva,am mai luat un set de faruri mai curate dar care aveau suportii aceea de reglaj rupti.Toate bune din 4 fac eu 2 bune (am gandito eu),dar problema este ca cele de pe masina nu am putut sa le desfac,iar celelalte le-am desfacut cu un pistol cu aer cald fara probleme.Acum sunt curatate am facut rost de suporti,dar cineva a incercat sa curete oglinda de la faza lunga cu un servetel umed si a curatato de tot :) ,asa ca am ramas tot cu farurile murdare de pe masina.acum am nevoie de oglinda de p parte pasagerului (cu-sau fara lupa).O sa revin si cu poze,iar cine are nevoie de sfaturi sa lase pm.

Am facut si eu aceeasi operatie. Oglinda am vopsit-o cu un spray cu crom, iar dupa ce s-a uscat am polisat-o usor cu o carpa si ceva polish. Se matuieste din cauza caldurii degajate de bec.

Iti imaginezi ca si eu am facut la fel :lol: si a iesit ca o strachina :)

Am eu un far de vanzare .. facelift.. modelul cu lupa + halogen H7.

Sper sa nu deranjam aici cu chestia asta,spune-mi si mie te rog cum arata,pe ce parte este si la ce bani. Multumesc !

acum am citit toate posturile de mai sus. Al meu e de pe partea stanga, conditie f buna, nimic rupt sau spart. Pret 100E

acum am citit toate posturile de mai sus. Al meu e de pe partea stanga, conditie f buna, nimic rupt sau spart. Pret 100E

Partea stanga te referi la partea pasagerului ? Si daca da,se poate sa pui o poza ? Multumesc !

Partea stanga e cea a soferului.

Ala de la pasagel l-am spart cand l-am tamponat pe un nene.

Sorry .. e calalalt :) fata de ce se pare ca ai tu nevoie.

Uofffff,macar oglinda aceea din el mai este intreaga ??? :lol:

Uofffff,macar oglinda aceea din el mai este intreaga ??? :lol:

Sincer .. nu ai noroc.. Era tot farul intreg la interior.. lupe, oglinzi etc. Era sparta carcasa de plastic si sticla din fata. Dar... l-am dat cu totul unui user de pe forum caruia ii trebuiau reglajele.

Again .. sorry :)

Sincer .. nu ai noroc.. Era tot farul intreg la interior.. lupe, oglinzi etc. Era sparta carcasa de plastic si sticla din fata. Dar... l-am dat cu totul unui user de pe forum caruia ii trebuiau reglajele.

Again .. sorry :lol:

Nu face nimic,eu multumesc.Poate se gaseste cineva care ma poate ajuta,sau chiar userul caruia i-ai dat farul,presupun ca daca a luat reglajele nu a aruncat restul :),daca il mai stii si ai cum sa dai de el poate ma poti ajuta asa,fac cinste :) .

• 3 weeks later...

nu am inteles daca pe celelalte ai reusit sa le desfaci;

daca nu ai reusit, iti spun eu ca se poate face si acest lucru, dar tre sa ai

foarte multa rabdare, acel pistol cu aer cald, si un prieten!

bine... nu ma intelege gresit !!! amic e suficient.... :)

Trust-me am incercat si cu un pistol si cu un prieten care a mai desfacut faruri (tot cu acel pistol am desfaqcut si farurile celelalte),nu merge.

Edited by kello

Trust-me am incercat si cu un pistol si cu un prieten care a mai desfacut faruri (tot cu acel pistol am desfaqcut si farurile celelalte),nu merge.

men, nu vb prostii, chiar se poate dar trebuie sa ai rabdare si sa insisti

farurile de pe masina mea , la fel au fost, cu mastic "dur"...

men, nu vb prostii, chiar se poate dar trebuie sa ai rabdare si sa insisti

farurile de pe masina mea , la fel au fost, cu mastic "dur"...

Nu stiu ce sa zic,am incercat destul de multicel sa le desfac,dar fata de celelalte cat de mult as tine pistolul acela pe imbinaturi nu vad nici un rezultat.Or fi fost desfacute de altcineva si lipite cu altceva gen mastic de parbriz :) .

dami un pm pt maine dimineata sa ma uit la boxa de jos ca stiam ca mai am 2 faruri de e 39 poate faci ceva cu ele ma gandesc la lupa

Te-ai uita la boxa,reamintesc am nevoie de elemente de far drept pentru facelift (partea pasagerului) si mai exact oglinda din el.Tnx !!!

• 3 months later...
Nobody ??? Cineva cu un far pe partea pasagerului care ma poate ajuta ? Spart cum o fi numai sa fie modelul cu lupa si angel eyes,imi trebuie doar oglinda din el.Multumesc anticipat !

suna-ma dimineata ca ma uit cred ca am eu. 0748057950

salut

daca ai faruri si poti sa le dezmembrezi nu imi dai mie reglajele de oglinda? Nu degeaba bineinteles