Jump to content

Vand 4 gume iarna

79sly

Recommended Posts

Vand anvelope iarna : 2 buc Dunlop wintersport 195/65/15 profil 5 mm

2 buc Michelin alpin 195/65/15 profil 4 mm

Pret pentru toate patru 150 lei . Cumparator preferabil din Cluj

Nu au taieturi sau gauri,le dau pentru ca eu am primit gume noi,si nu mai am ce face cu ele.

Sunt interesat de cele dunlop, si daca vrei sa le dai separat le iau eu, sunt din bucuresti dar am pe cineva care vine o data pe luna in cluj si cu transportul o rezolv, iti trimit banii prin banca si prietenul meu ridica marfa.

nu pot sa le tin asa mult ca nu am unde sa le tin

arata bine si pretul este foarte bun....pentru cei din bucuresti, vorbiti cu prietenul michael sa le ia de la el si sa vi le puna de fancurier...michael e de incredere....eu am gume de iarna pe masina dar daca nu aveam asa procedam cum v-am spus voua, celor interesati. Edited by zeky

eu cred ca acest baiat nu vrea sa isi vanda marfa.. nush dc am eu impresia asta.. crede ca stam sa ne rugam.. daka e posibil sa stam si in acelasi bloc cu el sa coboram la parter sa le luam. puteai sa dai frumos un telefon la fan curier. stateai acasa pe canapea. ei sunau la usa.. tu le dadeai marfa.. si in 2 zile ajungeau banii la tine.

ciudat..

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.