Jump to content

Dilema 325xi

FANATIC

Recommended Posts

Am gasit o masina E46 325xi din 2005 cu destul de multe optiuni (piele,xenon,volan sport cu comenzi,etc) la pretul de 10500 euro.Nu stiu ce sa fac .Singura retinere este vis a vis de consum si de asigurarea casco care este destul de mare.Voi ce ma sfatuiti.Masina este in regula o stiu de mult si are 74000 km.Azi chiar am dat niste ture cu ia. Edited by FANATIC

• Replies 57
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Am gasit o masina E46 325xi din 2005 cu destul de multe optiuni (piele,xenon,volan sport cu comenzi,etc) la pretul de 10500 euro.Nu stiu ce sa fac .Singura retinere este vis a vis de consum si de asigurarea casco care este destul de mare.Voi ce ma sfatuiti.Masina este in regula o stiu de mult si are 74000 km.Azi chiar am dat niste ture cu ia.

Daca-ti pui problema de consum si asigurare inseamna ca nu ti-o permiti.

Edited by the_rifle

Scuze... N-am vrut sa sune urat dar pe langa benzina si asigurare mai e si intretinerea masinii... Tu stii mai bine ce decizie sa iei...

Daca ai bani de achizitie si esti dispus la sacrificii pt masina ia-o , daca nu , ramai cu ce ai momentan... ( Daca eram in locul tau as fi luat-o... Nu ma refer la masina asta in mod special ci la ideea in sine... Daca as avea bani de achizitia unui M l-as lua indiferent de consum asigurare si intretinere...)

Edited by the_rifle

masina la km asa putini este o oportunitate rara,si daca km sunt adevarati nu vei avea mult timp probleme cu ea.

UN 325xi va lua peste 15 pe timpul acesta ceea ce nu e mult avand in vedere performantele + ca ai 4x4.Eu as mai negocia ceva si as lua-o, daca nu ,cauta ceva mai bun.

Edited by Stefan_e46

daca crezi ca o sa-ti convina consumul , nu mai sta pe ganduri :lol:

vb cuiva mai sus, daca km sunt reali mult timp nu o sa ai in ce sa bagi bani (nu vb de consumabile)

Cam scumpa pentru crizzaa asta... eu in lodcul tau mai puneam 3 mii si luam un E90
scumpa???? :) toti invocati criza sa luati lucruri ieftine, bune si ieftine nu prea exista :)

haha.. hai ca m-ai facut sa rad, pai tu crezi ca se compara vreodata (tehnic) cu masina asta (daca are km originali)?

Edited by io's

Gandeste-te in prealabil cam ce drumuri vei face cu ea . Daca faci drumuri multe in afara probabil portofelul tau va cam avea de suferit :) sub 9 - 10 nu cred ca scoti . Dar daca stii cum este intretinuta masina inca de la inceput iti sugerez sa nu mai stai pe ganduri. Mai ales la banii astia .

Am o povestire putin off-topic dar nu foarte tare...

Am un prieten a carui prietena are un bunic cu un E36 ( break ce-i drept ) motor de 2000 benzina care are ..... Tineti-va bine.... 30 000 de km.... Masina e din 96... Mai acum un an vroia s-o vanda... S-a codit prietenul asta ce s-a codit s-a mai gandit el o vreme pana cand moshu n-a mai vrut s-o vanda... Asa si cu tine... Poate n-o mai vinde si te oftici 2 ani dupa... Cam toti zicem sa o cumperi...

Bafta la achizitie :)

Cam asta e ideea .Trebuie cumparata si vorba cantecului "vedem noi mai incolo" :) Am vorbit cu un prieten cu 325i si consumul in oras a zis ca este 13-14 in oras.(facut la pompa)pe bc neresetat de foarte mult timp are 11.5

Mai pune vreo 2-3 litri in plus la "X".