Jump to content

URSUL MEU E30-325 M-TECH 2

ady_viteza

Recommended Posts

da da

de la cluj a pleacat masina

ma mir ca esti din cluj si nu cunosti masina ....

l-am intrebat daca o dus masina din Cluj :) , pt ca la profil nu se vede de unde este omu'. Da, de vazut am vazut'o ca nu's orb :lol: mai ales ca sare in ochi un ursulet aranjat.

Daca ramanea la CLuuuuuj poate ne vizita intr-o zi de joi la Iulius Mall, acesta a fost si scopul pt care l-am intrebat daca o dus masina de pe meleagurile noastre.

Edited by WeTe

frumos urs :) // nu prea imi plac oglinzile..

incearca unele FK

Oglinzile sunt OEM electrice si incalzite....singura varianta daca le-as fi schimbat e asta....oglinzi mattig...insa parerea mea e ca s-ar strica linia masinii si de aceeea le voi lasa pe cele originale in continuare.

http://www.mattig.de/content/includes/ACA/...am-Lupo_B01.jpg

da da

de la cluj a pleacat masina

ma mir ca esti din cluj si nu cunosti masina ....

l-am intrebat daca o dus masina din Cluj :) , pt ca la profil nu se vede de unde este omu'. Da, de vazut am vazut'o ca nu's orb :) mai ales ca sare in ochi un ursulet aranjat.

Daca ramanea la CLuuuuuj poate ne vizita intr-o zi de joi la Iulius Mall, acesta a fost si scopul pt care l-am intrebat daca o dus masina de pe meleagurile noastre.

Am completat profilul :lol: ...masina e in Targoviste acum.

^pai si oglinzile puse de tine sunt tot oem. Nu e nicio diferenta intre ele

p.s: frumoasa masina, sa o stapanesti sanatos si sa ai grija de ea

ursu albastru nu este al meu :)))

este B 13 TXA

dak esti din bucuresti imposibil sa nu`l cunosti

^pai si oglinzile puse de tine sunt tot oem. Nu e nicio diferenta intre ele

p.s: frumoasa masina, sa o stapanesti sanatos si sa ai grija de ea

ursu albastru nu este al meu :lol:))

este B 13 TXA

dak esti din bucuresti imposibil sa nu`l cunosti

Stiu masina, este ursul lui Marius. Ma refeream ca are oglinzi normale :)

Azi am scos masina pentru ca nu mai aveam rabdare...fara asigurare...fara nimic....pana la spalatorie sa dau noroiul jos de pe ea...din pacate strada unde stau ai mei e rupta in bucati de gropi si santuri si am atins-o pe dedesubt de cateva ori (spoilerul a ramas acasa ca stiam ce se va intampla) :) + cireasa de pe tort cand am iesit cu ea din curte a ramas pe burta in zapada(iesirea din curte e in panta pana in strada)....intr-un final am iesit cu ea la asfalt bun si am putut sa zic merci ca are scut de otel sub baia de ulei :)

In schimb tot chinul sa ies cu ursu la sosea a meritat cand am inceput sa ma joc cu el...trage bine din toata plaja de turatii si in orice treapta....suspensia isi face bine treaba....la frane trebuie sa mai umblu putin sunt cam moi....

Am pus-o de-a latu' de cateva ori in intersectii si in giratorii de nu ma mai saturam sa vad cum pleaca de spate si de cat de usor o pun pe trasa....numai ca fiind fara asigurare a trebuit sa ma retrag la garaj, binenteles cu chinul de rigoare cand am intrat iar pe strada cu gropi si santuri :)

PS Eram asa de bucuros de plimbare ca am uitat sa-i fac poze cu aparatu-n buzunar :lol:

Edited by ady_viteza

super masina...asta era visu meu cand eram mic.....apoi e34 si acum e92 :) si culmea ca eu conduc e46 :lol: :) :) oricum super masina si s-o stapanesti sanatos fara nici cel mai mic eveniment... Edited by ceaun

In schimb tot chinul sa ies cu ursu la sosea a meritat cand am inceput sa ma joc cu el...trage bine din toata plaja de turatii si in orice treapta....suspensia isi face bine treaba....Am pus-o de-a latu' de cateva ori in intersectii si in giratorii de nu ma mai saturam sa vad cum pleaca de spate si de cat de usor o pun pe trasa....Eram asa de bucuros de plimbare ca am uitat sa-i fac poze cu aparatu-n buzunar :)

ursul e urs si daca stii sa il controlezi iti ofera senzatii extrem de placute :lol:

bafta si sa ai grija de el, pentru ca MERITA

Edited by bogdan.m

In schimb tot chinul sa ies cu ursu la sosea a meritat cand am inceput sa ma joc cu el...trage bine din toata plaja de turatii si in orice treapta....suspensia isi face bine treaba....Am pus-o de-a latu' de cateva ori in intersectii si in giratorii de nu ma mai saturam sa vad cum pleaca de spate si de cat de usor o pun pe trasa....Eram asa de bucuros de plimbare ca am uitat sa-i fac poze cu aparatu-n buzunar :lol:

ursul e urs si daca stii sa il controlezi iti ofera senzatii extrem de placute :)

bafta si sa ai grija de el, pentru ca MERITA

Merci frumos....intr-adevar iti ofera ceva senzatii :) .....bafta si tie....si tu ai un urs deosebit :)