Jump to content

Recommended Posts

...Buna.

Probabil ca multi dintre voi ati observat ca e46 are mari tendinte subviratoare. Am deschis acest topic in ideea de a afla daca careva a facut ceva sa elimine acest factor total neplacut. Am inteles ca exista ceva remedii prin schimbarea suportilor de amortizor de pe fata (flansa cu rulment) cu altele cu alta forma de pe la M3 in asa fel se pare ca se schimba geometria rotilor si dispare acest efect de subvirare care se pare ca este voit integrat la e46 din motive de siguranta.

astept idei :)

Edited by fabio29

Posibil tocmai din cauza anvelopelor mari sa faca asa. Ar trebui refacuta geometria pe fata cu noile gume.

Asta cu subvirare voita miroase. :)

De ce ar mai cumpara atunci cineva o masina cu tractiune spate daca are masina subviratoare? Si-ar lua direct tractiune fata daca ar vrea asta.

Nu toceste gumele aiurea? Sau nu le ai de mult timp puse pe masina?

o sa raspund pe rand....

am bmw de 13 ani..( deci nu e vorba de prima curba ).diverse modele... nu imi aduc aminte ca cele vechi sa fi subvirata atat.

Am geometria facuta corect pe un apoarat f performant cu setari pt suspensie sport si pt latime.facea la fel si cu 205.55.16..chiar mai tare ( normal datorita suprafetei mai mici de contact )

Toate modelele noi fac asa ...e adevarat ca e asa pt a le putea conduce si bunica...(fuge fata ..te sperii franezi ..revine la loc..sau iei din gaz...la fel revine...)

Ma rog...probabil este vb si de lipsa de putere...daca aveam 300 cai probabil aruncam spatele..:)

ehhh eu ceream o info daca a facut careva un artificiu sa diminueze efectul nu intrebam de ce subvireaza...TOATE SUBVIREAZA !!!

Multumesc tuturor

Nu ai incercat cu cauciucuri mai late?

pai cat mai late??? nu am pus mai mult de 225 pe fata si 255 spate....astea sunt omologate la e46...maxxxiiimmm :lol: nu stiu daca ar merge mai late pe fata.

In afara de ideea cu barele, ai mai putea lucra la suspensii. :)

Nu ai incercat cu cauciucuri mai late?

pai cat mai late??? nu am pus mai mult de 225 pe fata si 255 spate....astea sunt omologate la e46...maxxxiiimmm :lol: nu stiu daca ar merge mai late pe fata.

In afara de ideea cu barele, ai mai putea lucra la suspensii. :)

Am suspensie AC Schnitzer..:)